na jakim kanale jest mecz?
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
Arka gra bardzo dobrze. Mam nadzieję, że pojdzie za ciosem i w końcu strzeli bramkę na 2-0.
dużo linków do meczu:
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
soccer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na jakim kanale jest mecz?
TVN TURBO
Dzieki Krzysiek90 ;) chodziło mi o kanał ale już znalazłem Tvn turbo ;)
Jak oglądałem PP w Tvp sport to masakra..mecz jak w latach 90tych.. Tvn dużo lepiej realizuje transmisje meczów ;)
2-0 goooooooooooooooooooooooooool
To nie jest ten Śląsk z rundy jesiennej :D jedziemy po 3pkt:D
soccer Napisał(a):
> To nie jest ten Śląsk z rundy jesiennej :D
> jedziemy po 3pkt:D
Bez przesady. Śląsku dzisiaj nie ma podstawowych zawodników : Mila,Madej, Elsner, Kaźmierczak, Sobota, Mariusz Pawelec ,Cristian Diaz,Wasiluk
do usunięcia
Fojut po dzisiejszej "akcji" na czerwień napewno zostanie zawieszony :D
PP z liga nie ma nic wspólnego jeśli chodzi o kartki
Wiem.. ale zbiera mu się. Musi ochłonąć ;)
Jim Napisał(a):
> A.W.B. Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Na prawdę myślicie, że znalezienie wśród
> > sponsorów 4 mln złotych na Akademię
> wzorowaną
> > na tej warszawskiej to bułka z masłem ?
> > Zejdźcie na ziemię .
>
> Na początek 0,5-1 mln wystarczy i nie są
> potrzebne środki Comarchu. Ta kwota jest jak
> najbardziej do zorganizowania.Kwestia
> kompetentnych osób i zdrowego systemu.
Zależy jaki cel sobie postawisz. Jak niski to i 200 tyś zł wystarczy.
Trzeba by dla porównania sprawdzić ile Legia rocznie na początku ładowała kasy w akademię.
Mniej, więcej tyle :) + granty
Nie no, za 200 tyś. to najwyżej będziesz miał jakąś śmieszną pseudo-akademię.
nie , nie 200 tyś lecz 1,2 mln na start
5 dni później
Iwan w dzisiejszej Wyborczej:
" Bez odpowiedniego zastrzyku finansowego Wisła nie ma jednak większych szans na dołączenie do kadry zdolnego Polaka, ponieważ przy Reymonta szkolenie młodzieży jest na bardzo niskim poziomie. - Teraz trzeba wszystko zacząć od nowa. Efekty nie przyjdą w rok, dwa. W tej chwili dużo bardziej opłacalne jest inwestowanie w akademie piłkarskie niż kupowanie chłamu z zagranicy. Wisła nie ma bazy treningowej i to się musi zmienić, jeśli klub chce przestać głupio wydawać pieniądze. Może rozwiązaniem byłoby przejęcie przez Wisłę istniejącej już szkółki, na przykład akademii Frankowskiego i Mirosława Szymkowiaka - zastanawia się Iwan."
W zasadzie większość z tego, co on mówi o sąsiadce, można powiedzieć o nas. Jeżeli spadniemy do 1 ligi - a to jest więcej niż prawdopodobne - to bezwzględnie należy dążyć do budowania drużyny w oparciu o młodych polskich zawodników. Ale konieczne kroki trzeba podjąć od zaraz.
Co znaczy określenie "więcej niż prawdopodobne" Prawdopodobieństwo wystąpienia zdarzenia przyszłego określa się w procentach. Potocznie może coś być mało prawdopodobne (załóżmy, że prawdopodobieństwo poniżej 50% i bardzo prawdopodobne (prawdopodobieństwo powyżej 50%) Prawdopodobieństwo 100%, to prawdopodobieństwo wystąpienia zdarzenia pewnego (na przykład, tego, że kiedyś umrzemy lub tego, że na derbach Krakowa choć raz zostanie zaśpiewane WTSK). Nie ogarniam jednak określenia "więcej niż prawdopodobne". Jeśli w ten sposób eufemistycznie określasz , że nasz spadek jest pewny, to siejesz defetyzm.:)
leszeczek Napisał(a):
> Co znaczy określenie "więcej niż prawdopodobne"
> Prawdopodobieństwo wystąpienia zdarzenia
> przyszłego określa się w procentach.
raczej jako liczba z przedzialu <0,1>
Dlaczego drużyna Lecha trenowała wczoraj na Wielickiej, ktoś poinformowany?
Bo grają mecz w PP?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)