1.Piotrowski(moim zdaniem super równy calutki sezon tego zawodnika,dzis tez wypracował n.p pierwszą bramke )
2.L.Laszkiewicz(motor napędowy Cracovii)
3.Radziszewski-(dziś może nie miał zbyt dużo pracy,ale to co miał zrobić ,zrobił!!!)
-
-
MVP CRACOVIA-TYCHY V mecz
1. Piotrowski
2. L.Laszkiewicz
3. Kowalówka
Cały zespól zagrał dzisiaj koncert !!!!!!
1. Piotrowski
2. L.Laszkiewicz
3. Radziszewski
1. Piotrowski
2. L.Laszkiewicz
3. Radziszewski
1. Kowalówka - znów fantastyczny występ, trafił na finały z formą doskonale
2. Rutkowski - za gola w finale należy mu się wyróżnienie, oby tak dalej
3. Wajda - bardzo udany dzisiejszy mecz, podobnie jak cały play-off - zatrzymać Patryka i będzie w przyszłości gwiazdą Pasiastej defensywy
może to i niesportowe, ale wyróżnić chciałbym Dudasa - wiadomo, a punkty może dostanie od kogo innego, brawo Martin!
Trudno wyróżnić trzech graczy w takim meczu, ale postaramy się:
1. Kowalówka
2. Radziszewski - mimo, że Tyszanie w całym meczu nie stworzyli praktycznie żadnej sytuacji klarownej, gdzie by musiał się wykazać to jednak zaliczył zerowe konto
3. L. Laszkiewicz
1. Kowalówka
2. Piotrowski
3. Radziszewski
Tychy za swoją brutalną grę dostały dziś sportowy wpierdol, który podsumował Dudas pięknym sprowadzeniem do parteru Tyszanina. Podobało mi się jak triumfalnie do nas machał, Dziękuję za to!
Dziękuję dziś wszystkim za grę. Jestem dumny, że jestem Pasiakiem.
Każdy Nasz Zawodnik zasługuje na 3 pkt, ale skoro trzeba wyróżnić trzech to:
1. Drzewiecki - za fenomenalną asystę
2. Rutkowski - za bramkę
3. Dudas - za bardzo dobrą grę obronną :)
wedle mnie... aż nie uchodzi kogokolwiek dziś wyróżniać...
Jeżeli trzeba, to:
1. Zawodnicy wszyscy i Trenerzy i cała Reszta
2. Kibice
2. telewizor publiczny za kontynuację transmisji w kilkanaście minut po zakończeniu meczu
A tak, to: Kowalówka, Filip (ile go brakowało w Tychach, teraz widać było), Dudas (za trzy szybkie), 4 atak... nie, nie sposób wymieniać
1. Drzewiecki
2. Dudas! :) :) :) aż się nie mogę napatrzeć na powtórki
3. Radzik!
dzięki! :)
1.Kowalówka
2.Drzewiecki
3.Rączka:)
1. Kowalówka
2. Piotrowski
3. Rutkowski
1.Cała drużyna
2.Trenerzy
3.Kibice
tornado Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1.Cała drużyna
> 2.Trenerzy
> 3.Kibice
Tak by wypadało, a dla statystyk.
1.Kowalówka
2. Piotrowski
3. L. Laszkiewicz
No i specjalne wyróżnienie dla Martina Dudasa. Co prawda wolałem, żeby obił Bakrilika, no ale skoro ten się chował :D
Baletnice z Krakowa pozdrawiają tym 7:0 całą hokejową Polskę ze stroną szmatławyhokej.net na czele!!!
1. Drzewiecki - mimo iż chory to widzieliśmy jak zakręcił w zasadzie to cała piatka Tyszan :)
2. Radziszewski
3. Bondarevs
1. Drzewiecki
2. Bondarevs
3. Dudas za powalenie na deski Bagińskiego
1.Drzewiecki
2.Daniel Laszkiewicz
3.Radziszewski
Fantastyczny mecz w wykonaniu przynajmniej klikunastu zawodników
pozwole sobie wyróznic tych którzy zagrali chyba swoje najlepsze zawody w sezonie
1. Łukasz Rutkowski
2. Michał Radwański
a jako trzeciego wybieram Rafała, bo zagrac na zero nawet z ousiderem jest trudno
a on tego dokonał z klasową druzyną
3. Rafał Radziszewski
1. Kowalówka
2. Leszek Laszkiewicz
3. Rafał Radziszewski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)