Ten Sezam to chyba jakiś prowokator, nie wierzę, by bezinteresownie można było jątrzyć w takim momencie w dodatku wypisując stek bredni...
-
-
Artur Płatek musi odejść!
Aston pełno takich typów na necie jest co tylko prowokują lub narzekają na innych aż do znudzenia.
Sezam = SaNtO ?
Panie Arturze cała lepsza połowa Krakowa patrzy na Pana heroiczną walkę ze spuścizną po Stefku. Nie jest łatwo, wiele Pana decyzji wzbudza kontrowersje wrecz zażenowanie. ale teraz najważniejsze to wykrzesać z piłkarzy możliwego maxa na najbliższy mecz. Jeżeli się to Panu uda i Cracovia wygra będzie Panu odpuszczone. Remis lub porażka przekreślą Pana w oczach nawet takiego optymisty jak ja. Po meczu z Górnikiem niezależnie od wyniku jak ktoś będzie trzeźwy to "szacunek".
Juz po meczu z Ruchem pisałem ze musi odejsc po swoich bzdurnych decyzjach personalnych.A dzisiaj przeszedł samego siebie -czy my gralismy dzisiaj o remis czy o zwycięstwo szczególnie w 1 poł.?
Denerwujące jest to, że przespaliśmy I połowę bez jakiejkolwiek próby zmienienia czegokolwiek. Dziwi brak reakcji trenera. No i w przerwie okazało się, że nasza jedenastka nie wymaga korekt, więc po przerwie nie zmieniło się wiele.
W tej chwili krytykowanie trenera jest bez sensu, bo tylko psuje resztki motywacji i atmosfery w drużynie (a nic innego już im w Poznaniu nie pomoże). Później sobie możemy mówić, co dusza zapragnie.
Nie będzie natomiast obrazą dla Płatka powiedzieć, że dziś okazało się, dlaczego Kasperczak jest... lepszym trenerem. Górnik ma graczy bardzo przeciętnych, ale mógł to spotkanie nawey wygrać dzięki lepszemu ustawieniu taktycznemu i generalnie wyższej kulturze gry, którą Henry mozolnie im wpaja. Mam jednak nadzieję, że zabraknie mu czasu i szczęścia, żeby się utrzymać.
Docencie... doceniam Twój apel; sam zresztą podobny wystosowałem przed kilkoma dniami. Ale są sytuacje, gdzie trzeba coś "na gorąco" powiedzieć.
Konferencja prasowa po wczorajszym meczu (z pamięci):
[i]Q - Dlaczego uparcie gra Pan diamentem, choć nie przynosi to dobrych rezultatów?
A - Ćwiczymy i gramy w pewnym systemie od długiego czasu. Jest już za późno na eksperymenty.[/i]
PORADA: Należy tak podchodzić do wszelkich dziedzin życia. Łącznie z medycyną. Na jakiekolwiek problemy zdrowotne stosować lewatywę.
Ja tego Płateczka nawet polubiłem, uważam, że jest on w sumie niezłym jajcarzem...Chyba już gdzieś napisałem, ale na chwilę obecną to on jeszcze nie jest dobry na prowadzenie samodzielne zespołu pierwszoligowego... Talent to on może i ma, ale trenerem dobrym to on będzie zapewne za kilka lub kilkanaście lat, z całą sympatią do tego człowieka powinien na chwilę obecną zająć się szkoleniem juniorów takie tam grile, obiadki i inne bu.ca jaja to są dobre dla młodzieży....(oczywiście zostawił bym go w naszym klubie)
Widzisz HC2008 tak samo jak Ty piłkarze go polubili;)
i nawet kompromitacja w kolejnych 5-u meczach wyjazdowych nie zmieniła tych uczuć;)
Płatek miał dużo czasu żeby coś zmienić ale mu się nie udało umowe ma do końca maja jestem ciekawy jak zagramy w barażach czy poprowadzi nas PŁAtek czy już inny trener a może jak się utrzymamy Płatek zostanie!!!
Za jego czasów to najlepiej ta druzyna grała ,kiedy przejął ją po Majewskim.Im dlużej ja trenował tym bylo gorzej.Najlepiej,żeby się zabrał za rugby,bo podobno dobrze mu wychodzi.Majewski przy nim to był profesor.
Majewski zrobił jeden ale bardzo poważny błąd pozbył się dobrych zawodników a w ich miejsce nikogo nie sprowadził żadnego dobrego pomocnika a straciliśmy Bojara i Gizmo.Skrzynia to był jedyny zawodnik który umiał celnie zagrać na 50metrów teraz nawet nie umieją zagrać dobrej piły na 10m.Płatek miał wszystkie możliwości i też nie sprowadził zadnego pomocnika do kreowania gry a styl w jakim teraz gramy to wstyd.
Majewski miał inną koncepcję gry i inne zadania od Filipiaka - więc trudno mówić o błędzie szczegółowym jakim jest pozbycie się takiego lub innego zawodnika. Koncepcja Filipiaka realizowana przez Majewskiego zwyczajnie się nie sprawdziła z uwagi na zbyt dużą pychę obydwu.
Zgodnie z tajnymi informacjami, poszukiwania nowego szkoleniowca rozpoczęto już kilka tygodni temu.
Naprawde bardzo dziwna koncepcja naszym włodarzom przyszła do głowy.
Powiedziałbym, że jest to dość oczywista koncepcja - szkoda tylko, że czytam, że Jacek Zieliński /Groclin/ ląduje w Lechu
Smuda by nam sie przydał :) a Płatek jego asystentem :)
Niezły pomysł. Tyko wypadałoby to dopiąć przed sobotnim meczem ;)
tak dla odprężenia chciałbym trochę pospekulować o Franku Smudzie.
dokładnie o jego najbliższej przyszłości i szansie na zatrudnienie w Pasach.
do tego muszą być spełniona trzy warunki.
- nie przedłuży umowy w Lechu
- nie znajdzie zatrudnienia za granicą
- zachowujemy status "ekstraklasowca"
jeżeli dwa pierwsze warunki zostaną spełnione Smuda zacznie się rozglądać za pracodawcą w kraju.
nie jest tani, więc ewentualnych chętnych na jego usługi ograniczę do tych najbogatszych.
- Legia, Urban raczej może spać spokojnie
- sąsiadka, dwa kolejne tytuły mistrzowskie mówią same za siebie. Skorża zostaje
- Polonia Warszawa, hmm, nie wierzę, że zechce współpracować z Wojciechowskim
- Bełchatów, Ulatowski przedłużył umowę
- Śląsk, Tarasiewicz na razie nie do ruszenia
- Górnik, jest Kasperczak, jak się utrzymają to zostanie, spadną, Smuda tam nie pójdzie
do tego dwóch mocnych beniaminków
- Widzew z Janasem
- Zagłebie z Lenczykiem
na koniec najpoważniejszy kandydat :D
mocny organizacyjnie, z siedzibą w Krakowie, gdzie Franek ma dom.
do tego osoba prezesa. Profesor pokazał, że nie jest w gorącej wodzie kąpany, daje trenerowi duży kredyt zaufania.
musimy się utrzymać!
azurro Napisał(a):
> na koniec najpoważniejszy kandydat
> mocny organizacyjnie, z siedzibą w Krakowie,
> gdzie Franek ma dom.
> do tego osoba prezesa. Profesor pokazał, że nie
> jest w gorącej wodzie kąpany, daje trenerowi
> duży kredyt zaufania.
>
> musimy się utrzymać!
Będziemy mieli piękną jesień, a na wiosnę będziemy rozdawać punkty jak za Łopaty czy Obary.;)
Nie ma takiej drużyny, która prowadzona przez Franza grałaby sensownie na wiosnę :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)