Khalid'zie kochany
Masz rację w 100% odrobinkę odbiegam od tematu,
ale nie tylko ja mam takie skłonności.
Na stronie 10 ....Khalid napisał w TYM temacie
> W czwartek będzie straszliwa walka na lodzie.
> A do tego doping 3500 Tyskich gardeł!!!
> Kto był w Tychach to wie co się dzieje jak
> Tyszanie pociągną na całą halę "My synowie
> Śląska...." albo "hej GKS ole". Rok temu
> złapałem się na tym ,że też zaczynam z nimi
> śpiewać
:)
szczerze i ciepło pozdrawiam z uwagi na kilka meczy obejrzanych w bliskim sąsiedztwie,
nie tylko na Siedleckiego :)
... a w meczu lepszy był GKS - dla mnie wyraźnie lepszy.
Do jutra :)
-
-
Cracovia - GKS Tychy WIELKI FINAŁ !!!
Leesior po chuj wypisujesz takie bzdury? Wstyd tylko Cracovii przynosicie takimi wpisami!
Częsc info z Dziennika Polskiego
Przez dwie tercje graliśmy dobrze, uważnie w obronie. O naszej porażce zadecydowały kary. Tyszanie czterokrotnie potrafili to wykorzystać. Musiałem przemeblować ataki, bo nie mógł grać chory na grypę Drzewiecki. Nie wiem czy będzie mógł wystąpić w piątek. Na szczęście w zespole nie ma kontuzji - powiedział nam po meczu trener Cracovii Rudolf Rohaczek.
bez kitu jak bym brodatego słyszał. Rudolf nie idź w jego ślady.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Leesior po @#$%& wypisujesz takie bzdury? Wstyd
> tylko Cracovii przynosicie takimi wpisami!
Co Ci się chłopcze nie podoba???
Śpiewali, chcesz mp3.
Wstyd to Cracovii przynosisz Ty swoim wazeliniarstwem.
Przepraszam, zdenerwowałem się.
Wiem, że śpiewali, ale nie widze w tym nic złego. I o jakim wazeliniarstwie piszesz?
Pozdro dla kibicow Cracovii. Jestem kibicem GKS TYCHY ale jak czytam posty na interii czy hokej 24 tych kibicow internetowych obu druzyn to az sie nie dobrze robi. Z Cracovia juz mamy bardzo dlugo sztame,normalny kibic nie bedzie sie przejmowal tymi wypocinami tych internetowych kibicow{malolatow} Byl, bedzie,jest Tyski GKS . Pozdro dla Was i do zobaczenia dzisiaj na meczu
Ja też nie widzę w tym nic złego, że śpiewali o czym napisałem w Głosie z Trybun w wątku Hokej-kibicowsko.
Dlaczego Leesior ma nie pisać, skoro to prawda, dlaczego to niby przynosi wstyd - ja zupełnie nie rozumiem.
O wazeliniarstwie też pisałem. Trzeba mieć trochę szacunku do siebie i dla Cracovii.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Leesior po @#$%& wypisujesz takie bzdury? Wstyd
> tylko Cracovii przynosicie takimi wpisami!
Jak nie widzisz w tekście "Dobić Cracovię" nic złego, to znaczy żeś zaślepiony... G.... cię zresztą obchodzic powinno co na temat takiej przyśpiewki myślę. Za młodyś...
PS. Nie lubię piwa "Tyskie"... Jakieś takie wodniste mi się zdaje.. :)
Ja Tyskiego nie lubiłem tylko jak było sponsorem gtsu.
A ja powiem tak: jestem usatysfakcjonowany tym, że nasz Zarząd wystosował oficjalny protest w sprawie Proszkiewicza. PZHL nie ma teraz wyboru i musi się sprawą zająć, co zrobi, to się okaże, ale nie może udawać, że tematu nie ma. A to oznacza, że być może zawodnicy Tychów trochę się opamiętają... jeśli potrafią. A jeśli nie potrafią to może się to dla nich skończyć gorzej niż myślą, bo oznaczałoby, że nie w pełni kontrolują swoje zachowanie. Co z kolei oznaczałoby potwierdzenie ponurych plotek, domysłów etc.
Cracovia nadal protestuje
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=4576&x=0
I napiszcie jeszcze 'tyskie płaczki'..
Tyskie płaczki :)
To My! To My! To My! Złodzieje!!! ;)
Bardzo dobrze. Kto to widział żeby komentatorzy byli tak stronniczy- wiślak i Tyszanin to nie jest fer!
Bardzie chodzi o to że relację oglądają też młodzi hokeiści dla których Mariusz jest idolem.
Niech sobie będzie stronniczy, tylko niech się dwa razy zastanowi co mówi gdy go masa ludzi ogląda. Potem jeden z drugim poluje na kolegę bo tak przecież Czerkawski mówił.
Polska liga to nie NHL i niema tu takiej kasy jak za oceanem. Tam jak kolesia załatwią nawet na rok to ma tyle kapuchy że sobie spokojnie poradzi, a w naszej mizerii większa kontuzja i chłop nie pierdzi.
Ta menda Czerkawska znowu sie produkuje i obiecuje brak obiektywizmu sic!!!
Niech ja go tylko zobaczę na krakowskim lodowisku to powiem mu w krótkich żołnierskich slowach co o nim myslę
HALLOOO!!!!!GDZIE MOGE OGLADNAC MECZ????????????????????????????
Byłbym wdzięczny Znawcom za wykazanie różnicy w przepisach IIHF pomiędzy 540a a 540b.
Choć w sumie bez znaczenia, jeżeli umiem czytać ze zrozumieniem, to [b]Proszkiewicz nie powinien dzisiaj grać[/b]:
[i]Zawodnik ukarany [b]karą meczu[/b] wynikającą z następujących przepisów IIHF dot. gry w hokeja na lodzie: 521 b, c ? atak trzonkiem kija, 523 a,b ? atak z tyłu, 529? uderzenie głową, 538 b, c ? kłucie końcem kija, [b]540 a,b ? atak w okolice głowy lub szyi[/b], jest [b]automatycznie[/b] zawieszony w prawach zawodnika [b]na trzy kolejne mecze[/b] mistrzowskie[/i]
Co prawda kolejny paragraf brzmi:
[i]W przypadku nałożenia kary większej (5 min.) plus kary meczu za niesportowe zachowanie wynikającej z następujących przepisów IIHF dot. gry w hokeja na lodzie: (...) 540a, (...) pierwsze tego typu przewinienie w sezonie nie powoduje odsunięcia zawodnika od udziału w następnym meczu.[/i]
ale sędzia nie dał mu 5 plus mecz... tylko od razu mecz.
?????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)