Odense wyeliminowało Panathinaikos Ateny.
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
Pasiak95 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak sie sklada ze nie interesuje mnie jakas 2 liga
> a ty pewnie wpisales w google i sprawdziles bo tez
> nie wiedziales a teraz sie chwalisz.
Każdym kolejnym postem udowadniasz, że zbyt długie wakacje nie wpływają korzystnie na umysły gimnazjalistów.
Ad rem: Legia trafiła nieźle, bo wydaje się, że 2 drużyny mają w zasięgu przy maksymalnej mobilizacji; GTS trochę gorzej (na pierwszy rzut oka są bez szans, ale było kilka trudniejszych grup)
Legia trafiła o wiele lepiej moim zdaniem, aczkolwiek ostatnio wydawało się, iż lepiej wylosował Śląsk, a tu proszę: niespodzianka.
Wg mnie to gts trafił lepiej ale Legia ma większe szanse wyjść z grupy :)
Mam też dla was jedną dobrą wiadomość. Psy grają z Fulham na wyjeździe 3 listopada, a my mamy z nimi derby 5 listopada wiec dziewczyny będą wyczerpane:D i wyjdą drugim garniturem, a my ich pojedziemy 5;0:)
05.11 w sobotę?
na pewno mecz będzie w niedzielę, a może nawet w poniedziałek.
poza tym skąd wiadomo, że będą grać w Londynie?
Bo stadion Fulham znajduje się w Londynie
Miszczu2007 Napisał(a):
> Wg mnie to gts trafił lepiej ale Legia ma
> większe szanse wyjść z grupy :)
Sam sobie zaprzeczyłeś, chyba, że pojęcie "trafić lepiej" utożsamiasz z "trafić na bardziej renomowane kluby "
Bo na necie masz podane kiedy jest mecz u siebie, a kiedy mają wyjazd.
dodo92 Napisał(a):
> Bo na necie masz podane kiedy jest mecz u siebie,
> a kiedy mają wyjazd.
zwracam honor, znalazłem :)
Aston1906 Napisał(a):
> Miszczu2007 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wg mnie to gts trafił lepiej ale Legia ma
> > większe szanse wyjść z grupy :)
>
> Sam sobie zaprzeczyłeś, chyba, że pojęcie
> "trafić lepiej" utożsamiasz z "trafić na
> bardziej renomowane kluby "
Nie, po prostu uważam, że Legia się lepiej zaprezentuje piłkarsko :)
Twente na dzień dzisiejszy jest lepsze od PSV (wczorajszy zresztą też), Fulham z pewnością jest lepszy zarówno od Rapidu jak i Hapoela, tylko Odense wydaje się nieco słabsze (choć raczej nie gorsze od dwójki rumuńsko-izraelskiej)
Ergo: Legia trafiła zdecydowanie lepiej
Podbeskidzie już 2 w plery.
pasuje zeby Lechia dostala z 5 bramek i wyskoczymy ze strefy spadkowej ;)
wystarczy 2-0
choć ja bym wolał w tym meczu remisik, a ze strefy spadkowej sami się wydobędziemy w następnej kolejce :)
Lechia wygrała z rzeka ;]
Jacek Kiełb wypożyczony do Korony Kielce. Nie mogli go tak do nas wypożyczyć?
link:http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/jacek-kielb-wypozyczony-do-korony-kielce,1,4831940,wiadomosc.html
dodo92 Napisał(a):
> Jacek Kiełb wypożyczony do Korony Kielce. Nie
> mogli go tak do nas wypożyczyć?
> link:http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/
> jacek-kielb-wypozyczony-do-korony-kielce,1,4831940
> ,wiadomosc.html
A po co Lech miałby wzmacniać bezpośredniego rywala do tytułu? <śmiech psychopaty>
no fakt:D za słaby dla nas!
A Patrycja Małecka zaczęła działać na rzecz zwiększenia u nas frekwencji :D
"Patryk Małecki: Nie ma nic na usprawiedliwienie naszej gry. Powinniśmy roznieść Lechię, stało się inaczej nie możemy na nikogo zwalać, że graliśmy 3 dni temu mecz. Po prostu dziś byliśmy slabszą drużyną i zasłużenie przegraliśmy. Ja wyszedłem z myślą o tym żeby wygrać mecz.jak stwarzamy sobie sytuacje i nie strzela się bramek to później tak jest. ze chcemy isc do przodu i strzelić bramkę a lechia strzela z kontrataku na pewno to boli ale musimy się zastanowić czy chcemy tak grać dalej. W przerwie trener powiedział że gramy u siebie i powinniśmy wygrać ten mecz.
Chciałbym jeszcze dodać kilka zdań w jednej kwestii. Mamy wspaniałych kibiców, ale Ci piknikowi, którzy przychodzą tutaj tylko po to żeby zjeść kiełbasę i pooglądać mecz to proponowałbym dla nich, [b]żeby poszli na drugą stronę bo tam ich miesce[/b]. Mam na myśli tych którzy gwizdali. Jest to niedopuszczalne, bo wydaje mi się że kibice powinni być z drużyną tak jak Ci za bramką - zawsze najwet jak przegrywamy są z nami. To co dzisiaj zrobiły pikniki to nie są dla mnie kibice. Wolałbym grać przy 5tys kibiców super fanatyków takich jak Ci którzy są za bramką. Denerwuje mnie to, bo jak jest dobrze to cię klepią a jak źle to gwiżdżą. Tacy kibice niech nie przychodzą na mecze, bo ani nam nie pomagają a przedewszystkim przeszkadzają."
hehe, [url=http://www.kibicewisly.pl/news/show/7283_patryk_malecki_o_meczu_i_o_kibicach]LINK[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)