Jakie toż to idealne BMW?
http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/idealne--bmw,1260025
No bez kitu zjebali tym konceptem okropnie. Obniżona X6 która tak jak wygląda to jest śliczna. Natomiast BMW takie jakie ma być jak dla mnie nie może mieć 2 tylko jak jasna cholera musi być 3 bo inaczej to ja ich nie lubię po prostu. 2 to można do X6 czy czegoś ale takie normalne to nie. Co to jakaś joga dla projektanta po kosztach który dla mnie po poprawieniu 7 nie jest taki zły. 5 i 3 bardzo cacy. To Gran Turismo to ja nie mam pojęcia co to za kaszalot. I niby co on ma mieć z Gran Turismo. Kaczka na Wiejska na usa-rusa i śmigło na zipiacy rynek. Amerykańska szmira :/ Jedynie PickUpy maja fajne i czasem jakiś furgon. Zapomniał bym o facjacie, może być ale oczy wole zdecydowanie bardziej chińskie. W sumie jak tak patrze to jak Pigi wygląda. FUJ.
-
-
No kurde dramat jak 150
Barcik spokojnie :)
Wdech - wydech, wdech - wydech :D
Raczej -> buch - wydech, buch - wydech ;)
Bart nie pierd ol, gdyby dawali zamiast tych "uno-chodow" na prad na Rynku latem, to wzialbys z pocalowaniem felgi...;-)
i szybko bym zmienił na normalne BMW. 530d jak nic by siadł.
Poza tym każdy by wziął jak by mu takie dawali.
To jest wariacja BMW dla mnie nie do zaakceptowania.
BMW wogole jest mocno przereklamowane :) Mi podobala sie jedynie stylistyka starszych trojek z tej marki, tak to wole chocby Renault.
Reklama nowego VW jest zajeb.ista!
"czy zauważyłeś kobietę w panterkę?"
Ja szczerze mówiąc byłem tak wpatrzony w furę,że nie widziałem nic poza nią :)
Bart tojest concept car, seryjnie produkowany bedzie normalniejszy ;)
LiPtOoN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Reklama nowego VW jest zajeb.ista!
>
> "czy zauważyłeś kobietę w panterkę?"
>
> Ja szczerze mówiąc byłem tak wpatrzony w
> furę,że nie widziałem nic poza nią
>
>
>
> ..::Cracovię Kochamy::..
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-02-17 10:37 przez
> LiPtOoN.
Nie w panterkę :D Tylko z Lampartem? :D
Też byłem tak wpatrzony w furę, że nie widziałem że obok po chodniku idzie laska z lampartem na smyczy :D
Dinth, prosze Cie... Auta z Francji to sie nadaja do zlomowania... Niech Zabojady robia to, co umieja, czyli wino...;-)
Hehe dokładnie; porównywać Bunię do jakiegoś gównianego renault to wręcz bluźnierstwo ;)
oj Twixxx bluźnisz.... :D francuzy, zwłaszcza od pasiastego Golemo-są zupełnie w porządku... wiem z autopsji... :D
Prawda jest taka ze auta z francji przewyzszaja niemieckie pod kazdym wzgledem. Trzeba im przyznac ze w Europie, tylko zabojady potrafia robic auta ( i nie tylko, jednoslady Pegeouta rowniez sa przyzwoite, choc tu nalezy juz uznac wyzszosc wlochow)
Bo co ma takie BMW czego by francuzy nie mialy, oprocz oczywiscie pseudo-gangsterskiego wygladu? Bardzo awaryjne auta, drogie w utrzymaniu, drogie w naprawie, ogolnie drogie, prowadzi sie to nijak, brak wygodu uzytkowania, brak pomyslow na calosciowy wyglad samochodu, i tak dalej. Viva la Deutchland!
PS. Ale mercedesy sa spox.
Najlepsze to były nasze, polskie. Np taki Polonez to jak się zepsuł to każdy potrafił sobie sam naprawić, a zagraniczne trzeba oddawać do serwisu i płacić dużo za naprawę :D
Dobre polskie konstrukcje samochodowe oddawalismy zawsze naszym wschodnim "sojusznikom", ewentualnie zamykalismy ze wzgledow propagandowych.
Dinth Napisał(a):
> Prawda jest taka ze auta z francji przewyzszaja
> niemieckie pod kazdym wzgledem. Trzeba im przyznac
> ze w Europie, tylko zabojady potrafia robic auta (
> i nie tylko, jednoslady Pegeouta rowniez sa
> przyzwoite, choc tu nalezy juz uznac wyzszosc
> wlochow)
>
Przecieram oczy ze zdumienia jak to czytam... Bo mam dokładnie odwrotne odczucia, nie dałbym złamanego grosza na żadnego "francuza" mając do wyboru VW czy Audi.
Począwszy od kosztów eksploatacji i ew. napraw po walory estetyczne, nie ma takiego Peugeota czy Citroena który byłby mnie w stanie przekonać do wymiany mojego VW na właśnie francuskie auto.
hamer Napisał(a):
> oj Twixxx bluźnisz.... francuzy, zwłaszcza od
> pasiastego Golemo-są zupełnie w porządku...
> wiem z autopsji...
A kto tydzień temu stał pod kauflandem na skrzyżowaniu i wzywał pomoc ? :D
BMW może i uważane jest za następce czarnych Wołg. Ja jednak lubie tą marke od lat. Tak samo podoba mi sie rekin jak i nowe BMW. 6 obie są kozackie i ta z X też. A to że jest nie wygodne i nie da się tym jeździć to sie zgodzic nie moge. Mialem okazje prowadzic 5 z połowy lat 90 oraz poprzednią trojkę w wersji 330d. Cud, miód i orzeszki.
Twixxx Napisał(a):
> Dinth, prosze Cie... Auta z Francji to sie nadaja
> do zlomowania... Niech Zabojady robia to, co
> umieja, czyli wino...;-)
>
A jechałeś kiedyś kolego Peugeotem 205 GTI?
Też myślałem, że fajnie się jeździ BMW, Audi i VW. Teraz wiem, że się myliłem :)
tyrolek Napisał(a):
> hamer Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > oj Twixxx bluźnisz.... francuzy, zwłaszcza
> od
> > pasiastego Golemo-są zupełnie w
> porządku...
> > wiem z autopsji...
>
>
> A kto tydzień temu stał pod kauflandem na
> skrzyżowaniu i wzywał pomoc ?
>
>
>
no na dzwona nic nie poradzisz i to nie jest kwestia marki....jak krakusy nie znają przepisów i wymuszają górolom pierwszeństwo to sie tak kończy....:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)