hehehe dobre :D
-
-
Wisła- CRACOVIA, czyli 179 - Wielkie Derby Krakowa
Staszek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a jak w STS-ie będzie 1,05 to znaczy że wygramy?
>
> Cracovia Pany
Nie , ale spytaj kogoś kto gra od czego uzależniają kursy
No więc od czego?
Kadra 18+1 na mecz z Wisłą Kraków
Trener Cracovii Artur Płatek zabrał na przedmeczowe zgrupowanie 19 piłkarzy z których wybierze meczową "18" na mecz z Wisłą. W tej grupie są kontuzjowani w ostatnich dniach Bartosz Ślusarski i Piotr Polczak.
W porównaniu z poprzednim meczem z Lechią Gdańsk w kadrze na mecz z Wisłą nie będzie Damiana Misana oraz Łukasza Mierzejewskiego pauzujący za czerwoną kartkę.
W ich miejsce w kadrze liczącej 19 piłkarzy znaleźli się Maciej Murawski, Bartłomiej Dudzic oraz wracający po kontuzji Tomasz Moskała.
* Cabaj, Olszewski, Karwan, Polczak, Tupalski, Derbich, Szeliga, Kulig, Wasiluk, Murawski, Pawlusiński, Kłus, Klich, Baran, Sasin, Nowak, Dudzic, Moskała, Ślusarski
Mecz Wisła Kraków - Cracovia rozpocznie się w niedzielę o godzinie 17 na stadionie przy ul. Reymonta. Spotkanie poprowadzi arbiter Tomasz Mikulski z Lublina.
TP!
Skoro w kadrze nie ma Misana, to wygląda na to ,że Bartek chyba zagra.
Dudzic mam nadzieje ze wejdzie po pzrerwie:), zawsze ubecy mają z nim problemy. Jeden z niewielu piłkarzy u nas którzy derbów sie nie boją.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Ale co to znaczy 18 plus jeden? Chyba któryś musi jeszcze zostać wyłączony, bo w protokole może być tylko 18?
Wygramy ! Wygramy! Wygramy!!!
MUSIMY! nie dlatego,że nie ma Brożka dlatego,że zwisła tak jak cała czołówka jest słaba!
jesli nie teraz to kiedy?!!!
skoro Lech zremisował z Arką, to my....
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale co to znaczy 18 plus jeden? Chyba któryś
> musi jeszcze zostać wyłączony, bo w protokole
> może być tylko 18?
Znaczy to mniej więcej tyle że nie wiadomo jak się będą czuć kontuzjowani Polczak i Ślusarski ale też znaczy to że conajmniej jeden z nich będzie w składzie....
Zawsze szukałem znaków, często przed tymi meczami coś działo się szczególnego w moim domu (Dziadek już nie żyje, a Pasiak był z Niego jak należy), tym razem nic, i tak do tego podejdę. Pewnie będzie jak zwykle, jeśli nie ,to wiem jak to uczczę!
Jeśli młyny boże mielą powoli ale dokładnie i sprawiedliwie , jesli dobro zwycięża nad złem ale po długiej walce. TO MY DZIŚ ZWYCIĘŻYMY !!!!
Czy jest teraz ktos na forum by mi przekazac, czy w Polsce zostal zmieniony czas? U mnie jest zmieniony od 2 tygodni i zamiast 8-miu, mam 9 godzin roznicy. Wlasnie ide spac i nie wiem, czy nastawic budzik przed 8-ma, czy przed 9-ta rano.
Bylbym tez wdzieczny za link do "justina"tuz przed meczem, gdyz jak wchodze bez niego, to mam problemy z przebiciem sie przez hasla, jaies oceny, itp. (Niestety satelitarna ITVN w tym sezonie nie pokazuje meczow polkiej ligi).
www.soccer-live.pl tam masz program na niedziele i wcoskasz link
Dzieki C_S, zebym tylko jeszcze wiedzial kiedy wstac :) Wlasnie niedawno skonczylem grac w brydza, u mnie jest 2:42 w nocy a forumowe godziny pokazuja jakis dziwny czas: ani to 8 ani 9 godzin roznicy :)
Zmiana czasu będzie 29 marca.
Bliski kumpel jest obecnie poza Krakowem i nie ma możliwości oglądnięcia meczu w knajpie . Wklejcie bezpośrednie linki do meczu z justin albo sopcasta ( kumpel będzie śledził ten temat ) . Z góry dzięki .
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela
tutaj niech sobie znjadzie godzine 17:00 a przy nim mecz wisła-Cracovia i niehc oglada jesli ma SopCast w komp to niech na tym oglada a jak nie to justin
http://www-cdn.justin.tv/widgets/jtv_player.rb49d6d05296b79bb5ad7c942be51fb027af0ed2e.swf?referer=http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela&userAgent=Mozilla/5.0%20(Windows;%20U;%20Windows%20NT%205.1;%20pl;%20rv:1.9.0.7)%20Gecko/2009021910%20Firefox/3.0.7?auto_play=true&channel=neptyk1988
http://www.justin.tv/neptyk1988
trzymaj
www.meczyki.pl
szukasz naszego meczu,i masz linki do stron,do sopcasta itd
pzdr
nie wiem z czego to wynika
ale jestem dziwnie spokojny ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)