Kadra na mecz z Lechem:
Bramkarze: Cabaj, Olszewski.
Obrońcy: Karwan, Kulig, Milosević, Polczak, Radwański, Tupalski, Wasiluk.
Pomocnicy: Klich, Kłus, Nowak, Pawlusiński, Szeliga.
Napastnicy: Dudzic, Moskała, Snadny, Witkowski.
I znów nie ma idola Cristiana Ronaldo...
-
-
Cracovia-Lech Poznań Mecz Przyjazni 22.11 18 45 TYLKO PILKA!!!
Jaki będzie wynik taki będzie i Lechowi są potrzebne pkt i nam , więc nei ma co pierdolic każda drużyna chce wygrać , chodz wiadome ,że nam bardziej te pkt są potrzebne bo ŁKS wygrywa z PB 2:3 i wyprzedzają nas dwoma pkt.
mam jeszcze jedno małe pytanko, czy na stadion mogę wejść z plecakiem? bo jak mówiłem jestem z poza Krakowa i będę miał w plecaku niezbędne rzeczy...
acha i czy nie będzie żadnych komplikacji w związku ze śniegiem?
pozdrawiam
wejść z plecakiem możesz. Nie wyklucza to jednak tego, że na wejściu Ci ten plecak dokładnie przegrzebią. Zatem maczety i inne tym podobne potrzebne rzeczy schowaj gdzie indziej.
A śniegu nie ma co się obawiać. Zastęp ludzi z łopatami (znacznie liczniejszy niż w Bytomiu) jest już gotowy i czeka na odpowiednie rozkazy.
pozdrawiam
z plecaczkiem wejdziesz, ale nie koniecznie z cala jego zawartoscia
MKS Cracovia SSA przygotowała specjalną promocję dla wszystkich kibiców, którzy przyjdą dziś na spotkanie z Lechem Poznań. Bilety na środowe Wielkie Derby Krakowa z Wisłą (godz. 17:30) będzie można kupić z pięciozłotową zniżką!!!
Ceny biletów na mecz z Wisłą po promocji:
Sektor A: 30 zł
Sektory B7-B9: 20 zł
Sektory B1-B6: 15 zł
Sektory C5-C11: 10 zł
Sektor B-10: biletów brak
Sektory C1-C4: biletów brak
Sektor D (stojący): biletów brak
Przypominamy, że pojedynek z Wisłą to mecz o podwyższonym ryzyku, dlatego też przy zakupie biletu należy okazać dowód osobisty lub inny dokumentem tożsamości z numerem PESEL.
Specjalna promocja obowiązuje tylko podczas spotkania z Lechem, które rozpocznie się o godzinie 18:45.
dla tych co nie mogą być na Kałuży 1 a mają internet i mogą z niego korzystać
http://www.djcris.pl/ http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota
napewno łatwo nie będzie ale leży nam Lech jako "rywal meczowy"
http://www.lechpoznan.com/index.php?op=view&id=2871
ciekawy artykuł, choć nieciekawy komentarz !
a tu opinia nowej Polskiej gwiazdy
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/cracovia-wychodzi-z-dolka,1215735
No i 0:1. Nie mogli jeszcze tych 10 minut wytrzymać kurwa...
Nie grali na remis.
szkoda tego jednego punktu, mam nadzieje ze go nam nie zabraknie w ostatecznym rozrachunku , co do meczu to te warunki co dzis byly to i tak brawa dla pilkarzy ze stworzyli sytuacje ( szkoda akcji plastika)
gra byla oki , szkoda ze byla ta sniezyca , trudno teraz trzeba pokonac potoczanke i wyjsc z tego dolka!
pozstaje nam tylko satysfakcja, ze Cracovia ladnie zagrala ..no i fakt ze przegralismy z Kolejorzem tylko 0;1 a wisla az 1;4 :)
Mi się podobał mecz do 70 minuty.Przynajmniej przegraliśmy po ładnej grze a nie jak za Stefka kompromitująco.Z meczu na mecz piłkarze coraz ładniej grają :)
Kurka śnieżna , zabrakło na boisku na moment Szeligi i nieszczęście gotowe.Powaga,grał naprawdę dobrze , zebrał huragan(lekko stłumiony niekorzystnym wynikiem) braw przy zmianie.
bramika z meczu LIVE
0:1 Ivan Djurdjevic
http://rapidshare.com/files/166378307/0-1_Djurdjevic.avi
Udało sie w końcu Smudzie :-( ale....brawa za walke.Widać myśl w grze,taktykę.
Niestety,Dudzic nie powinien wychodzić na boisko,widać wyraźnie,że jest "drewniany"-osłabił drużynę wejściem.Bardzo pozytywnie zaskoczyli mnie...Szeliga z Wasilewskim.
Wiem jedno po tym meczu-przy tak grającej Cracovii,nie oddalibyśmy punktów na swoim boisku Polonii Bytom oraz Odrze.
Przyłączam się do pochwał dla Szeligi, ale Wasiluk mnie dziś nie zachwycił. Chodzi mi o to, ze bał się przytrzymać piłkę i te jego zagrywki na 1 kontakt tak naprawdę były najczęściej bez szans powodzenia, na zasadzie 'a nuż się zdarzy mały cud', a tak naprawdę - wydawało mi się, że chce jak najszybciej pozbyć się piłki. Jego gra w 2 połowie mogła wystarczyć na Górnika, ale na Lecha nie, widać było, że nie chce brać na siebie odpowiedzialności.
Pod tym względem kolejny raz zaimponował Pawka Nowak. Myślę, że najlepszy na boisku, nie tylko w naszej drużynie, a to na tle takiej drużyny jak Lech niemało.
Z tą ślizgawką na Kałuży (sektor C) to były jaja.Jak zjeżdżałem się na dół a mnie się trzyma 10 osób.A gdybym się tak wywalił? xD Mam nadzieje że na naszym nowym stadionie będą schodki na sektory :D
Bardzo dobry mecz zagrali. Nie było widać że przeciwnik walczy o majstra, gra w PUEFA a my na dole tabeli...
Remis byłby sprawiedliwy.
Mnie się wydaje, że na auta któryś nasz wybił specjalnie by dokonać zmiany. Fąfel czekał długo na wejscie, tymczasem tamci grali a sędzia nie pozwalał na zmianę... To nie w porządku, panie sędzio - i "przyjaciele" tez nei w porządku, zmiana spowodowana była kontuzją...
I jeszcze pytanie do fachowców. W pierwszej połowie miała miejsce tak sytuacja. Róg, Nowak do Plastika, ten przytrzyuje piłkę, oddaje Nowakowi by ten zacentrował z ciut innego punktu niż z samego rogu - wtedy liniowy coś pokazuje. Sędzia gwiżdże, tracimy piłke. Czemu, o co chodiz? Co jest niezgodne z przepisami? Obok nikogo nie było z Lecha... :S
Dudzic to po pierwsze złe korasy ubrał, wogóle nie potrafił wystartować. Tak podobala mi się gra Szeligi gość znazł swoje miejsce na boisku. Szkoda, że nie mamy lepszego lewoskrzydłowego (tak naprawdę to żadnego nie mamy) bo w pierszej połowie jakby Moskała miał drybling to by kilka akcji mógł pociągnąć sam. Widać, taktykę
; klepki na szkrzydłach z bocznym obrońcom. Schodzący boczny pomocnik do środka i klepa z Wicią na strzał. Wasiluk zaczął wygrywać pojedynki główkowe, nieźle przerywał akcje, jeszcze by się w ofensywie coś przydało. No i zadanie na zime koleś musi nauczyć się grać ciałem bo Rengifo nie miał żadnych problemów żeby go przepchnąć.
Jestem przekonany, że nie spadniemy :) Płatek to jeszcze lepiej poukłada widzi już gdzie są braki. A i jeszcze bardzo dobry mecz Marcina Cabaja prektycznie bez błędów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)