hehe mówisz o tym ze jest tam dobre miejsce do rozpierdolu :D? zresztą suche stawy to jak mecz u siebie mam tam bliżej niż na Kałuży spacerkiem jakieś 5 minutek :D
-
-
I my i "oni" w gościnie u Hutników?
Nawet o tym nie mówię ale kto to wie jak będzie :) Po prostu klimat jest taki jak za dawnych lat. Do tego te grafy na tym płocie prezentują się bardzo dobrze.
9 dni później
Na Hutniku już ściągnęli murawę i być może będą dalej, jak pogoda pozwoli, prowadzone prace polegające na ułożeniu rurarzu.
rmszar drenazu raczej :>
Przejeżdżałem wczoraj tamtędy, nasze maszty robią wrażenie. Spoglądałem na ten stadion jako na namiastkę Ziemi Świętej z westchnieniem, że już za dwa miesiące tam zagramy z Ległą.
ktos pisal ze mieszka rzut kamieniem od Suchych Stawow .. zrob by ktos kilka fotek i wrzucil :)
Nie bardzo jest czemu robić fotki
Stadion jak stadion, trochę krzesełek i 4 słupy
Prawie jak na Kałuży przed budową :D:D:D
Sa zdjęcia w internecie. Zdejmijcie sobie tylko trawę w photoshopie i bedziecie mieć aktualne ;)
Obiło mi się o uszy ze jednak goście maja być wpuszczani na Suche Stawy na wiosnę (W związku z tym sektor gości ma zostać przeniesiony w inne miejsce)
wrzo.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sa zdjęcia w internecie. Zdejmijcie sobie tylko
> trawę w photoshopie i bedziecie mieć aktualne
> ;)
>
> Obiło mi się o uszy ze jednak goście maja być
> wpuszczani na Suche Stawy na wiosnę (W związku z
> tym sektor gości ma zostać przeniesiony w inne
> miejsce)
Na to musi zgodzić się Policja - więc pewnie, dla świętego spokoju się nie zgodzi.
Legia ma i tak zakaz, więc na pierwszy mecz musi być komplet Pasiaków
Na Derby murowanie Policja nie zgodzi się na "gości" - a i Cracovia nie będzie nalegać bo nie potrzebuje zamkniętego stadionu. Podobnie na mecz z Ruchem - pozostaje Korona i Jaga bo Polonia wejdzie jak zwykle z nami
Legia jak nie chce to niech nie wchodzi,Wisla tez pewnie nie,ale Ruch jak najbardziej na Tak !
4 dni później
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/01/06/ekstraklasa-w-krakowie-wyscig-z-czasem/
Swego czasu na Hutniku była w tym budynku zadaszonym bardzo sympatyczna knajpa gdzie można było piwo w trakcie meczu wypić. Pamiętam bo 10 lat temu zawodowo się tam pojawiałem i zdarzało się kosztować(mieli wtedy żywca). Czy to miejsce jeszcze istnieje?
Istanieje, ale niestety piwa w trakcie meczu sie nie napijesz, ewentualnie przed lub po:( knajpa nazywa sie pub kroner:)
Dziękuję wielce mnie smuci ta informacja ale cóż czasy się zmieniają .
Dawniej kawiarnia nazywała się GOL, później był to CORNER, jeszcze do niedawna DESKA, a dziś jest to ATAK pub :).
http://krak.tv/kategoria-9,film-1109.html tutaj dla wszystkich zainteresowanych filmik z tego jak przebiegają prace na suchych stawach
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/stadion/inwestycje/hutnik_przygotowuje_sie_do_organizacji_meczow_ekstraklasy
30 dni wcześniej przed meczem trzeba zgłosić stadion.
Nasz pierwszy mecz 27 luty,a oni chcą dopiero 28 stycznia wystąpić o licencję...
Niewiem czy dobrze prawie?Czy może dobrze pamiętam.Wówczas będzie mecz z 299 kibicami,czy to celowe?
Wszystko w porządku, bo styczeń ma 31 dni!
Coś mi się wydaje, że warszafka będzie kombinować żeby ten mecz nie odbył się w planowanym terminie w Krakowie (Nowej Hucie)
Wiadomo, że Legia ma chody w PZPN-ie i zrobi wszystko aby już na starcie rundy rewanzowej nie stracic szans na mistrza. Wiadomo przecież że Lenczyk zmotywuje naszych chłopaków i Legii bedzie ciezko chocby wywieżć punkt spod Wawelu. Jeśli GTS wygra swoj mecz to odskoczy od nich wtedy na 7 lub 8 oczek. Oni o tym wiedzą i zdają sobie sprawe, że pokonanie Cracovii w Nowej Hucie w obecności nadkompletu wrogo nastawionej do nich publiczności może być niewykonalne. Dlatego albo nie dostaniemy na czas licencji albo PZPN sprytnie przeniesie inauguracje rundy wiosennej na inny termin wz. np. ze złymi warunkami atmosferycznymi.
Ja tak to widze - ale obym się mylił...
Przeniesienie rozgrywek na inny termin jest dla nas lepsze bo zwiększa szansę rozegrania takiego meczu na stadionie Hutnika. Zazwyczaj mecze przenosi się na terminy późniejsze, zwłaszcza ze względu na "trudne warunki atmosferyczne" [ w normalnym terminie rozegrania meczu ].
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)