Kajak przecież na naszych obiektach nigdzie nie rośnie bawełna
-
-
W PASACH SAMI POLACY!!!
Nie wiem, czy Kajak jako Eskimos ma coś tu do powiedzenia.
To pisałem ja klaros czyli Katalończyk.
A Vojnar nie ma racji, bo jest jeszcze Nurek i jest Miś - są Polacy, zwłaszcza Tacy Dwaj, choć Agnan to Francuz a Santo Włoch. Nie wiem skąd jest za to Twixxx, chyba Bask, czyż nie?
miałem zamknąć ale...
Pozdro Vojnar
:D
BMSA to ewidentnie Afroamerykanin. Zaś ja to chyba się łapię na Jożina z bażin. ;)
No ja to ewidentnie Polak, bo tego żadna inna nacja nie wymówi. No chyba, że jestem madziar i szyta się mnie (lesecek), najlepiej z akcentem na pierwsze e.
Co do meritum, to jak będziemy mistrzami wiosny, to dobrze, że sami Polacy w składzie, bo to świadczy, że nasza nacja potrafi kopać piłkę, a jak nie to znaczy, że jednak nam trochę obcokrajowców zabrakło do podniesienia poziomu.
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ano, sami Polacy w składzie, ja jednak uważam ze
> dobry klub powinien mieć murzyna.Może być
> nawet Polakiem ,trudno, byle by był czorny jak
> nieboskie stworzenie i szybszy od dźwięku.
Możemy sobie kupić murzyna i trzymać w klatce podczas meczów - taka atrakcja :)
Robinksc Napisał(a):
> Możemy sobie kupić murzyna i trzymać w klatce
> podczas meczów - taka atrakcja
Ja bym odżałował trochę grosza i wykupił baszczyńskiego z gwardii - w trakcie meczów robiłby za atrakcję, a w tygodniu siedziałby na Wielickiej na łańcuchu (w nocy spuszczało by się go z łańcucha, to i zaoszczędziłoby się na cieciach i Pan Wiceprezes poprawiłby słupki)
Vojnar Napisał(a):
> E tam sami POlACY!
> Polacy wygineli w XII wieku.
> Po setkach wojen , przechodzenia kolum wojsk,
> zaborach, Turkach, i innych.
> Baby w POlsce zostały przeruchane na wszelkie
> możliwe sposoby i juz nie ma czystej krwi Polaka
> w Polsce. Są rosjano,ukraińco, żydo, niemoco,
> francuzo, turko, węgro, holendro,italiano,
> litwino, brytyjsko - Polacy.
> A takich jak był Mieszko I czy Bolesław Chrobry
> to juz nie ma.
> Czy nazwisko Misan ? to polskie? oj nie
> Moskała? wiadomo rusek
> Sacha- Niemiec
> Nowak - Zyd
> Kulig- Białorusin
> Snadny - Czech
>
> Tak prawda.
>
>
>
>
>
> AVE CRACOVIA
Chodzi Ci o tego Bolesława co to by w połowie Czechem po kądzieli ?
Zapewniam Cie że takich na południu Polski na pęczki :-)
arbat - Rusek
Aston - angol
Karvin - pepik.
może i sami Polacy, ale Witkowski ma zdaje sie wytatuowane swoje imię po hebrajsku. czyli...
a duży, skuteczny murzyn (typu Kouemaha) by sie przydał, choćby na złość zubergowi ;) :P
Ian Thorpe - Aborygen
Miś - musi być Rosjanin
Isaac - Żyd
Bergman - Szwed
Khalid - Arab
Garry - Euroamerykanin
Yaguarundi - Indianin
Robin - Anglo-sas
Kastor- Rzymianin
Knur, Świstak - kręgowce
;)
Roman
Rozumiem że jak ktos jedzie Żukiem to dla Ciebie faszysta:)??????
Dla mnie gdyby miał u nas grać jakis obcokrajowiec to MUSI być lepszy o minimum 2 klasy od naszych. W innym wypadku po kij nam???? Żeby leczyć komleksy? I mieć kogoś z zagranicy??????
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
ja jeżdżę ŻUKIEM i nie jestem faszysta, a jak ŻUK mi nie odpala mkne na skuterze OSA, POLSKA DLA POLAKÓW! Jesteśmy o dwie klasy lepsi od zagranicznych buraków!
Ro Man - Ru Mun
Filipiak - Filipińczyk
Bez obrazy Ro Man, też uważam temat za idiotyczny...
Z Bergmanem to nie takie proste. Jak Ingmar to Szwed, jak nie to Żyd.
Panowie, bez przesady. Tytuł jest prawdziwy i wcale nie świadczy o niecnych celach. Świadczy jedynie o głupocie tych którzy chcą udawać jaśnieoświeconych.
Weźmy np. ekonomię. Mamy kryzys. W tej chwili przeciętny Niemiec stara się kupować tylko niemieckie produkty. A u nas zawsze są głupole którzy chcą udawać Europejczyków.
[quote]Kulig- Białorusin [/quote]
Narod białoruski :) Moze byc co najwyzej mieszkaniec Rusi Białej.
Biało-Czerwone Pasy o i Biało-Czerwona krew:) czyli Polska krew:) ale nie powiem, że oglądając mecze wielu lig europejskich czy światowych można zauważyć, że Polska jako kraj odbiega w Piłce Nożnej od wielu krajów, czasem nawet o lata świetlne;/ chociaż w Polsce oczywiście jest kilkunastu zawodników, którzy bez roblemu mogliby siać postrach w innych Ligach:) Ale i tak jestem za tym, żeby w Polskich Klubach było trochę więcej obcokrajowców. Tylko żeby nie wyglądało to tak: 1 klub - sami obcokrajowcy, następny klub - 0 obcorajowców.
libero Napisał(a):
> przeciętny Niemiec stara się kupować tylko
> niemieckie produkty.
ciekawe jakim cudem; w dobie globalizacji malo co jest "niemieckie"
co nas zreszta obchodza Niemcy? kompleksy mamy miec, czy cóś?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)