W Ruchu udało się zanleżć Fornalika a u nas nie.
Widać tam jeszcze walczą o lige, u nas...
-
-
Artur Płatek musi odejść!
z tym jonczykiem to jaj nie robmy!hehe on se mlodszych juniorow niech potrenuje;)
fiedka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W Ruchu udało się zanleżć Fornalika a u nas
> nie.
>
> Widać tam jeszcze walczą o lige, u nas...
Zapominasz o tym, że zbieramy teraz plony "świetnej polityki personalnej, marketingowej i sportowej" spółki.
To nie jest tak, że u nas nei walczą, tylko do nas NIKT NIE CHCE PRZYJŚĆ.
LiD.Z. Napisał(a):
> Ja bym im zapowiedział że po spadku pracują w
> klubie po8 godz. a dodatkowa jak chcą to mogą
> trenować!!!
>
>
Ta, a potem już widzę na tym forum temat LiD.Z. się znęca nad naszymi zawodnikami tak samo jak Majewski. Biedne gwiazdki. I wyśmiewająca wypowiedź Barana. Gramy źle bo trener powiedział, że gramy źle. A gdzie odpowiednie podejście do zawodników... Przecie ich trzeba pogłaskać, pomacać, oby im się siniak jaki nie przytrafił.
Khalid Napisał(a):
> Dla mnie decyzja (o ile to prawda ) o
> pozostawieniu [b]praktykanta[/b] to niemalże rzucenie
> ręcznika na ring. Ale co tu gadać pewnie nikt
> nie chciał
Praktykant - ta praktyka trochu nas kosztuje. Ale damy rady
Przejdziem Odre, Przejdziem Górnik
Będziem w ekstraklasie.
Szkoda tego Fornalika ;/ Ciekawego kogo nam przyniosie Tabisz w kapeluszu?
Panu już dziękujemy!!! Jest Pan bardzo słabym trenerem, albo za mało doświadczonym ze względu na młody wiek. Już wcześniej napisałem, że nie ma co zmieniać trenera w tej fazie rozgrywek, ale pomyliłem się czas najwyższy na zmianę szkoleniowca nawet na te ostatnie 5 kolejek, Lechia to uczyniła i od razu są efekty. Byłem w Bytomiu i w naszej drużynie panował chaos, niezgranie zwykła III ligowa kopanina. Gorycz przelała wpuszczenie Wasiluka. Artur Płatek nie wiem co tym chciał osiągnąć Jego taktyka, sterowanie zespołem, dokonywanie zmian jest złe i nie zabardzo zrozumiałe. Tylko mnie dziwi jedno w tym wszystkim dlaczego Prof.Filipiak ma taką cierpliwość do tego człowieka.
BMSA zamknął wątek "ważne info", więc wypada tu napisać. Czuję w kościach, nie jest to podparte jakąś wiedzą tajemną, żeby nikt mi nie zarzucił "wiem, ale nie powiem", że jutro będzie nowy coach.
Ech, jakbyś tak podrzucił czasem na priva numery Totolotka:D?
o przeczuciach to trzeba watek magiczny założyć, moze nawet taki jest
Płatka trzeba kulturalnie pożegnać, jest zbyt OK gościem, żeby go wypierdalać jak jakiegoś Stefana.
[i]Nie milkną głosy, że Cracovia nieoficjalnie pilnie szuka następcy Płatka. Wśród potencjalnych kandydatów, których rozważa zarząd, mają być m.in. Jacek Zieliński, Werner Liczka i Marek Motyka. Ten ostatni zaprzecza.
- Nie było kontraktu. Przynajmniej na razie - zapewnia były trener m.in. Polonii Bytom.[/i]
Źródło: gazeta.pl
Chyba chodzi o kontakt, a nie kontrakt:)
Jadą do Zakopca, więc mój nos zawodzi :)
Już przed Polonią pisałem, że może należałoby gdzieś wyjechać i przygotowywać się w spokoju do ważnego meczu w Bytomiu. Zobaczymy co teraz z tego wyjdzie. Pomysł popieram.
hehe czyli kasę na nowego trenera wydajemy na Zakopiańskie wakacje :D
FC Zakopane - pilnujcie tam na miejscu czy prowadzą sportowy tryb zycia.
A może by tak chłopaki z FC Zakopane odwiedzili piłkarzy na treningu.....:D
"Czyżby to była zapowiedź nowego ustawienia? Wczoraj na treningu drużyna grała w ustawieniu [b]4-4-2[/b] z Sasinem na prawej obronie, Mierzejewskim na prawej pomocy, w środku z Nowakiem i Kłusem, Dudzicem na lewej pomocy, a w ataku ze Ślusarskim i Pawlusińskim. Nikt nie da gwarancji, że tak będzie wyglądał skład na Polonię, ale jest to pewna opcja na tę niezwykle ważną konfrontację."
hm...rychło w czas. Trenowanie w poniedziałek tego czego nie potrafiło się zrobić w piątek!!! ba osłabiło się jeszcze siłe ofensywną wycofując na obronę JEDYNEGO gracza który oddał celny niebezpieczny strzał w 1-ej połowie.
Niestety już mecz z ŁKS pokazał ,że Płatek jak narazie posiada niewielką umiejętność reagowania na wydarzenia boiskowe w trakcie meczu a kolejne mecze zwłaszcza Bytomski tylko to potwierdzają.
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/wywiady/wywiady_teraz_pasy/artur_platek_jest_sie_z_czego_odbijac
Wszyscy mogą napieprzać na TerazPasy, ale S. monitoruje wszystko na bieżąco od kilku miesięcy.
Cieszę się, że ucichły głosy w stylu "wynocha wynocha" :) w sprawie Płatka. Ten facet nie zasługuje na takie traktowanie.
pare smacznych cytatów z powyższego:
[i]Tam nie ma dobrych boisk!
- Jedno [b]podobno[/b] jest i na nie jedziemy.[/i] - nie ma to jak pełne zawodowstwo
[i]W piątek zawodnicy dostaną wolne.[/i] - słusznie, bo są przepracowani
[i]Niektórzy zawodnicy dostali "X" szans i nie do końca je wykorzystali[/i] - mowa o Wasiluku?
[i]W Bytomiu znów straciliście gola ze stałego fragmentu.
- Tak, kolejna identyczna bramka. Nie mogę tego racjonalnie wytłumaczyć.[/i] - może po prostu tego nie ćwiczycie, albo nasz zespół jest źle ustawiony, względnie sposób rozgrywania stałych fragmentów gry przez rywala nie jest rozpracowany? to są racjonalne wytłumaczenia
[i]- Dotarło do zawodników, jak słabo grali?
- Czy dotarło? Proszę ich spytać. Ja im powiedziałem w sobotę to, co zaraz po objęciu pracy tutaj. Mogę być dla nich dobrym wujkiem, dobrym kolegą, ale mogę też być sk...[/i] - dobry wujek nie działa, sk... najwyraźniej też nie (vide Majewski).
[i](W Zabrzu z obniżeniem cen) To był dobry chwyt marketingowy, ale nie wiem, czy taki sam przejdzie w Krakowie, bo to jednak specyficzna publika.[/i] - ciekaw jestem rozwinięcia tej myśli. że co? jak ktoś odstawia amatorszczyznę za profesjonalne pieniądze, a nam sie to nie podoba i dajemy temu wyraz, to od razu specyficzni?
bo jak w Zabrzu obniżono ceny biletów, to wówczas się tam nie przelewało (Alianz wszedł później), ale piłkarze zostawiali serce i zdrowie na boisku, żeby sie utrzymać, i to chyba oglądało się z przyjemnością. a w naszym przypadku... ech...
[i]Jest mi przykro w stosunku do tych, którzy byli w Bytomiu i zobaczyli tak żenujące widowisko, ale jestem przekonany, że dwa takie same mecze nie mogą się powtórzyć.[/i] - racja, nie mogą się powtórzyć, za to moga być gorsze, co Płatek sam przyznaje nieco wcześniej:
[i] Zagraliście w Bytomiu gorzej niż na Legii? Bo do tej pory mecz z Łazienkowskiej uważał Pan za najgorszy wiosną.
- Oczywiście, że tak. Na Legii mieliśmy 4 sytuacje bramkowe, a na Polonii żadnej.[/i] - to się nazywa postęp w grze i wyciąganie wniosków?
ech, żal. ta 'specyficzna publika' zasługuje na więcej!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)