Jakbym wygrał, to bym organizował co roq konferencję naukową na Pradziadzie i zaczałbym podróżować, oraz qpiłbym sobie chatke na jeziorze fińskim gdzie imprezowałbym z kolegami. Zaś wynajęty masażysta robiłby mi codziennie masaż pleców. I założyłbym czasopismo naukowe.
A jakby mi spadło z nieba miliard dolarów, to Odra wygrałąby Ligę Mistrzów i założyłbym exkluzywną szkołę średnią i porządną partię socjalistyczną.
-
-
DUŻY LOTEK - REKORDOWA KUMULACJA
802 dni później
05 09 16 28 38 49
21mln to nie rekord, ale chciałabym taki problem na głowie :)
WYGRAŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trójeczka :(
Komik, trafienie jednej liczby to jeszcze nie wygrana. ;)
No to szykuje nam się rekordowa kumulacja, bo szósteczki nie było :)
No to gramy o 30 :)
Nie ma o co grac, juz przepilismy wygrana :)
napewno bedzie liczba 30 warto zagrac :) Obliczylem to wg. mojej taktyki na czajoche ;D
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Komik, trafienie jednej liczby to jeszcze nie
> wygrana. ;)
Jak to?! oszukali mnie... ;(
komik. Napisał(a):
> rmszar Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Komik, trafienie jednej liczby to jeszcze nie
> > wygrana. ;)
>
> Jak to?! oszukali mnie... ;(
... Banda polskich decydentow :D
Ponad rok temu, przed świętami wygrałem w totka 4-kę, było ponad 200 zł !!! :)
Ale jak za parę dni jechałem do teściów na swięta, to samochód mi się nagle zrypał na wtedy nowootwartej autostradzie do Szarowa i pech chciał, że zaraz za węzłem wielickim, a nie przed !!! No i musiałem jeszcze w sumie dwa razy tyle dopłacić - żonę z dziećmi taksiarz musiał zaweźć przez Szarów z powrotem do domu, a auto trza było zawieźć też przez Szarów na lawecie na warsztat !!! :(
No cóż, łatwo przyszło, łatwo poszło, tylko jeszcze mnie @$##$%^$, że trza było do tego dopłacić !!! :D
Moze 3ba bylo zagrac w loterie fantowa, to wygralbys auto:)
Graty za 4-ke, ja czasami trafiam 6-ki, ale rozlozone na pojedyncze cyfry w kilku rzedach... :)
Totalny brak farta...
Twixxx Napisał(a):
> Moze 3ba bylo zagrac w loterie fantowa, to
> wygralbys auto:)
> Graty za 4-ke, ja czasami trafiam 6-ki, ale
> rozlozone na pojedyncze cyfry w kilku rzedach...
> :)
> Totalny brak farta...
Kiedyś, na początku lat 90-tych udało mi się wygrać wspaniały odtwarzacz CD Pioneer na dwie kieszenie, w dosyć trudnym konkursie na temat muzyki heavy metalowej lat 80-tych, jaki był ogłoszony w pierwszym lub drugim numerze polskiej edycji Metal Hammer'a ! :)
Cieszyłem się jak małe dziecko, szczególnie że płyty zbieram do teraz od ok. 20 lat, a wtedy płyty CD zdobywały dopiero rynek !
Ten odtwarzacz kosztował wtedy w naszych sklepach tyle, ile dobrej klasy wówczas telewizor ! A też miałem dużego farta, bo jak dowiedziałem się przy odbiorze tego odtwarzacza, do redakcji w Katowicach nadeszło wtedy 4 000 prawidłowych odpowiedzi ! :)
Najlepsze było to, że jeden z moich kolegów wtedy powiedział: No wreszcie słuchanie tego #$#%^^&& na coś Ci się przydało ! :D
Ale następnym razem, również w Metal Hammerze takiego szczęścia już nie miałem, mimo że nadeszły na konkurs tylko 2 prawidłowe odpowiedzi, w tym moja, a chodziło o zidentyfikowanie ucharakteryzowanego jednego Pana, którym okazał się być David Lee Roth ! :(
Odtwarzacz już ma dwadzieścia lat i służy mi do dzisiaj ! :)
Niestety od tego czasu nie udało mi się nic cenniejszego wygrać, chyba limit szczęścia został wyczerpany ! :D
Nie grałem w Totka już ładnych parę lat, ale w związku z kumulacją kupiłem dzisiaj kupon. Wcześniej maksymalnie udawało mi się trafić 3-kę. Lepiej poszło mi kiedyś w sts-ie gdzie za 5 zł wygrałem ponad 600 zł :)
5 w totka a 6 liczba bylo 30 ja mialem na kuponie 31
Ooo... to za 5 troche dostaniesz :) Opravcy się ucieszą bo na pewno połowe przekazesz na wiosenne opravy :D
ja tylko 2 liczby...
Niekoniecznie Wrzo...
Moze gral takim systemem, ze nawet Mu sie nie wroci kasa wydana na kupon:)
Tego nigdy nie wiemy...
moge sie z kazdym załozyc że nie trafia dziś moich 6 liczba
ps. zakład niedotyczy romana i jego kolegów z wiadomych przyczyn
wrzo to było ładnych kilka lat temu do zgarnięcia 4mln padły 3 szóstki, za 5 dostałem 1000.
kupon za 20
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)