Obrona tragedia, ale ludzie wkoncu sa jakies pozytywy. Dobra gra na wyjezdzie. Kiedy strzelilismy 3 bramki? porownac ten mecz z meczem chociazby w chorzowie z ruchem, gdzie nie mielismy zadnej sytuacji, to wedlug mnie niebo i ziemia...Szkoda, ze nie udalo sie wygrac. 3 pkt na wyjezdzie zdobyte, byloby super, ale mowi sie trudno... Brawo za walke. I na meczu z lechta musimy naszych wspierac jak najlepiej potrafimy. Od 1 do 90 minuty, pozdrawiajac czesto nasza zgode z Gdyni, bo to pewnie bedzie denerwowac dziewczynki z gdanska. i WSZYSCY W BARWACH!
-
-
ŁKS - CRACOVIA 4 : 3
Tak czy owak - zostaliśmy przekręceni.
....a co sie stało , jaki wynik ????
WG mnie nie ma ŻADNEJ DRUŻYNY.
Jest pustka.
Nie ma przewodnika, nie ma trenera, jest kumpel.
Dalej nie wiedzą co mają grać w sytuacji stresowej.
Dalej nie uczy trener schematu włoskiego cattenacio.
Trener widać że sam jest przerażony.
Trenerze ODWAGI!!!
Ku r ..a zróbcie mnie trenerem i wygramy więcej!!!
Ludzie PASY grały pięknie.
Ale trener Płatek zapragnął rewolucji i ściągnął Pawluśińskiego,
Zaczyna się jebanie zasłużonych ludzi dla PASÓW.
A jest w Krakowie Leńczyk ... i nie może się nadziwić co u nas się wyrabia...
[i]Autor: Pasiak 89 (IP zapamiętane)
Data: 06 mar 2009 - 23:40:46
Tak czy owak - zostaliśmy przekręceni.[/i]
Sami się przekręciliśmy... Jeżeli piszesz poważnie, to Ci przypomnę, że przeciwnikom należał się rzut karny nieco wcześniej.
Mam jakiś tam sentyment do ŁKS-u.. A raczej mialem do dziś. Bo od dziś mi chyba całkowicie przeszło... bo oczywiście komu mieli "strzelić gola"?
Ch .w D. Łodzi... tej k. nic nie zaszkodzi
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ludzie PASY grały pięknie.
> Ale trener Płatek zapragnął rewolucji i
> ściągnął Pawluśińskiego,
> Zaczyna się jebanie zasłużonych ludzi dla
> PASÓW.
Czy moderatorzy mogliby usuwać posty tego pana gdy nie działa mu alkomat przy kompie?
stasiuk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A jest w Krakowie Leńczyk ... i nie może się
> nadziwić co u nas się wyrabia...
A kto to kurwa jest Le[b]ń[/b]czyk??? A wiem, to kumpel tego piłkarza Ja[b]ń[/b]czyka
Aston wypelnienie naszego stadionu to nie jest kwestia 6,5 tyś .Do nas wchodzi co najmniej 8 tyś +300 sektor gości.6,5 tyś mamy krzesełek ,a sektor za bramką to bez problemu 1500 .Szkoda tego meczu ,ale panowie nie ma tragedii -gramy o niebo lepiej i jak poprawimy obronę to bez problemu sie utrzymamy.Co mają w zabrzu powiedzieć -teraz mają Lecha (u) ,wyjazd na legię ,i wyjazd do Piasta.Jak nie narobią punktow to peleton odjedzie i nie pomoże kasperczak i wzmocnienia.
Tak jak pisałem klucz to wygrywanie u siebie .Trzeba wygrać 4 z 6 meczy u siebie +remis (to 13 pkt).Z wyjazdów przywieść 3-4 pkt z 5 meczy i to da 34 pkt i 100 % utrzymanie.
Czas pracuje na nasza korzyść bo z każdym meczem zawodnicy będą bardziej zgrani.
Wydaje mi się że Płatek powinien wrócić do pary stoperów Polczak -Tupalski.
W tej formacji zgranie to sprawa podstawowa ,a Karwan dla mnie jest najslabszy ze stoperów.
Głowa do góry -pełna mobilizacja i ściągamy na mecz kogo się da.Doping tylko pozytywny i non stop.Musimy stać sie tak jak kiedyś 12 zawodnikiem!!!
Potter - ja wiem, ale jak na Lechię przyjdzie nawet te 6,5 to już będę wniebowzięty! Oczywiście, że wolałbym 8!
Jesteś chyba pierwszym, który zgadza się ze mną, że Tupal nie powinien wylecieć ze skłądu, bo z Piastem zagrał BARDZO DOBRY MECZ!
I też jestem optymistą, TYLKO WIELE ZALEŻY NIE TYLKO OD PIŁKARZY, ALE TEŻ OD NAS KIBICÓW - KLUCZOWE MECZE MAMY U SIEBIE I MUSIMY BYĆ 12-TYM ZAWODNIKIEM DRUŻYNY!!!
PIERWSZY MECZ O WSZYSTKO Z LECHIĄ!!! NIE WIEM JAK, ALE [b]MUSIMY[/b] WYPEŁNIĆ TRYBUNY!!!!!
Kto nie przyjdzie na mecz z betonami jest za wisłą! Na wyjazd do Gdańska była duża mobilizacja, więc myśle ze u siebie też przyjdzie nas dużo i jedziemy z dopingiem przez 90 minut + doliczony czas gry!
heh ...
co tu pisac ...
tak jak td od dzisiaj zmienilem moje neutralne nastawienie do pewnego klubu z Łodzi ...
pilkarsko jest nieźle z przodu i dramatycznie z tyłu ...
I jeszcze taki niewielki ale może być po 30-tej kolejce wielki pozytyw: w dwumeczu jesteśmy lepsi co przy równej ilości punktów pomoże nam być nad ełksą
ech
a mnie siakieś takie wkurzenie maksymalne irracjonalne opanowało i nie chce puscić choc wiem że obiektywnie było całkiem ok, biorąc pod uwagę realia etc...
no a w kwestii łodki - no nie ma sentymentów w zasadzie..
Pojechalem do Łodzi i tu taka wtopa a z trybun wygladalo niezle . Szkoda ze Nowaczek spalil te dwie 100 mecz za 6 pkt. oddany za łatwo
siemion na orange sport też wyglądało to nieźle ale nie wygrywa sie meczu w którym gra sie dobrze 20 min bo słyszałem że z reguły sędzia gwiza gdzieś w okolicach 90:)
dokladnie mecz o 6pkt oddany w ... sposob, szkoda tym bardziej ze to My prowadzilismy w tym meczu blisko 80min :/ z Lechią tylko 3pkt a na marginesie ciekawi mnie jakby ten mecz wygladal w innym zestawieniu obronnym ... bo z przodu coraz lepiej
ŁKS gra piłkę prymitywną, ale jak na naszą ligę to jak znalazł. a my sobie z tym nie poradziliśmy, co gorsza, sami nie pokazaliśmy wiele. mecz taki sobie, ok, siedem bramek i emocje, ale poziom momentami żenujący.
sędzia bardzo kiepski, wydaje mi się, że częściej mylił się na naszą korzyść (oglądałem z trybun, nie widziałem jeszcze skrótu)
u nas obrona katastrofa, pomoc kiepsko, a w ataku Ślusarski grał naprawdę bardzo dobrze, ale co z tego.
frajersko przegraliśmy ten mecz, frajersko.
aha, obszedłem stadion niemal dookoła i nie widziałem nic, co by usprawiedliwiało zamknięcie sektora przyjezdnych. owszem, chodniki są troche rozkopane, ale poza wszechobecnym błockiem to raczej nie jest problem.
Uważam, że zagraliśmy najlepszym składem jaki mamy, Niestety przegraliśmy walkę w obronie i zwłaszcza w srodku pola (Kłus, Baran). Zmiennicy mają wywierać presję ale moim zdaniem nie poprawią istotnie jakości zespołu w tej chwili ( Wasiluk ?, Milosevic ? Murawski ?). Bardziej liczyłbym na stopniową poprawę gry naszego Kapitana i Kłusa. Jakoś nie wierzę, że Baran bedzie grał cały czas kichę. Czas pokaże ale nadal jestem optymistą. Poza tym wróciły emocje !, strzelamy bramki ! Hurraa !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)