Wiele osób stało na schodach między "środkowymi" sektorami! Obok mnie przynajmniej kilkanaście osób!!!
-
-
Półfinał Mistrzostw Polski CRACOVIA-Stoczniowiec 24 luty 2009rPRZESADA Z CENAMI BILETÓW!!!
No niby stali, ale to tylko dlatego, że chcieli tam stać!:) Było jeszcze dużo wolnych miejsc, gdyby chcieli mogliby spokojnie gdzie indziej się ulokować!;) Ja sam czasem stoję koło schodów (pomimo, że są miejsca) daje to możliwość szybkiego opuszczenia hali podczas przerw między tercjami!:D
Ale to i tak nienormalnie mało.
Zwyczajowo na PO na półfinały wchodziło 3 tys. luda.
Drugi mecz czyli 25.02 - jeszcze mniej kibiców!:( A szkoda, że takiego pojedynku nie oglądało więcej widzów!:(
Trudno narzekać po dzisiejszym meczu bo wyraźnie było widać zwyżkę formy, Która daje sporo optymizmu przed decydującą batalią o MP.
PS. Sprawy organizacyjne - duży minus
Wielu kibiców było zawiedzionych brakiem kiełbasek w dzisiejszym meczu.... Wiadoma rzecz -środa popielcowa, a że jesteśmy krajem katolickim to nie wolno dopuścić do profanacji poprzez wyłamywanie się z obowiązującej tradycji.... Jednak nie każdy jest mocno wierzący lub w ogóle nie jest i liczył zapewne na posilenie się w ten sposób po np. ciężkiej pracy.... Czy nie można było potrawę mięsną jaką jest kiełbasa zastąpić np. GRILOWANYMI OSCYPKAMI? Byłoby to oryginalne rozwiązanie, wielu głodnych kibiców by zakupiło taki posiłek i kasy też by trochę wpłynęło.... No cóż TRZEBA TROCHĘ (naprawdę trochę wyobraźni)....
a nie było czasem hot dogów ?
Mi się wydawało ze kibiców było więcej niż w pierwszym meczu półfinałowym
Kid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> sterby Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mocne nagłośnienie wcale nie pomaga w
> dopingu.
> > Zabija spontaniczność
>
>
> Mocne naglosnienie - przeszkadza
> Slabsze naglosnienie (megafon) - jeszcze gorzej bo
> nic nie slychac
> Brak naglosnienia - katastrofa!
>
> Jak Wam ludzie dogodzic...?
Wczoraj głośnik był nieco ciszej i było ok.
Można ludziom dogodzić ;)
od dyskusji światopoglądowych jest HP
Zgodnie z prpozycją Yaguarandiego pousuwałem to i tamto:).
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Jak zespół gra, atakuje to doping jest lepszy, to po pierwsze. Po drugie, kibic hokejowy to nie kibic piłkarski. Po trzecie, niech "ktoś" w końcu oficjalnie poda wszystkim do wiadomości, czy jest obowiązkowa numeracja krzesełek. W sensie czy numery obowiązują czy nie? Jest to ważne bo na sektorze na środku zaczynają się dziać dziwne rzeczy. Myślę sobie, że problemem jest niedoinformowanie. Jak wejdziemy do finału to będą się działy jaja. :)
Jestem spokojny o to, że organizator meczów finałowych - MKS CRACOVIA SSA - ma już opracowane przynajmniej 3 warianty poradzenia sobie z tym problemem, KOTU.
Jako że cena biletów wzrośnie prawdopodobnie do 40 zł / osobę to Klub wydrukuje po prostu kolejną kartkę A4 z napisem "Numery z biletów/karnetów obowiązują" i przyozdobi nią filarki...
[IMG]http://i43.tinypic.com/2h57fuv.jpg[/IMG]
KOTU- problem może być inny, niż niedoinformowanie. Mam prośbę- odezwij się do mnie na PW i opisz dokładnie, o co chodziło.
Kamil_Cracovia Napisał(a):
> No niby stali, ale to tylko dlatego, że chcieli
> tam stać! Było jeszcze dużo wolnych miejsc,
> gdyby chcieli mogliby spokojnie gdzie indziej się
> ulokować! Ja sam czasem stoję koło schodów
> (pomimo, że są miejsca) daje to możliwość
> szybkiego opuszczenia hali podczas przerw między
> tercjami!
>
>
>
...I skutecznie zasłaniasz widok ludziom siedzącym na krzesełkach. Jest to dla mnie jeden z najbardziej denerwujących elementów nowego ładu na trybunie lodowiska = ludzie opierający sie o barierki, gdy obok są miejsca siedzące
PAS Napisał(a):
> Kamil_Cracovia Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> ...I skutecznie zasłaniasz widok ludziom
> siedzącym na krzesełkach. Jest to dla mnie jeden
> z najbardziej denerwujących elementów nowego
> ładu na trybunie lodowiska = ludzie opierający
> sie o barierki, gdy obok są miejsca siedzące
Nic nikomu nie zasłaniam, bo stoję w przejściu i nie ma za mną krzesełek, są nade mną! Poza tym to nikt się nigdy nie skarżył! Po drugie to zawsze jestem ulokowany na łuku gdzie jest młyn i się stoi, a nie siedzi!!!
Kamil_Cracovia Napisał(a):
> Nic nikomu nie zasłaniam, bo stoję w przejściu
> i nie ma za mną krzesełek, są nade mną!
Niestety nie wiadomo dlaczego nie zawsze hokeiści chcą grać na tym kawałku lodu na wprost oczu. Czasem trzeba spojrzeć w bok. Czasem się nie da bo ktoś postanowił sobie stanąć na schodach.
> Poza
> tym to nikt się nigdy nie skarżył! Po drugie to
> zawsze jestem ulokowany na łuku gdzie jest młyn
> i się stoi, a nie siedzi!!!
Tu OK. Tam se stój ile chcesz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)