ost Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale do czego Tabisz jest w tym momencie potrzebny?
> Urlop teraz, a intensywnie pracować ma w przerwie
> między sezonami.
jego intensywną prace obserwujemy juz od paru lat, a wyniki tejze pracy mowia same za siebie, wiec nie wiem czy wiekszy zysk Cracovia nie osiagnelaby gdyby zniknął...
-
-
Tabisz MUSI odejść
21 dni później
Brawoooooooo Panie Jakubie!!!!
Dziękuje!!!!!!!!!!
+5910000pln
''Słupki'' poszły w górę więc teraz nie baw sie w ŻYDA :) tylko zrób porządne transfery bo rozliczymy cie z tego.
Tabisz MUSI odejść i Balcerowicz!
Ten człowiek ma szansę zostać legendą wśród najbardziej nieudolnych ludzi zajmujących się sportem. Tragedia normalnie. Gdyby był kapitanem Titanica, to na pewno by nie zatonął... W ogóle by nie wypłynął...
ArbuzKSC Napisał(a):
> Ten człowiek ma szansę zostać legendą wśród
> najbardziej nieudolnych ludzi zajmujących się
> sportem. Tragedia normalnie. [b]Gdyby był kapitanem
> Titanica, to na pewno by nie zatonął... W ogóle
> by nie wypłynął...[/b]
[b]... bo by pojechał na urlop ![/b] :D
Tak zupełnie na poważnie to Panowie wyraźnie [b]nie śledzicie stylu pracy[/b] J.T.
Pod zarządem Tabisza Titanicowi nic by się nie stało.
Kapitan dostałby zakaz pływania z prędkością zużywającą [b]nieekonomiczne ilości paliwa[/b].
Dlatego statek płynąłby spokojnie zamiast iść nocą "pełną parą" przez rejon występowania gór lodowych.
Mogłoby wiele rzeczy być byle jak zrobione. Mogłoby brakować łodzi ratunkowych (zresztą i tak brakło dla połowy ludzi ), mogłaby być tania a nie dobra załoga i byle jaki marketing ;) ... ale statek płynąłby z sensowną prędkością.
Do czasu. Tabisz zatrudniłby sternika z pasją i katastrofa byłaby gorsza niż ta prawdziwa...
Wypie*dolić na zbity pysk. Nie wypowiadałem się w temacie, ale po tym czego dzisiaj się dowiedziałem, postanowiłem napisać.
Juniorzy młodsi, którzy grali ostatnio z Górnikiem Łęczna w ramach eliminacji MP zmuszeni byli grać na sztucznej trawie ponieważ jutro pan Tabisz organizuje jakiś festyn dla pracowników Comarchu na płycie trawiastej. To jest jakiś dramat. Po drugie, ci sami juniorzy nie mogą odbyć odnowy biologicznej na obiektach Comarchu ponieważ są za MŁODZI. Taką odpowiedź dostał ich trener od Rząsy. To co się dzieje w tym klubie to jest jakiś dramat. Ościak, Tabisz, Rząsa- wszyscy na taczki i wyjazd.
- Jestem pełen podziwu dla prof. Filipiaka za prowadzenie Cracovii, ale niech zmieni doradców! Taki pan Tabisz gra główną rolę - ja nie potrafię tego zrozumieć ? kręci głową Iwan. - Nie chcę pouczać prof. Filipiaka, ale polityka personalna powinna ulec zmianie i Tomek Rząsa powinien otrzymać pełnię kompetencji.
DP
Pasiak 89 Napisał(a):
> - Jestem pełen podziwu dla prof. Filipiaka za
> prowadzenie Cracovii, ale niech zmieni doradców!
> Taki pan Tabisz gra główną rolę - ja nie
> potrafię tego zrozumieć ? kręci głową Iwan. -
> Nie chcę pouczać prof. Filipiaka, ale polityka
> personalna powinna ulec zmianie i Tomek Rząsa
> powinien otrzymać pełnię kompetencji.
> DP
Nie wiem czy "Ajwen kiedys king";) to najlepsza osoba do cytowania w tym wątku Pasiaku69...
Profesor jako człowiek wykształcony na pewno zna powiedzenie:
[quote]Strzeżcie się [b][u]wrogów[/u][/b] niosących dary (czyli i dobre rady)[/quote]
:D
Ludzie to podstawa w każdej organizacji. Dobrze zarządzane przedsiębiorstwo potrzebuje takich Tabiszy, udupiaczy nieprzemyślanych projektów i autorów niepopularnych decyzji. Można Tabisza lubić, albo nie lubić, ale właśnie za to mu Filipiak płaci. I absolutnie ani prasa, ani kibice, ani byli kopacze, nie będą tu mieli wpływu na decyzję prezesa. Tabisz jest jego prawą ręką i ciężko by mu było znaleźć następcę, do którego nabrałby takiego zaufania.
Klub sportowy to nie firma informatyczna !
W zasadzie klasyczny cytat brzmi "Timeo Danaos et dona ferentes", czyli "Boję się Punijczyków [i tych], co przynoszą dary", ale w sumie można przerobić "Punijczyków" na "Wiślaków" i wszystko się zgadza:D
9 dni później
http://www.90minut.pl/news/161/news1610456-Lista-sedziow-Ekstraklasy-I-ligi-i-II-ligi.html
Ze składu Wydziału Piłkarstwa Profesjonalengo odwołani zostali: Zbigniew Słobodzian, Jolanta Papuga, Grzegorz Wołągiewicz, Piotr Kubera Tomasz Frąk, Łukasz Jachym, Jarosław Dunajko. Powołano natomiast: Andrzeja Czyżniewskiego (Arka Gdynia), Krzysztof Dmoszyński (Wisła Płock), Edward Lorens (AWF Katowice), Tomasz Kłos (ŁKS Lódź), Zdzisław Kapka (Wisła Kraków), Jarosław Ostrowski (Legia Warszawa), [b]Jakub Tabisz (Cracovia).[/b]
W tym komunikacie PZPN o wiele istotniejsza jest lista sędziów w ekstraklasie w nadchodzącym sezonie. Będziemy znowu mogli dostać karę za ciśnięcie Wałkowi.
Jakub T. jeszcze kiedyś zostanie prezesem Ekstraklasy SA :)
Brawo Jakub, zawsze w Ciebie wierzyłem! Zarządzaj w PZPN -ie jak w Cracovii :)
To jest w ogóle mocny skład. TW Zdzichu z GTS, Edek z fabryki kredek no i jako naczelna gwiazda NASZ JAKUB. :D
Tak na serio, to nasz przedstawiciel w tym gronie wygląda najrozsadniej - sami zobaczcie dokladnie:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)