Odpuszczenie (oficjalnie) przez Klub tej sprawy jest zrozumiale. Media nagłośniły, prokuratura wszczęła postępowanie, Klub będzie musiał tak czy tak dostarczyć materiały z monitoringu. Po co Klub (oficjalnie) ma stać tuż koło szamba w który granat pieprznął?
Natomiast jeżeli MM posunął się dodatkowo do "potępienia" własnych Kibiców - to nieładnie. A nadgorliwość jest gorsza od...
-
-
Skandaliczne, rasistowskie śpiewy zawodników Wisły
Cracovia Non Stop:
1. nie krzycz, wyłącz capslock
2. uspokój się
3. z Twojego IP ktoś na innym forum napisał te słowa: "tylko ja wtedy bede ogladał Wisłe na C+ bo na trybune Made in China nie wejde. " (a propos budowy stadionu przy Reymana).
robisz przypał, zarejestrowałeś się wczoraj...
dzifne...
czuje bana w powietrzu.
wlasnie cos tam w wiadomosciach lecialo o tym piecu i matka mnie pyta czemu spiewalismy do wislakow, do pieca ;/
trza ludzi uswiadamiac...
Mam znajomych gtsowców (wciąż nie moge pojąc dlaczego nimi są!). Wyraźnie udają, że taka sytuacja nie miałą miejsca, albo, że "kibole" (ooogromny wg mnie cudzysłów) robili sceny przy zejsciu Clebera.
ehhh... shame!
Dobre oświadczenie STC, szkoda że zarządu na to nie stać. Na pohybel gtsowi.
Mój szwagier wiślak powiedział. "No cóż dazą nam 5000 kary i tyle"
I pewnie (oby nie) na tym się cały hałas skończy. No może jeszcze klub owi odejmą 3 punkty w tabeli PE, albo pójdą po bandzie i odbiorą im wszystkie punkty jakie w tych rozgrywkach zdobyli.
Panu MM proponuję by poszedł na kurs do owego gts-owskiego chOCHaLIKA jak obiektywnie przedstawiać kibiców swego klubu. Swoją drogą już widzę jak kibice sąsiadki śpiewają "Zawsze nad wami CRACOVIO zawsze nad wami" Im by to po prostu przez usta nie przeszło. Mógł wymyślić coś bardziej realistycznego i w bardziej kibicowskiej stylistyce.
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,6004979,Antysemickie_okrzyki__Wisla_broni_pilkarzy__a_Cracovia.html
POSZEDŁBYM DALEJ:
iśc za ciosem przygotowac list w j.angielskim wysłac go do FIFA UEFA organizacjo zydowskich.
nie może być tak że kolejny raz ujdzie im cos na sucho.Nam za byle co robia awanture.
My zróbmy im na całego .
Stadion Miejski siedliskiem antysemityzmu i rasizmu.
Koszer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powiedzcie mi kto i gdzie moderuje 90min? Ja to
> możliwe, że każde zdanie mówiące prawdę o
> gts jest kasowane?
Maciej K. aka maciejko prywatnie kibic Gts Vistula Czarna Wieś
odeon32 Napisał(a):
> POSZEDŁBYM DALEJ:
a ja poszedłbym jeszcze dalej.
reaktywowałbym klub Jutrzenka Kraków
w końcu to są [b]ich[/b] tereny
skoro można było reaktywować towarzystwo ponoć od fikania koziołków (a faktycznie od handlu i wystaw żmij i innych niezwykłości) tylko po to aby coś odebrać Cracovii - to można reaktywować i Jutrzenkę i natychmiast wystąpić z wnioskiem rewindykacyjnym.
pomysl z wyslaniem listu do uefa i fifa jest bardzo dobry w lidze skonczy sie zapewne na karze 5 000 i tyle a ale moze uefa cos by zdzialala bo ta banda ubekow gts jutrzenka czarna wies coraz bardziej nienawidzze tych pajacow spod czerwonej gwiazdy
i do ONZ, i do Parlamentu Europejskiego, i do Komisji Europejskiej, i do samego Barroso i tego kurdupla z Francji co ma żonę - niezłą laskę, i do OBWE, i do MKOl, i do PKOl, i do Yad Vashem, i do Centrum Wiesenthala, i do ...
... coś tam jeszcze wymyślę :):):):):)
Psy nas od konfidentów na swoim forum wyzywaja ;P
też masz gdzie zaglądać
kostek Napisał(a):
> Psy nas od konfidentów na swoim forum wyzywaja ;P
>
> -----
> Cracovia to My, Ci co nie zeszli na psy
Chłopie a co ty tam robisz na tym forum ????
Wstydz się !!!!!
- Piłkarze Wisły Kraków idąc pod sektor kibiców Wisły nie mieli intencji, aby w jakikolwiek sposób zachęcać kibiców do czegokolwiek, a już na pewno nie do antysemityzmu. Udział piłkarzy w tym całym zajściu nie był do końca świadomy - mówi Adrian Ochalik.
Jak to czytam to oCHALIK to jeszcze większy członek od jURCZYŃSKIGO nienawidzę tego klubu od zawsze i moja nienawiść jest coraz większa i większa i większa
mieświadomy?
a może une na jakichś psychotropach grają? Doping się bada, ale czy dopalacze też?
jak zwylke nic im nie zrobią i tyle w tym temacie
za to nam mogą :(
eee , ale z tą Jutrzenką Kraków to nie jest taki głupi pomysł.
Postaram się w historię wgłębić nieco mocniej i znaleźć spadkobierców.
Nie wiem jak można wchodzić na forum czarnej wsi i się jeszcze tym chwalić.
ja tych wyrazów nie byłbym w stanie wpisać do przeglądarki,bo by mi żona się z domu wyprowadziła wraz z dzieckiem, ojciec wydziedziczył, a matka by powiedziała że nigdy syna nie miała.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)