Juz 3: 0..........Pawlusinski............
Chyba wreszcie mamy druzyne, oby tak dalej....
-
-
CRACOVIA- Lechia Gdańsk 3 : 1
HUh co za mecz.Rewelacja poprostu
Mecz dobry, choć stracona bramka to ewidentny wynik bezmyślnego rozgrywania piłki na 30 metrze. Fajnie że walczą i wygrywają, Polczak + Tupal roolez, a Szeliga ? Miodzio !!!!
Mierzej - kartka bez sensu.
Ważne 3 punkty w kolejnym meczu o wszystko.... Strach pomysleć jakie by były nastroje wśród kibiców i piłkarzy gdyby dzisiaj nie było wygranej.... A wygrana wcale nie przyszła łatwo jak na to wynik wskazuje.... W pierwszej połowie nasi nie grali nic i to Lechia była lepszym zespołem.... Nasi pod presją grają bardzo nerwowo (wyraźnie widac, że przy każdym zagraniu trzęsą im się nogi) i z takiej gry nie wynika nic dobrego.... Gdyby mieli kilka punktów więcej to grałoby się zupełnie inaczej.... Dlatego szkoda tych punktów straconych w Łodzi w wygranym meczu, ale to juz nie ma co rozpamiętywać..... Dzisiaj to były dwie różne połowy w wykonaniu naszych..... O pierwszej już pisałem, natomiast w drugiej po szybko zdobytych dwóch golach na 1-0 i 2-0 grali bardzo piękną piłkę a piłkarze Lechii byli tylko tłem.... Mały niedosyt pozostaje ze względu na utraconą bramkę na 3-1, gdyż w tej chwili mamy gorszy bilans bezpośrednich meczów z Lechią (w Gdańsku wygrała Lechia 2-0).... Choć w sumie nie wiem co w takiej sytuacji?
Nasi kiedy po zdobyciu bramki czuli się pewniej grali bardzo dobrze, z taką grą możemy daleko zajść w przyszłym sezonie jeśli nikt nie odejdzie i jeszcze się wzmocnimy. Tylko nie wiem po co wszedł Wasiluk i od razu sfaulował, po czym padł gol. Za co kartke dostał Mierzejewski?
druga połowa elegancka . z tym Mierzejewskim to ja nawet niewiem za co on dostal tą kartke a stałem na trybunie wlasnie na wysokości tego zdarzenia..w 2 połowie nie które akcje naprawde były bardzo miłe dla oka ...
Cieszy skuteczność, po raz kolejny 3 bramki strzelone w przodzie brawo, brawo.
Powinniście tam w młynie śpiewać, żeby jeszcze trzecia strona odpowiadała, ta przed tv lub komputerem, bo tutaj też bywa głośno:)
Mierzejewski machnął reką i niby uderzył niby nie ciężko powiedziec , podobnoa sytuacja jak Szali z legi ...
co do meczu , doping jak w 4 lidze przez 30 min pozniej jakas zmiana i nieco lepiej
smutne jest to ze spiewamy w kólko to samo!!hej pasy gol i nic wiecej !
doceniam panow z dopingu ale panowie jest tyle fajnych piosenek , wielu forumowiczow juz dawalo pomyslow a wy dalej swoje!! popatrzcie chociaz na Lecha , chodzby Pasyyy Pasyyy i druga strona Hej Cracoovia , przyjęło by sie to na pewno!
druga polowa doping duzo lepszy -
co do meczu - 1 polowa slabiutka i nudna ( jedynie Slusarz mial sytuacje ale nie trafil w pilke )
w drugiej polowie druzyna zagrala tak jak nas do tego przyzwyczaila zaraz po wejsciu do ekstraklasy , szybka ladna gra no i 3 brameczki! Brawo Panowie za 2 polowe!
kazdy zrobil swoje , ciesza 3pkt i teraz licze w glębi serca na WIELKA niespodzianke!
a wierze tymbardziej ze nasza druzyna gra naprawde dobrze w kontrataku
Mierzejewski dostał kartkę ze to że po którymś tam razie ciągnięcia przez Kaczmarka (chyba to On) odwinął ręka i niestety trafił go w twarz, taki średni liść i gość już zamazany do końca latał
mnie rozwaliło jedno jak było hasło sektor d odpowiada już nie pamietam jaka miala to byc przyspiewka ale sektor D na calą pyte zaczął spiewac wTSK
Wie ktoś jak wygląda nasz bilans z Lechią (3:1 i 0:2) ?
Jeśli jest tak jak w Pucharachto mamy gorszy, a jeśli bramki na wyjeździe nie licza się podwójnie to jest remis...
Z Lechią zgodnie z regulaminem mamy nie korzystny bilans bezpośrednich spotkań.
Tak. Faktycznie. Czytałem regulamin. Cholera... Przez jedną frajerską bramkę... To juz lepsze 2:0 było... Mam nadzieje, że ta głupia bramka nie będzie o niczym decydować.
ALE ZA 3 PUNKTY GRATULACJE. DZIĘKUJĘ.
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z Lechią zgodnie z regulaminem mamy nie korzystny
> bilans bezpośrednich spotkań.
Lechia zgodnie z regulaminem będzie miała na koniec rundy 5 punktów mniej niż my :)
Do momentu strzelenia bramki graliśmy gorzej niż z Piastem. Później wszystko wyglądało bardzo dobrze, ładne, przemyślane akcję ale i chyba niektórzy pomyśleli że mecz się skończył co zaowocowało bramką dla Lechii. Nie mogę patrzyc na to co robi Kulig. Chwała mu za bramkę ale za grę należy mu się ławka w derbach.
ja mam wielkie!!! WIELKIE!!!! pretensje za straconą bramkę. to było dziecinne i nieodpowiedzialne. niezaleznie od wyniku w Gdańsku gra się do konca. PRAWDZIWA KLASOWA DRUZYNA!!!! ktora rywali miesza z blotem i wkreca w ziemie nie dekoncentruje sie na 15 min. przed koncem meczu. nawet jak jest 7-0. Stwierdzili, ze mega cisnienie na ich brame juz niepotrzebne? ok. po co marnowac sily-to jest racja. ale jednoczesnie gramy pilka i odciagamy przecwinika od własnej bramki. jak juz wygrywamy 3:0 i nie chcemy dobijać to przynajmniej nie pozwalamy siebie trafić-a mysle ze z tym nie bylo problemu.
po raz kolejny widać kiepską psychikę naszej druzyny (nie chce ikogo indywidualnie wskazywac-szczegolnie ze nie wiem czy bym potrafil). nigdy nie mielismy zespolu ktory konsekwentnie gra do konca. ktory walczy pod presją.
procz tego BRAWA!!! GRATULACJE!!! PODZIĘKOWANIA!!!:) dawno nie byłem tak zadowolony z naszych piłkarzy:)
czemu Płatek skreslił Dudzica? im wiecej ten chłopak bedzie grał bedzie grożniejszy. a z taka predkoscią to huhu...
bramki z meczu:
[url]http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,0.html[/url]
Nikt nikogo nie skresla, Tym bardziej Płatek i przestancie uprawiac tu jakas niepodparta niczym demagogie, chyba ze jestescie powiklani bezposrednio z gazeta wyborcza :P
Dudzica czas jeszcze nadejdzie, my WALCZYMY o UTRZYMANIE PRZYPOMINAM, a nie gramy bezwartosciowe mecze w mlodej ekstraklasie! Ponadto mamy mocna kadre i to ze na lawce siedzi Dudzic mnie wcale nie martwii, tak samo jak to ze nie gra Moskała!
Jak by wszedl Dudzic bysmy przegrali to znowu odezwaly by sie nozyce ze po co , dlaczego itd, analogicznie jak Klich z ŁKS...po co Panowie?! Cieszmy sie tym ze wygralismy arcywazny mecz, my nie mamy grac widowiskowo a zbierac punkty, na gre alebarcelona przyjdzie czas po sezonie, moze prof, zafunduje nam kolejna perelke i zobaczy o ile juz nie ujzal co to znaczy profesjonalny zawodnik(czytaj Ślusarski) po ktorego przyjsciu 99,9% kibicow Cracovii jest bardziej podniecona niz sam fakt wygrania dzisiejszego meczu z burdelowa siostra ladacznicy!
Ja jestem bardzo zadowolony z obecnego skladu, i z tego co Płatek robi w klubie i w jakim stopniu odzialowywuje na zryte berety pilkarzy przez pseudo nieudacznikow poprzednikow pelniaych jego funkcje w klubie!
Jest Fajnie, i widac jak naszym naprawde zalezy!
[b]Zdjęcia z meczu[/b]:
[url]http://www.wikipasy.pl/Galeria:2009-03-14_Cracovia_-_Lechia_Gda%C5%84sk_3:1[/url]
Arka Kraków - Wisła Gdańsk 3:1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)