Te koszulki to profanacja barw Cracovii!
-
-
Koszulki jesien 2009
koszulki będą nowe od przyszłego sezonu przynajmniej taki mi jeden z Red Buców powiedział jeszcze przy okazji zapisów na baraże ma być konkurs itd ... na hu7a tu konkurs? zwykle pasy tak jak już pisałem + podstawy takie jak np 1906 :)
Tak naprawde to nie powinno byc tematu koszulek. Wiadomo jakie Cracovia ma barwy. A jak nie to wystarczy wrócić do korzeni. Tutaj nie ma co zmieniac !!
Porażka ;/ Ta są kur** PASY.?
Mi te koszulki w ogóle nie przeszkadzają! nie bedziemy przecież całe życie grać w takich samych koszulkach. Zmiana nam może dobrze zrobi:)
Dodo, zejdź ze słońca! Do cienia!
dodo92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mi te koszulki w ogóle nie przeszkadzają! nie
> bedziemy przecież całe życie grać w takich
> samych koszulkach. Zmiana nam może dobrze zrobi
Na całe szczęście jak ktoś jest psem to psem zostanie i nie ma co liczyć na zmianę na lepsze...
Profil użytkownika : dodo92
Data rejestracji: 2009-07-18 14:45
Ostatnia aktywność: 2009-07-18 14:45
i wszystko jasne... :)
Nie nie wszystko jasne:) mi się te koszulki podobają takie moja zdanie mogły by sie nie podobać jeśli by nie były w pasy! Ale sa
W poniedziałek w siedzibie Klubu przy ul. Wielickiej odbędzie się konferencja prasowa na której zostaną oficjalnie zaprezentowane stroje firmy JAKO, która od 1 lipca jest sponsorem technicznym Cracovii.
Prapremiera nowych koszulek Cracovii odbyła się już 5 lipca w trakcie pokazowego meczu Cracovii z meksykańskim CF Monterrey na stadionie Toyota Park w Chicago, a kilka dni temu odbyła się sesja fotograficzna dla mediów.
Firma JAKO będzie ubierać piłkarzy Cracovii przez najbliższe 5 lat. Obecny, budzący wiele kontrowersji, wzór pasiastych koszulek będzie używany przez najbliższe pół roku. Wiosną przyszłego roku piłkarze grać będą w koszulkach zaprojektowanych przez kibiców. [b]Podczas poniedziałkowej prezentacji podane zostaną zasady konkursu na projekt nowej koszulki Cracovii.[/b]
Crac
I wreszcie skończmy temat koszulek weżmy sie za projektowanie a nie marudzmy!!!
a może jakaś delegacja by się na Wielicką wybrała dzisiaj na tą prezentację nowych strojów celem dania upustu dezaprobacie przedstawicielom JAKO za to co zaproponowali?
A wie ktoś o której ta "prezentacja"? Bo rzeczywiście można by powiedzieć co o tych pseudo strojach sądzimy.
A myślicie, że w klubie nie wiedzą, co sądzimy o tych koszulkach? :D
Te pajace zawsze muszą nam (kibicom) robić na złość... ale żeby nie szanować barw własnego klubu?
rmszar: ale może by dali co innego na tą zimową rundę, może jak się w obecności prasy zdyskredytuje JAKO, to sami coś innego zaproponują, po prostu ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości?
Dem- nie sądzę. Gdyby im się chciało, to mieli dość czasu na to.
A mnie sie tam jako całość ze spodenkami i getrami nawet podobają:D w koncu nie bedziecie jojczeć, że białe spodenki, że klinik.
Demek - naprawdę uważasz, że Tabisz miałby coś zrobić ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości???? :D
Tak jak napisał Radek - wiedzieli od dawna, że wpadliśmy w furię na widok tego gówna, więc mieli aż nadto czasu na reakcję. Ale jak widać to olali.
A jak Tabisz coś olał, to już nic nie pomoże. Najcięższe obelgi, czy wylewane na niego pomyje spływają po nim jak po kaczce.
Rzeczywiście lepiej skupić się na projektowaniu, by wstyd grania w tym szajsie trwał tylko pół roku.
W tym tygodniu powinien być ogłoszony konkurs na projekt koszulki. Trwają prace na ostatecznym dopracowaniem regulaminu konkursu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)