Nie moge odznaczyc przeczytanych tematow nawet jesli je przeczytam a teraz jeszcze mi wywalilo w HP i GzT wszystkie tematy i posty ze mam nieprzeczytane
ktos ma taka awarie oprocz mnie??
-
-
CO SIE DZIEJE Z FORUM ??
no teraz w pilce noznej rowniez
ja tez tak mam chyba jakas usterka:D
bo nie czytasz ze zrozumieniem, tylko po lebkach.
forum to wylapuje, stad problem
ja też tak mam
Kufa, wszystko przez Majewskiego...
Panowie, tak jak napisał azurro, to jest forum nowej generacji: jeśli nie zrozumiecie jakiegoś tekstu to forum nie oznaczy go jako przeczytany, musicie czytać aż dotrze do Was sens wypowiedzi. Jedni maja takich przypadków więcej, inni mniej Santo... ;)
w piłce i w hokeju mam w porządku, ale w GzT jest to samo.
zacny janczerze - widać w Pieninach znają się na piłce i hokeju, ale niezbyt czują kibicowskie klimaty ;)
A ja chciałem coś oszukać i zaznaczyć przeczytane wszystkie tematy w GzT i zaznaczyło mi wszystkie jako nieprzeczytane :D Nawet te najstarsze. Jednak oszustwo nie popłaca.
no u mnie wszystko wróciło do normy czyli przez noc wszystko zrozumiałem. czuje sie jakbym zjadł wszystkie rozumy ;]
14 dni później
kolejne niepowodzenie... troszkę się wiesza..
a może przeciążenie "płaczkami żydowskimi" ?
Jebać Wolnych i Policję, Zryw Szarów!!!!
Wolni Klaj !!
eee, od czasu jak dokonali historycznego transferu z Clepardii chyba zmienią nazwę na Szybcy Kłaj ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)