Kochani po co te szczeniackie licytacje?
i z kim ?
spać :)
-
-
I my i "oni" w gościnie u Hutników?
[i]Zacznijcie lepiej poważnie traktować Hutnika, bo jest on poważnym rywalem w wyścigu do kibicowskich serc.[/i]
do jednego kibicowskiego serca - na pewno (i nie chodzi tu o moje serce). :P
a jeślibyś uważnie przeczytał wątek, to byś zauważył, że na początku traktowaliśmy kolegę Nieznanego poważnie. Dopiero gdy przyłączyli się inni hutnicy zapowiadający "miłe powitanie" i krytykujący "robienie interesów" (ciekawe, czemu czołowy obrońca praw mniejszości na tym forum nie uznaje tego za skazę na Hutniku ;) - to dopasowałem się do ich poziomu.
Inni podobnie.
I na dobranoc: poważne traktowanie Hutnika przez "onych":
[i]- Byłem na fecie mistrzowskiej Wisły. Patrzyłem na kolegów, na kibiców, na powstające trybuny. I aż mnie w sercu zakłuło. "Fajnie byłoby tu jeszcze zagrać" pomyślałem wtedy - mówi Maciej Żurawski. I fajnie.
Niestety biedny Maciek nie ma pełnych informacji. Cóż sobie pomyśli, gdy faktycznie wróci do Wisły i nagle okaże się, że przez cały rok musi grać na stadionie Hutnika? [/i]
FA... tak jedno piwo na Ciebie działa? Nie pij Młodzieńcze, nie pij... nawet jednego piwa :):)
>
> a ty viki powsciagnij troche emocje, zluzuj z ta
> ironia. bo jak narazie z naszej strony nikt nie
> cisnal na Hutnika,
Ok, rzeczywiście. Nikt od was nie cisnął na Hutnika. To dobry przykład cracoviackiego obiektywizmu. Cóż, jak się uczyć propagandy, to od najlepszych, nie?
Z mojej strony THE END.
Czuję, że wbrew marzeniom zacnego Vojnara dyskusja się dopiero teraz rozwinie:
Przezacny FortArcie - jak mogłeś tak ZLEKCEWAŻYĆ Hutnika zarzucając im bezkrwawość! :D
Toż chyba bardziej się ich obrazić nie dało. Oj serwery się zagrzeją teraz. :)
klaros a miałem przestać pić w tym tygodniu :)
ale się cholera nia da.
Bracia w PASIASTEJ WIERZE.
Dziękuję WAM :)
FA to nie jest znowu taki młodzian.
No to będzie na koniec w tym wątku z mojej strony.
Wszystkiego najlepszego dla HKS Hutnik Kraków.
Awansu i wszystkiego najlepszego czego sobie HUTNICY życzycie.
Vojnarze.. ja wiem, co piszę... On dla mnie jest Młodzianem a to piwo pił przy mnie :):):):)
GK via TP:
[i]Klubowi działacze stoją na stanowisku, że użyczenie stadionu jest w interesie III-ligowego Hutnika, który niemal natychmiast zyska obiekt o standardzie umożliwiającym rozgrywanie spotkań Ekstraklasy. Innego zdania są kibice tego klubu, którym taki pomysł nie specjalnie się podoba.
W poniedziałek spodziewane było oświadczenie zarządu Hutnika w tej sprawie. Ostatecznie Zarząd Hutnika postanowił nie komentować protestów kibiców, którzy nie zgadzają się by na Suchych Stawach grały drużyny Cracovii i Wisły. [/i]
Polska, ot co.
ah viki chcialem uspokoic atmosfere bo licytowanie sie kto komu smieszniej dogryzie nie prowadzi do niczego dobrego. a ja w swoim poscie zadalem konkretne pytanie, ty skupiasz sie na mniej istotnej czesci. jaki jest cel Hutniczej akcji na forum Pasów? i tak to nic nie zmieni. a jakos nie sadze zebysmy jako Pasiasta brac jednoglosnie wyslali pismo, ze przepraszamy ale nie chcemy niepotrzebnie sprawiac klopot kolegom z HKSu. pffff
temat na Reymonta ze tak to okresle, jesli ma tu byc dalej tak jak momentami jest.
querva ...
co tu sie dzieje ...
dajcie juz spokój ...
niech Hutnicy walcza o młodych maja do tego prawo ...
i tak zdecyduje ulica ...
jak to na Hucie jest w zwyczaju ...
PRZEGLĄD PRASY. - Michel otworzył mi oczy. U nas nikt nie zdaje sobie sprawy, ale równe szanse na organizację meczów podczas Euro 2012 ma aż sześć miast. Chorzów i Kraków to wcale nie są lokalizacje rezerwowe - mówi w "Przeglądzie Sportowym" Zbigniew Boniek
Tymbardziej Hutnik a raczej malolaty z HKS strzelają nam jako Miastu samobója.
Mnie osobiście wali to czy na Hutnika pójdą nasze słupy czy na Wawel.Nawet na Wawel miałbym bliżej i myślę że powinni o tym pomyśleć:)
Na Wawelu dach jest,na drygą stronę dać nasz dach,tyle że słupy znowu by komuś przeszkadzały:X
Ale to byłoby przecież tymczasowo na maks dwa lata.Przecież dżwigi na budowach też stoją i zasłaniają widok czasami nawet tak długo,wtedy to nikomu nie przeszkadza.Dla mnie Wawel to byłoby super rozwiązanie,a gumki niech sobie w brodę plują:):):)
Oświadczenie Hutnik Kraków SSA
W związku zpowtarzającymi się nierzetelnymi informacjami medialnymi dotyczącymi modernizacji obiektów przy ul.Ptaszyckiego 4, Hutnik Kraków SSA informuje:
- w oparciu o umowę podpisaną z Gminą Miejską Kraków o pełnienie funkcji Zastępczego Inwestora na opracowanie koncepcji modernizacji stadionu Hutnik Kraków, zostały przygotowane etapy realizacji tego zamierzenia inwestycyjnego;
- I etap zawiera budowę Trybuny A (od strony ul.Klasztornej) z pełnym zapleczem wymaganym przez UEFA dla boisk treningowych imprez rangi EURO 2012, budowę oświetlenia zgodnie z uzyskanymi Warunkami Zabudowy, budowęinfrastruktury wewnętrznej (wyposażenie szatni, pomieszczeń medialnych etc.). Wartość robót modernizacyjnych w I etapie wyniesie 20 mln pln. Pojemność stadionu w wyniku modernizacji w ramach I etapu wyniesie 3540 miejsc;
- II etap, o wartości 40 mln pln, będzie realizowany w całości lub w części w przypadku przyznania tych środków z budżetu miasta. Ewentualny III etap będzie realizowany wyłącznie ze środków własnych Hutnik SSA (pochodzących od sponsorów lub inwestorów);
- zgodnie z Warunkami Zabudowy wysokość trybun stadionu, w zgodzie z przygotowaną koncepcją, nie przekroczy 14,5 metrów.
Jednocześnie informujemy, że jak dotychczas żadne wiążące ustalenia na temat korzystania z obiektów Hutnika przez drużyny Cracovii i Wisły nie zostały jeszcze podjęte.:)
IDZCIE SOBIE NA WAWEL,KABEL,PLASZOWIANKE,WROBLOWIANKE
mam nadzieje ze bedziemy na wawelu , po nazwa hutnik mi przez gardlo nie przchodzi , kojarzy mi sie to nie powiem z czym , pozatym tam mi komuna smierdzi i tyle
a wracajac do waszych niby nowych trybun - mozesz mi drogi kolego powiedziec kto bedzie chodzil i zapelnial te wasze 14 metrowe trybuny?? :D rozumiem ze te 500 osob
pozdrawiam i udanej drogi po rozum do glowy klubie dzielnicowy
Tak czy siak, ograniczanie gdziekolwiek wysokosci trybun to czyste s...
Zwlaszcza u nas. ;]
U nas najwyzsza bedzie miec 19m to mniej wiecej tyle co maja obecne E i D u zomowcow.
moj blok ma 25 metrow i jest 10-cio pietrowy :)
To nie zapraszaj do siebie Wasyluka i Krzywickiego, bo na kolanach by musieli chodzić :)
ten blok Nesty to z jakichś gomułkowskich (oszczędnościowych) czasów chyba. Teraz minimalna ustawowa wysokość pomieszczenia to 2,45 + jakieś 18-24 cm stropu. Czyli średnio 2,65
2,65 x 11 (10 pięter + parter) to ponad 29 metrów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)