grajki bez honoru i umiejętności za spierdolenie mi najbliższych dwóch tygodni życia....chyba tylko piłkarz będący wychowankiem Cracovii rozumie co naczy słowo derby...
-
-
Dziękuję wam bardzo......
E-mail: Ukryty
Data rejestracji: 2009-03-02 18:38
Ostatnia aktywność: 2009-03-02 18:38
Ja dziękuję za kolejne cztery gole w plecy na wyjeździe i KURWA kolejny obciach...
PS. Słuchałem w RK. Kwaśniak ty ch....
też nie mogę tego zrozumieć jak można w tak frajerski sposób przegrać kolejne derby ;/ kurwa ja nie wiem co oni w przerwie robili wyszli na drugą kurwa tak skoncentrowani że dramat ;/
a ja Wam dziękuje za podjęcie walki.Wynik zdecydowanie za wysoki,pieskom po prostu wszystko wychodziło po przerwie.Brakło też wsparcia naszych kibicow.Mimo porażki uważam,że z tą drużyną jesteśmy w stanie spokojnie się utrzymać.Tanie napieprzanie do zwycięstw nie mobilizuje.
Jeszcze raz dziękuję.
pier.dolenie
po pierwsze WTSK
a po drugiue dzięki za walke
"I piąty anioł zatrąbił: i ujrzałem gwiazdę, która z nieba spadła na ziemię,
i dano jej klucz od studni Czeluści" - Ap 9,1
Słusznie - Apokalipsa!
no niestety nasi gracze kompletnie bez ambicji
Po pierwsze dziękuje za pierwszą połowę...
Po drugie nie będę się wypowiadał na temat drugiej...
Po trzecie znowu ku*wa wstyd się pokazać wśród pieskich znajomych.
WSTYD ? Ja jestem DUMNY,że jestem PASIAKIEM ! Wali mnie porażka,bo Cracovia jest nad nią!!! Jak się wstydzicie swojej Pasiastości,to ja się wstydzę Was - że zasiadają obok mnie tacy "Pasiacy".I co z tego ,że pieski radośnie pomerdają ogonkami-niech się cieszą z kości jaką dziś dostali ,bo Cracovia ma DUSZĘ której oni nie posiadają.
CRACOVIA ZAWSZE PANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kane Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> grajki bez honoru i umiejętności za spierdolenie
> mi najbliższych dwóch tygodni życia....chyba
> tylko piłkarz będący wychowankiem Cracovii
> rozumie co naczy słowo derby...
PRZYJDŹ KIEDYŚ KURWO NA MECZ I POWIEDZ NAM TO W TWARZ PIERDOLONY PACHOŁU Z GEJMONTA
CRACOVIA ZAWSZE PANY!!!
DZIĘKI SASIN I CHŁOPAKI, NIE MAM PRETENSJI ANI DO PAWKI ANI DO PRZEMKA, JENBANA SĘDZIOWSKA KURWA DAŁA DWA SPALONE, A
CRACOVIA ZAWSZE PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też jestem dumny, że jestem Pasiakiem. Bo nie jest łatwo kibicować drużynie, która przegrywa. gts niedługo się skończy i 90% tych kibiców przestanie się interesować piłką. Ale teraz wyobraźcie sobie, że to my wygrywamy z nimi 4:1. Od razu byłoby, że są słabi, że jesteśmy od nich lepsi i że ich rozgromiliśmy. Teraz trzeba przyznać, że na dzień dzisiejszy jesteśmy najsłabszą drużyną ekstraklasy i tyle :(
Jak się nie ma jaj... to tak jest...
Kur** mać! Co wy pierd*****?! Wy kur** oglądaliście mecz?! O I połowie nikt nie napisze?! Jasne, że nie, bo tylko napierd**** potraficie! Co wy myślicie, że chłopaki wyszły na II połowę z nastawieniem "Przegrywamy ten mecz"?! Bo tak można wywnioskować! Wisła wygrała tylko dlatego, że strzeliła szybko 1 bramkę! A to podłamuje każdy zespół i nie zależnie czy jest to Cracovia, Sandecja czy kur** Barcelona! Ogarnijcie się!
BRAWO PANOWIE ZA WALKĘ! BRAWO SASIN! BRAWO ŚLUSAR! BRAWO PLASTIK!
I przyłączam się do Aston'a.
Kene jak taki twardy to powiedz to do megafonu na meczu z Ruchem! Pokaż ile jesteś kur** wart! Milicyjna parówo! Spierd**** do budy "pachołu z Gejmonta"!
Miszczu2007 Napisał(a):
> Ja też jestem dumny, że jestem Pasiakiem. Bo nie
> jest łatwo kibicować drużynie, która
> przegrywa. gts niedługo się skończy i 90% tych
> kibiców przestanie się interesować piłką. Ale
> teraz wyobraźcie sobie, że to my wygrywamy z
> nimi 4:1. Od razu byłoby, że są słabi, że
> jesteśmy od nich lepsi i że ich rozgromiliśmy.
> Teraz trzeba przyznać, że na dzień dzisiejszy
> jesteśmy najsłabszą drużyną ekstraklasy i
> tyle
Mylisz się Miszczu. Dlaczego twierdzisz, że jesteśmy najsłabsi? Bo przegraliśmy Derby? Z zespołem, który bądź co bądź co sezon walczy o mistrza? A gdzie Lechia, Odra, Ruch, Bytom, Górnik? W czym są od Nas lepsi? Ja Ci odpowiem - w niczym :)
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
> Miszczu2007 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja też jestem dumny, że jestem Pasiakiem.
> Bo nie
> > jest łatwo kibicować drużynie, która
> > przegrywa. gts niedługo się skończy i 90%
> tych
> > kibiców przestanie się interesować
> piłką. Ale
> > teraz wyobraźcie sobie, że to my wygrywamy
> z
> > nimi 4:1. Od razu byłoby, że są słabi,
> że
> > jesteśmy od nich lepsi i że ich
> rozgromiliśmy.
> > Teraz trzeba przyznać, że na dzień
> dzisiejszy
> > jesteśmy najsłabszą drużyną ekstraklasy
> i
> > tyle
>
>
> Mylisz się Miszczu. Dlaczego twierdzisz, że
> jesteśmy najsłabsi? Bo przegraliśmy Derby? Z
> zespołem, który bądź co bądź co sezon walczy
> o mistrza? A gdzie Lechia, Odra, Ruch, Bytom,
> Górnik? W czym są od Nas lepsi? Ja Ci odpowiem -
> w niczym
To dlaczego oni są przed nami? Wszyscy oprócz Górnika, który i tak nas wyprzedzi bo potrafi zremisować z Lechem, a my od słabszej od Lecha drużyny dostajemy 4:1!
MIszzu są takie chwile, że lapiej ZAMILKNĄĆ NA ZAWSZE niż bezmyślnei coś pierdoljnąć w klawiaturę/.///
Dziękuję... Piłkarzom.
Kiedyż to ostatni raz mogłem się cieszyć z prowadzenia na R22... dzięki Wam mogłem po latach.
A TERAZ PANOWIE... ZAPIERDALAĆ...
KOlejne przegrane derby i tyle.... Pozostaje czekać do następnych, a póki co trzeba szybko o tych derbach zapomnieć i walczyć o utrzymanie bo rywale są przed nami....
Za pierwszą połowę należy się pochwałka. Druga to jakiś koszmar, napewno nie zasłużyliśmy na 4:1
Trzeba grać dalej i skupić się na najbliższym meczu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)