"Mówi się że przegrywać też trzeba umieć,
ale w tym meczu tyszanie pokazali, że oni nie potrafią wygrywać"
Moze Pan Jobczyk nieco przesadził z tym komentarzem po meczu
ale bez dwóch zdań zachowanie Bakrlika i Proszkiewicza w końcówce
to chamstwo do kwadratu
Pozdrowienia dla kibiców GKS Tychy
ale ta dwojka startuje dla mnie z poziomu zero szacunku
-
-
Proszkiewicz & Bakrlik zero respect
jeszcze dorzuciłbym downa gonerę i troglodytę woźnicę
Znowu bez przesady
To była przemyslana strategia bo majac (jak uwazali) na 100% wygrany mecz
chcieli sprowokowac zadyme zeby nas oslabic w meczu nr 4
W jakims sensie jest to przejaw szacunku dla klasy sportowej naszych zawodników
Tyszanie czują ze w hokeja to oni dostana bęcki wiec liczą ze w mmieszance
hokej plus boks mają cień szansy
Tylko że akurat ta dwójka przegieła pałe
moze powinni przyjąć psychoterapeutę w Tychach???
Jaka psychoterapia? Do niedawna wydawało się, że mają jednego wariata - Gwiżdża. Teraz nagle taka seria: Woźnica, Bakrlik, Proszkiewicz, a w pewnej chwili nawet Gonera. Wszyscy zwariowali? Bez jaj! Nasi prezesi powinni zażądać od pzhl kontroli antydopingowej.
a może badania antydopingowe?
bo to nie jest normalne, żeby zawodnik w wygranym meczu walił przeciwnika w pysk, narażając siebie i drużynę na kary!!!
O tym właśnie piszę.Niemożliwe żeby wygrywać mecz na parę minut przed końcem i łotać gościa bez gry kijem w twarz.To ch.j tylko może tak zrobić...
Na speedzie jadą niektórzy bezsprzecznie.Gonera to jako stary ch.j powinien dawać lepszy przykład a tutaj widać że hokej zdominował jego życie,na szkołę i wychowanie w ludzkiej kulturze nie było czasu:X
Ktos zauwazyl kogo uderzyl Proszkiewicz?
Bondarevsa
Do tej dwójki dorzuciłbym jeszcze Gonerę. Ja rozumiem emocję, ale to co wyprawiał ten gość komentując jak najbardziej słuszne decyzję sędziów to przechodzi ludzkie pojęcie. Pajac jakich mało.
Chuj z nimi. Teraz trzeba wygrać 3 i 4 mecz i pokazać im, że są słabi i Cracovia nawet bez żadnego speeda jest lepsza.
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Do tej dwójki dorzuciłbym jeszcze Gonerę. Ja
> rozumiem emocję, ale to co wyprawiał ten gość
> komentując jak najbardziej słuszne decyzję
> sędziów to przechodzi ludzkie pojęcie. Pajac
> jakich mało.
nie pajac tylko uposledzony przez los troglodyta, nie ma się co śmiać z cżłowieka z zespołem downa
Pousuwałem troche postów, sam lubię się napiąc w necie.....ale jakis poziom trzymajcie.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
przeglądałem niektóre portale (interia , onet i inne) i naprawdę większosć sportowej Polski jest za nami !!!!!!!!!
zubereg wytnij post użytkownika frytek bo nam zgoda upadnie :)
zostaw tylko wpisy kane'a - wyjdzie na to że tylko kibice Cracovii
to prostaki - ale to już wszyscy wiedzą i nikogo to nie zdziwi.
PS.Mają co najmniej 3 debili w składzie
Krociło mnie żeby to napisać już kilka dni temu jak Forumowicze jechali z tymi którzy gwizdali na Tyskich hokeistów....
Zawodnicy to zupełnie inna sprawa niż zgoda między kibicami.
Jak zawodnicy szanowaliby zgodę między fanami to nie robili by takich jajów ;(((
Zero szacunku dla Tyskich hokeistów. Co innego Kibice Tego Klubu.
KOTU Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zero szacunku dla Tyskich hokeistów. Co innego
> Kibice Tego Klubu.
Hm to zobacz na hokej.net jak kibice Tychów jadą po nas :(
Rycerzu:)
Zgoda nam nie padnie ale z posta na post niektórzy sobie bardziej jadą. Mnie też zachowanie zawodników GKSu denerwuje. Ale nie musimy równać do tyskich netfanów.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
nawet jeśli mają jakiś "doping" to pewnie są to powiedzmy "dozwolone" wspomagacze, tak że kontrola nic by nie wykazała...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)