Jak dla mnie to mogą cały mecz grać w siedmiu i cały mecz się bronić, byleby zdobywali punkty i zajęli minimum 13 miejsce.
-
-
Jagiellonia - CRACOVIA (Tylko Piłka!) niedziela 16-45
No i po ptokach... niestety.
Czy wygrywasz czy nie...
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Izon... a wiesz, że w piłkę nożną
> obowiązują przepisy o spalonym?
>
> CO WOLNO WOJEWODZIE, TO NIE TOBIE... KOTECZKU
>
>
> "Poczynając od drugiej połowy XVII wieku, opinia
> Europy o Polsce doznaje odmiany radykalnej.
> Zostajemy oskarżeni o okrucieństwa i zbrodnie, w
> których inni stanowczo nad nami górowali" -
> Paweł Jasienica, "Polska anarchia"
>
> NIE NAZYWAJ NIKOGO SZCZĘŚLIWYM, PÓKI NIE JEST
> KIBICEM CRACOVII
Wiem ale ogladam w malym okienku mecz bez dzwieku:D
najgorsze jest to ze za tydzien belchatow a tam pewnie w plecy ;/
nie wiem... ja nie ogladam tylko slucham w radiu... i z tego co slysze to nie ma co plakac bo walczyli... biegali... wiadomo ze zmiana trenera wszystkiego nie zmieni... trzeba wierzyc ze w belchatowie bedzie lepiej .
szkoda ze te punkty tam zostaja :(
z calym szacunkiem dla Cabaja ale to on dał ciała-ja rozumiem faul na czerwien ale w 84 a nie w 4 minucie....gdzie jest caly mecz do odrobienia strat...
zdaje sie ze Marcin zmarnowal ta jedna szanse o ktorej mowil Platek....
Jak ten wielki ze swoim ego nie wzmocni zespołu po tym jak pozwolił rozwalić go warszawskim idiotom to lepiej niech się spali ze wstydu.
Jak ten wielki ze swoim ego nie wzmocni zespołu po tym jak pozwolił rozwalić go warszawskim idiotom to lepiej niech się spali ze wstydu.
Gderacie jak stare baby. Wczoraj byly kredyty i czyste karty, a dzis znowu wszystko wraca do "normy" z czasow Majewskiego?
Platek nie jest cudotworca. Jak widac nawet Heniek Kasperczak srednio sobie radzi z wyprowadzaniem Gornika na prosta. Spokojnie. Jeszczesmy nie spadli.
Wedlug mnie - nie zebym rozgrzeszal Marcina, ale - blad zrobil Platek stawiajac na 4-3-3. To bylo bardzo ryzykowne i nie powiem, zeby mnie to nie zaskoczylo. Niestety Probierz najwyrazniej nie poczul sie zaskoczony.
Z drugiej jednak strony - to bedzie przewrotne co napisze - to ustawienie swiadczy o tym, ze Platek jest trenerem "z jajami", ktory przede wszystkim stawia na ofensywe. To sa bledy z gatunku bledow "wasatych", a nie "brodatych", dlatego mimo wszystko wierze w Platka :)
Tylko te zmiany:> Kurcze, panie trenerze, mam nadzieje, ze to krotkotrwaly wynik "dawanie szansy" kazdemu. Juz prawie wszyscy dostali szanse. To teraz pora na Klicha. I Arpada (dodam, zeby sie tu Santo nie musial dopisywac) ;)
Tradycyjne 0:2 na wyjeździe... :(
Która to już czerwień dla Cabaja w tym roku?
Nie uczy się na błędach.
Koniec płaczu!
KREDYT ZAUFANIA DLA TRENERA I CHŁOPAKÓW
i tyle w temacie
która??? ostatnia!!!
moim zdaniem juz se nie pogra...
W sumie mecz bez wiekszej historii.
Czerwona kartka w 4 minucie, później niezła może i gra plus trochę szczęścia, które skończyło się w 70 minucie. Jeden gol, drugi gol i koniec.
PS. Bełchatów przegrywając 1:2 i grając od 66 minuty w dziesiątkę, strzelił dwie bramki i wygrał w Zabrzu.
Belchatow mial Ujka i Gargule, a my Szelige i Krzywickiego. Taka drobna roznica ;)
Jak dla mnie zagraliśmy całkiem dobre spotkanie( nie jestem majewskim:)))). Pierwsza połowa 100% dla nas. Później to już trochę gorzej, ale graliśmy bna gorącym terenie, i co najgorsze w 10. Marcin może nie potrzebnie ......
Cabaj... Oj chopok za nerwowy żeś jest...
Czas na Sławka...
Mecz przegrał nam Cabaj - nie ma co się oszukiwać. Cały mecz w 10, nawet przeciwko słabej Jagielloni... No ciężko jest coś zrobić.
depesz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Wedlug mnie - nie zebym rozgrzeszal Marcina, ale -
> blad zrobil Platek stawiajac na 4-3-3. To bylo
> bardzo ryzykowne i nie powiem, zeby mnie to nie
> zaskoczylo. Niestety Probierz najwyrazniej nie
> poczul sie zaskoczony.
>
Ciężko jest stwierdzić ,że popełnił błąd, bo skoro nawet jak mieli grać w takim ustawieniu to te plany skończyły się już w 4 minucie. Niestety grając w 10 przez 86 minut trudno myśleć o korzystnym wyniku, no chyba ,że się ma drużynę przewyższającą potencjałem przeciwników o klasę. Trudne zadanie czeka naszego trenera, bo następny mecz na wyjeździe z drużyną teoretycznie jeszcze mocniejszą. Tutaj należy wrzucić kamyczek do ogródka naszych włodarzy, ze nie dokonali zmiany trenera po meczu z Polonią Bytom kiedy było trochę czasu na odpowiednie przygotowanie zespołu przez nowego szkoleniowca
Ogólnie to brawo dla drużyny bo prawie cały mecz grali w 10 i nawet przy stanie 2:0 walczyli. A co do wspaniałej postawy Cabaja to chyba komentować nie trzeba. Mimo to nastrój w miare dobry bo wierze głęboko że Cracovia pod przywódctwem nowego trenera wyjdzie na prostą.
Dobrze że graliśmy 4-3-3 i już było kilka ładnych zagrań z klepki. Błedem było wystawienie Szeligi i nie zdjęcie go pomimo fatalnej gry. Drugi bład to wprowadzenie Krzywickiego za dobrego Witkowskiego. Ale Szeliga, Krzywicki i Cabaj zmarnowali swoją szansę i mam nadzieję że ich już nie zobacze w Cracovii. Olszewski pokazał tym meczem że jest dużo lepszy od Cabaja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)