Moim zdaniem powinniśmy oszczędzac siły na Derby. Co o tym sądzicie?
-
-
18.03. Polonia - Cracovia w PP!
Mamy tyla chłopa ze spokojnie obrobimy oba poletka . Oczywiście liga ważniejsza , a w pucharach mamy jeszcze rewanż i to u siebie.
W Wa-wie mogą zagrać:
Olszewski - Mierzejewski, Karwan, Murawski, Derbich - Sacha, Klich, Kostrubała, Dudzic - Misan, Tatara.
Ponadto mogą zagrać trzej wybrani z pierwszego składu po pół meczu i powinno być nieźle.
Ja w tym skladzie wprowadzilbym Wasiluka na defensywnego pomocnika. W derbach i tak bedzie rezerwowym, a bez defensywnego nie ma sensu grac, zwlaszcza przy niezgranej obronie.
Moim zdaniem nie ma potrzeby grac rezerwami. Derby mamy przecież w niedzielę o 17 więc wszyscy sie zregenerują, a wspulne granie pomaga tylko lepiej się zgrać! popatrzmy np na Lecha wszystkie mecze gra podstawową 11 i jest wszystko dobrze!
Ciekaw jestem jakie zdanie na ten temat ma Arturo.
zadnych rezerw !!!
to nie PE tylko Puchar Polski !!! to juz nie jest popierdółka !!! mamy realne szanse zajsc daleko...derby dopiero w niedziele wiec bedzie czas na zregenerowanie sil...musimy wygrac lub bramkowy remis...
Ja też jestem za tym żeby nie odpuszczać PP . Tym bardziej że jest duża szansa na awans bo Polonia jest w dużym dołku .
stasiuk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekaw jestem jakie zdanie na ten temat ma Arturo.
Masz odpowiedź ;)
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/pilka_nozna/rozmowki/artur_platek_chcemy_powalczyc_o_puchar_polski
"My zagramy z Polonią pierwszym składem i chcemy powalczyć o Puchar Polski.
Zero kalkulacji."
No to jestem zaskoczony. Okaże się czy Trener miał rację.
Mecz to też jest jednostka treningowa i według niektórych trenerów dużo pożyteczniejsza niż zwykły trening więc nie ma powodów żeby wystawiac rezerwy. Tym bardziej że wczoraj drużynie dobrze poszło, zawodnicy są podbudowani i mamy szanse z Polonią coś ugrac.
wiec jak w koncu z tym wyjazdem do wa-wy, jedziemy ?
Byle tylko bez kontuzji.
Myślę, że ewentualne zwycięstwo w Wiwie zwiększa prawdopodobieństwo zwycięstw w kolejnych meczach. Kontrast między grą w pierwszej i drugiej połowie ostatniego meczu pokazał ile zależy od nastawienia piłkarzy. Oby nabrali pewności siebie w meczu z dobrym rywalem, bo narazie to graliśmy głównie z kandydatami do spadku.
Warto jechać, jest okaje zobaczyć od początku meczu drużyne, nad ktorą nie ma presji walki o utrzymanie więc gra i wynik powinny być zadowalające. wyjazd oczywiście jest organizowany, o tym w głosie trybun.
hop. Bo TO JEST NAJBLIŻSZY MECZ, a nie ten, którego wątek się wciska nad niego. Uważam też, że wynik meczu z Polonią ma niebagatelne znaczenie dla kolejnego. Może dodać naszym wiery w siebie (o ile wygramy, w co wierzę)
Już w najbliższą środę piłkarze Cracovii udadzą się do Warszawy na pierwsze ćwierćfinałowe spotkanie Remes Pucharu Polski! Przeciwnikiem Pasów będzie miejscowa Polonia.
- Zagramy w Warszawie w optymalnym składzie - mówi Igor Nagraba, kierownik drużyny. - Traktujemy te rozgrywki bardzo poważnie i do stolicy pojedziemy już dziś. Chcemy być lepsi od Polonii i awansować do półfinału - dodaje kierownik Nagraba.
Spotkanie rozpocznie się o godzinie 20:00.
Rewanżowy mecz rozegrany zostanie 7 kwietnia (wtorek) w Krakowie. Początek o godzinie 17:00.
A ja chciałem dodać, że gts też gra wyjazdowy mecz PP, a więc problem zmęczenia nie dotyczy tylko nas:) Poza tym może zagrać Derbich, Mierzejewski, a nawet Murawski, a to oznacza w perspektywei niedługiego czasu wydłużenie listy realnych kandydatów do gry.
Dla nas poprawa kultury gry z zespołem grającym techniczna piłkę to jest czysty zysk. Ponadto przypominam to, o czym mówię od dawna: ten Puchar może być nasz!
Mi się wydaje, że GTS gra wyjazdowy macz PP, wtedy gdy my będziemy grali rewanż z Polonią. Pierwszy mecz juz mają za sobą (w plecy:) ). PROBLEM ZMĘCZENIA JEDNAK NIE ISTNIEJE, GDYŻ OD ŚRODY DO NIEDZIELI SĄ 4 DNI.
Ten puchar MUSI być nasz.
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja chciałem dodać, że gts też gra wyjazdowy
> mecz PP.
Gdzie? Z kim?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)