ile ten człowiek będzie jeszcze niszczył nasz klub?
tabisz wypad!!!
-
-
Tabisz MUSI odejść
Na szczęście świat jest tak skonstruowany, ze wszelakie zło poprostu MUSI pie.r.d.olnąć - trzeba być cierpliwym bo to TYLKO kwestia czasu.
Panie Jakubie,
ja rozumiem że można być zakochanym w post-milicyjnym klubie, który może się szczycić między innymi tym że na jego stadionie odbywały się "orgie" hitlerowskie, ale dlaczego niszczysz klub który istnieje nieprzerwanie od ponad 100 lat ? Klub w którym pan niestety jest prezesem, to klub który "rodził" Polską piłkę , klub który walczył o demokrację i o wolność w piłce nożnej (paragraf aryjski- poparty przez gts, przeciwko była Cracovia, a przede wszystkim Józef Kałuża), a teraz wystawia pan go na pośmiewisko po przez sposób prowadzenia klubu. Przedłużenie kontraktu z Moskałą i Szeligą , którzy w mojej opinii do Cracovii nic już nie wnosili jest kpiną w porównaniu do nieprzedłużonego kontraktu z Marcinem Cabajem, który od 8 lat reprezentował barwy najstarszego klubu w Polsce i który od tych 8 lat grał w każdym meczu na 100 procent. Jeśli nie odnalazł się pan w pracy w Cracovii i ciągnie pana do swojego to dlaczego nie złoży pan CV w wiśle. Wiadomo nie od razu został by pan prezesem ale na początek konserwator powierzchni płaskich. Transfery na poziomie szczotek , miótł , szmat (nie mylić z piłkarzami gts-u) - naprawdę mógł by się pan odnaleźć i w końcu robić coś do czego pan się nadaje i co sprawiało by zadowolenie pracodawcy.
Pozdrawiam,
Kibic
W Koreii tępi się niespokojnych do trzeciego pokolenia więc proszę przyjąć do wiadomości jak życzliwy i wspaniałomyślny jest nasz Zarząd skreślający tylko tych którzy w swoim mniemaniu odnieśli sukces wchodząc z III ligi do extraklasy.Nie po to nasz Prezes łoży miliony by świecić mu w oczy jakimś Misiorem zaś druga osoba w hierarchii nie musiała oglądać Misia Baryji by wiedzieć co to jest tradycja i szacunek dla niej. Z dalszych planów decedentów Cracovii mogę jedynie zdradzić, że sukcesywnie będą zaniedbywane barwy w biało czerwone pasy bo czarne ubiory nie trzeba często prać i oszczędności będą spore.Nagrody zaś należą się Zarządowi bo jeszcze nikomu nie udało się tak szybko zdołować całkiem poukładany zespół.W Nowym Roku należy życzyć Prezesowi przekazania Comarchu w ręce J.T. a wtedy drżyjcie Microsofty.
Dodatkowo jeszcze udało się dowiedzieć,że powstała grupa na czele z Prezesami która nawiązujac do legendarnego kibica Cracovii oraz pomysłu kibiców Lecha będzie mobilizować fanów Cracovii do kibicowania stojąc tyłem do boiska.W ten sposób nasze wielkie gwiazdy np.Szeliga,Radomski czy Moskała nie będą się stresować a Rząsa czerwienić ze wstydu..Przodem do boiska będzie siedział tylko Zarząd z wypchanymi porfelami ogladając zasłużone wirtualne sukcesy w I lidze.
Popieram Rafira! Panowie z Opravców, może na wiosnę jakiś transparent związany z Tabiszem? Nieważny zakaz moim zdaniem. Albo jakiś protest? :D
Tabisz za te twoje skąpstwo,działanie na niekorzyść Cracovii żeby ci tak krew nagła zalała ty pasożycie wredny.
tabisz MUSI odejść !
rafir93 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panie Jakubie,
>
> ja rozumiem że można być zakochanym w
> post-milicyjnym klubie, który może się
> szczycić między innymi tym że na jego stadionie
> odbywały się "orgie" hitlerowskie,
Gwoli ścisłości to ''orgie '' hitlerowskie odbywały się także na naszym stadionie piłkarskim jak i lekkoatletycznym.
Wypominanie komuś to, że Niemcy siłą zajęli a potem wykorzystywali np. stadion to szczyt głupoty, takie były ''uroki'' okupacji.
Tabisz pajacu masz kogoś za Pawlusińskiego, Cabaja i Ślusarskiego, że tak lekko się ich pozbywasz???? Trzeba być skończonym kretynem żeby robić takie numery w momencie kiedy klub stoi w ubliczu degradacji do 1 ligi....Kańczuga czeka!
powiedzialbym Ci brzydko ale jestem na forum NAJSTARSZEGO KLUBU W POLSCE ktory posiada TRADYCJE!!!
Czlowieku poprostu odejdz i nie kompromituj naszego ukochanego Klubu... To jest Tradycja ktora m.in Ty niszczysz...
tyle odemnie .. .
Pamiętaj Jakubku, że frak dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu...
mam sie dobrze..
[IMG]http://i51.tinypic.com/2h6f2gl.jpg[/IMG]
Całe szczęście chu.ju że nie jestes odpowiedzialny za transfery w druzynie Hokejowej, dopiero by było.
Tabisza na taczki i do rzeki z dziadem !!!
Dajcie sobie siana Tabisz nigdy nie odejdzie!!!
kiedyś odejdzie.
Każdy z nas kiedyś umrze...
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Każdy z nas kiedyś umrze...
może Filipiak wcześniej klub sprzeda.....
Moze taki uklad: jak spadniemy, odchodzi dobrowolnie; jak sie jakims cudem utrzymamy, procesor w nagrode daje mu lepsza gaze w Comarchu:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)