Panowie wypiłem już 7 OKOCIM OK - pyszne, w skrzynce która nabyłem w delikatesach BOMI zostało jeszcze 13.
I po tych 7 zmieniłem DEFINITYWNIE podejście.
TERAZ tylko pozytywny doping dla piłkarzy podczas całego meczu z ARKĄ.
Nie nadu pcać jak jednemu coś nie wyjdzie, tylko chwalic chłopa jak chce, jak walczy.
Ja osobiście zamykam mordę w kubeł.
Chwalę ile się da, a na pokrzyki negatywne sąsaidów w sektorze B5 -zareaguję - ok ur wi niem sąsiada.
NIC nam już nie zostało tylko maksymalnie wesprzeć chłaopaków na meczu z ARKĄ.
TO obiecuję zrobić.
-
-
[mecz] GKS Bełchatów - Cracovia 7 listopada 17,45
jak dla mnie Klich zagral wiecej niz poprawnie i jak dla mmnie byl to jeden z lepszych zawodnikow naszej druzyny , szkoda ze Platek wpuscil snadnego bo gosc jednak tylko w ME moze grac , brakuje nam napastnika i dobrego rozgrywajacego zreszta pol druzyny ale myslmy realnie , moze uda sie gize sciagnac spowrotem ,
mimo wszystko chlopaki walczyli to bylo widac skonczylo sie jak zawsze ale to bylo do przewidzenia , kazdy jednak wierzyl , trudno swiat sie nie wali , jescze z ligi nie lecimy wciaz jestem spokojny o utrzymanie, ale z Arka musze byc 3pkt! jesli ich nie bedzie zaczne wowczas sie powoli nie pokoic!
Panowie , nie oszukujmy sie ten mecz z belchatowem byl na 80% przegrany ...
Bedzie dobrze
Skoro Snadny moze grac tylko w ME to co powiedziec o Dudzicu? zupełnie inny zawodnik niż w zeszłym sezonie. Lepszy Snandy niż Dudzic, Moskała i Krzywicki razem wzięci.
od Moskita to sie teraz odczepcie. jest jaki jest, ale jak juz wchodiz na boisko to przynajmniej cos sie dzieje(mowie o kilku ostatnich jego wystepach)
Moskit może nie jest geniuszem piłki, ale zapierdala po całym boisku przez 90 minut (podobnie Nowak), czego niestety o niektórych gwiazdkach powiedzieć się nie da
licze ze Platek pozyska kilku wartosciowych gracze w przerwie i zaczniemy grac , innej opcji poprostu niema!
Niestety moze byc taka opcja, ze po nastepnych porazkach Platek da sobie spokoj z tym wszystkim...
a wtedy zostaje tylko jeden człowiek, który może Cracovię uratować.
Niestety boję się, że go Profesor nie zatrudni - nie tylko dlatego , że chcą go kibice.
żeby nie było niedomówień - nie mam na myśli Stawowego
Gole dla nas padały po błędach obrony, osatnie dwa prawdopodobnie na skutek zmęczenia obrońców. W ciągu ostatnich minut Garguła wchodził w naszą defensywę jak w masło i wcale nie musiało się skończyc na 3-0, w końcówce mogły pasc jeszcze jakieś dwie bramki.
W mojej opinii gra ofensywna wyglądała poprawnie, brak skuteczności jest byc może efektem braku rasowych ofensywnych zawodników (Giza, Bojarski), jeden Pawlusiński to za mało. Napastnik Witkowski widac że jeszcze nie osiągnął optimum formy po kontuzji.
Gra Klicha wyglądała dobrze dopuki grał na skrzydle gdy zszedł do srodka widac było zagubienie, jednak usprawiedliwia go młody wiek, umiejętności taktyczne przychodzą wraz z ilością rozegranych meczów.
Pomimo wysokiej porażki w grze naszych widac było kilka pozytywów w stosunku do epoki Rumcajsa, myślę że w mecz z Arką w końcu doczekamy się 3 punków a przyjaciele nie będą miec nam tego za złe, zwłaszcza jak wygrają jutro w Chorzowie
nurek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a wtedy zostaje tylko jeden człowiek, który
> może Cracovię uratować.
>
> Niestety boję się, że go Profesor nie zatrudni
> - nie tylko dlatego , że chcą go kibice.
>
> żeby nie było niedomówień - nie mam na myśli
> Stawowego
a moze Majewskiego ? :P
Ale czy mlody trener na dorobku o ktorym myslisz (to do postu Nurka), choc zwiazany z Cracovia, zaryzykowalby wziecie prawie pewnego - wtedy - spadkowicza?
My juz jestesmy w fatalnej sytuacji tym bardziej, ze potencjalni rywale do spadku (vide: Polonia B.) walcza zaciekle. Niebawem uciekac zacznie Zabrze...
Nesta,
Twój dowcip jest jak gra Wasiluka ;)
Aleks,
jeszcze chce, za miesiąc może już nie chcieć
kto ? Jonczyk?
nurek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aleks,
>
> jeszcze chce, za miesiąc może już nie chcieć
I tutaj dochodzimy z powrotem do momentu wlasciwych decyzji, ktore powinne byc dokonywane przez wlasciwych (kompetentnych) decydentow. Czy nie mozna bylo od razu???
Zaznaczam, ze nie mam nic przeciw Platkowi i zycze mu jak najlepiej, ale jak dlugo bedzie mial zdrowie bawic sie w Don Kichota?
A ja bym chciał STAWOWEGO, a czemu nie?
Bo co ?
Chciałbym żeby znowu Prezesem był Paweł MIsior!!!
TAK CHCE TEGO.
Żeby na stadionie powiewała flaga BÓG WYBACZA CRACOVIA NIGDY!!!yy
TEGO CHCĘ !!!
TAK CHCĘ tej CHARYZMY która z tej flagi pozytywnie wręcz ZIONIE;
Chcę powrotu tej cudownej atmosfery z lat III ligi.
Mam obawy, że nasza sytuacja jest przesądzona. Widać to po traktowaniu nas przez sędziów. Obym się mylił. Odpowiedź będziemy mieć już we wtorek.
Spokojnie, ja jednak uwazam, ze sa pewne pozytywy. Pomijam to, ze nie zasluzylismy na przegrana 0:3, ale po raz pierwszy od BAAARDZO DAWNA na boisko wybiegli tylko ci zawodnicy, ktorzy na to zaslugiwali. Bez Szeligi, bez Krzywickiego.
Klich bardzo dobrze, ale najlepszy na boisku w naszej druzynie byl chyba jednak Nowak. Nie najgorzej - o dziwo - Wasiluk. Za to Darek Klus nadal jest kompletnie bez formy.
Co do gry Snadnego, to mimo wszystko dal dobra zmiane, wymusil pare fauli, fakt, ze pare razy minal sie z pilkami zagrywanymi przez kolegow, ale nie on jeden. Niestety najwiekszym problemem w tym meczu byl brak zrozumienia, ale wynikal on w duzej mierze z tego, ze staramy sie grac szybciej pilka, wiecej wykorzystywac pewne schematy rozegrania. Jak to zacznie funkcjonowac, to bedzie dobrze. Po prostu trzeba wierzyc :)
Zgadzam sie moim zdaniem nie da sie tak szybko poukladac bałaganu majewskiego potrzeba troche czasu! musimy byc cierpliwy a pkt zaczna przychodzic! przeciez łks piast i pare innych jest duzo slabszych od nas!
Wielki brawa za mecz dla Nowaka i Wasiluka który wkoncu zaczyna dobrze grac to juz jego 3 dobry mecz z rzedu tylko musi wystepowac w pomocy bo w obronie jest troche gorzej!
A moim Zdaniem zagralismy naprawde niezłe spotkanie, GKS to zespół mocny kadrowo ale nie w tym rzecz, patrzac na gre gdzies od 10 minuty pierwszej połowy było widac że zaczynamy grać TAKTYKĄ, było podwajania nawet potrajania, ruszalismy sie liniami i było widac jakieś schematy rozgrywania piłek, jako ze to duża zmiana w rozgrywaniu to niestety zdarzyło sie duzo strat piłek, ale niema co wymagać od zawodników zmiany w tydzień po taktyce majewskiego polegajacej na "kopnij biegniej", jezeli w zimowym okienku zdabedziemy dobrego PP i Rozgrywającego ja będe spokojny o utrzymanie ;)
Bardzo jest nam potrzebny taki zawodnik jak Piotrek Giza bo brakuje nam rozgrywajacego! Profesor w przerwie zimowej bedzie musial troche kasy wyłożyć :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)