Jak Panowie myslicie , czy trener "Płatini" jest wstanie przygotowac i poprowadzic zespol tak ,aby realnie walczyc o awans do ekstarklasy ?
Nie chce byc zlym prorokiem ,ale wydaje mi sie ,ze ten gosc zabardzo nie wie cos sie wogule dzieje.
Z tym panem w prochowcu nie mamy zadnych szans na powrot do "elity" pilkrskiej w naszym kraju .
Wogule jaki byl plan przygotowawczy do tego sezonu ?? Wycieczka do stanow i sparingi z trzecioligowcami.
Co to kur... ma byc.Zobaczycie jak bedziemy kaleczyc , wydaje mi sie ,ze ta druzyna bedzie miala bardzo ciezko w pierwszej lidze.
Jednym slowem Płatek musi ODEJSC !!! i to jak najszybciej !!
-
-
Artur Płatek musi odejść!
Płatek nie daje ostatnio podstaw do pozytywnej oceny mówiąc lekko :) Ale - po 1. wycieczkę do USA zaplanował już w styczniu Filipiak. 2. Płatek jednak z Jagiellonią wywalczył awans do Ekstraklasy, co nie udało się Tarasiewiczowi.
gdyby odszedl teraz, mialby nieodwracalna kupe w papierach, dlatego zostanie i bedzie probowal wywalczyc awans (o ile napewno spadlismy) . Watpie zeby mu sie to udalo.
Ale jak już o groźbie nieodwracalnej kupy mówimy, to ja bym wolał Kasperczaka...
jeszcze się trochę z Płatkim pomęczymy.
jednak z moich wyliczeń wynika, że do szóstej kolejki (wyjazd do Katowic) przystąpimy już z nowym szkoleniowcem :D
z tym trenerem napewno nie awansujemy bo to zwykly wfista
potem przyjdzie nowy trener i zastanie beznadziejnie przygotowana do sezonu druzyne i tez cudów nie bedzie. Płatek spadl i od razu po sezonie powinien zostac wypierdolony na zbity pysk. zreszta sam powinien odejsc ale udowodnił ze nie ma za grosz honoru, jesli sam siebie nie szanuje to niech nikt nie oczekuje ode mnie ze ja bede szanował jego
Zero szacunku panie Płatek! Dno!
Akurat w kwestii awansu, to Płatek z Jagiellonią dał radę:)
a potem ich ukarali za korupcję
Nie za te lata :) To tak, jakby powiedziano, że Misior wywalił z Cracovii Stawowego... :)
Mknący;
Jeśli baraż, to takie ryzyko jest zbyt ryzykowne, by ryzykować.
Chodzi o skład.
Czy widzisz jakąś koncepcję.
Ja się poddaje tylko na baraż.
Ale to jak w filmie o utopii.
Sorry, ale nie czaję nic z Twoich postów :)
Dowiedziałem się że Płatek miał odejść, ale osoba która miała przyjść na jego miejsce nie została wypuszczona z klubu z którym miała ważną umowe (musiałaby ponieść kare). Dlatego czekano do ostatniej chwili z umową dla Płatka.
Generalnie Płatek byłby aut, ale się nie udało.
Robin - to wiadomo od 30 czerwca :)
No ale nie do końca, było powiedziane że zarząd już klepnął nowego trenera, ale ten ostatecznie nie przyszedł.
fakt jest faktem,ze Artur Platek musi odejsc..i to nie podwazalnym.
Już sam fakt, że został tylko dla tego że innemu nie udało się rozwiązać umowy świadczy o sposobie myślenia włodarzy Klubu. Z braku laku .... Szkoda słów
5 dni później
To co, bierzemy Skorżę? Ale chyba trzeba go będzie odebrać z Tallina, bo chłop może nie mieć czym wrócić :D:D:D
Praktykant dalej szaleje. Udało mu się zremisować z Sandecją
Wszyscy napieprzali na Majewskiego, ale on, jako trener przerasta o głowe Płatka.
Jutro też może przysłużyć się Cracovii głosując odpowiednio na Zarządzie PZPN
Boję się jednak o to, że Filipipiak zrozumie swój błąd zbyt późno albo w ogóle tego nie zrozumie, bo przecież jest niomylny.
W Saczu tragedia !!!
Czemu Skorża miałby sie nie zgodzić? Smuda poszedł do Legii i nic się nie stało.
Panie Profesorze, trzeba zrozumieć, że Płatek to żaden trener, zero taktyki, zero teorii, zero praktyki. Trzeba go jak najszybciej odseparować od zespołu, bo znów będziemy przeżywać horrory!
Może to jest rozwiązanie tymczasowe? Miejmy taką nadzieję.
Jestem załamany wypocinami Płatka !!!
Jest lepiej niż u Skorży :)
Muertes no wymien dokladnie w ktorych meczach sparingowych byly karne
wyjazdowych sparingach
wczesniej zapomianiales o tym wspomniec dlatego to wytknalem Ci
15 dni później
Jeszcze jest czas zmienić trenera. W tym roku nie wolno nam spaść. Idzie o honor.
Nasza gra jako tako wyglądała we Wrocławiu, to niestety Płatek musiał znowu zmienic ustawienie, wyjsc na mecz u siebie 1 napastnikiem :/ a przegrywajac 2-0 zamiast zmienic jednego z dwóch defensywnych pomocników sciaga Sasina puszczajac Moskałe :/ DRAMAT! Zmieniajmy puki czas!
Tak. Myślałem, że Cracovia w końcówce Majewskiego to już było dno, ale pomyliłem się. Fajnie poukładana drużyna została totalnie zdemolowana. Nasz środek pomocy - szkoda gadać. Obrona w rozsypce.
Płatek niestety nie nadaje się do ekstraklasy, to była pomyłka.
Panie Prezesie! Póki Smuda nie podpisał jeszcze z Polonią... niech Pan dzwoni i rozmawia, bo inaczej będzie dramat.
tylko kto bedzie chcial przyjsc. kto chcialby zostac kapitanem na titanicu
a śmiano sie tutaj z Motyki obecnie to bylby zbawieniem
'Najlepsze' w tym wszystkim jest to, że w jednym z wywiadów Płatek mówił, że taka sytuacja jak we Wrocławiu juz nigdy się ie zdarzy a tu co? Znowu gol po wybiciu z autu.
Usprawiedliwiałem go ale teraz naprawdę widać, że pseudonim nadany mu przez forumowiczów - amator - idealnie do niego pasuje.
praktykant nie amator
Artur Płatek musi odejść! Im szybciej, tym lepiej...
Żenada. 3 strzały !!! Płatek out i to natychmiast. Przeciętna drużyna i słaby trener to pewny spadek tego tandemu. Czy ktoś pamięta jakąś fajną akcję Cracovii? Niechciany Nowak najlepszy na boisku. Cebula i Szeliga razem wzięci mogą czyścić Nowakowi buty. No ale to jest nasza nowa cudowna środkowa linia !!! W następnym meczu proponuję przenieść do ME Pawlusińskiego i Ślusarskiego...Obrona totalna kompromitacja. Chcesz strzelić Cracovii - kop piłkę na bramkę - jakoś wpadnie :(
Byłem zwolennikiem Płatka.
_BYŁEM_, MIARKA SIĘ PRZEBRAŁA
Panie trenerze, czas na męski krok, czyli podanie się do dymisji.
U mnie też skończyło sie poparcie dla tego pana.
II linii nie mamy w ogóle. Bojarskiego, Gize, Nowaka zastąpiliśmy Szeligą, Cebulą, Sasinem, który w tej rundzie jest bez formy. Szeliga szczyt formy ma już poza sobą.
Po drugie Płatek nie potrafi ustawić obrony, stracone bramki w meczu z ŁKS-em był tego zwiastunem.
Mam nadzieję, że nasz forumowy Znawca piłki P. Lopez coś napisze, coś o Majewskim ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)