coś nie widzę tu takiego wątku, więc zakładam:
Radziszewski, Noworyta, Kłys, Słaboń, L. Laszkiewicz i Drzewiecki powołani do kadry hokejowej. Podał to Ekroth wczoraj o 12.00
trzy (moje, głupie) wnioski:
1. Ten trener IV-ligowców szwedzkich to jakiś geniusz - uzdrowiciel (Noworyta i L.L. - powołani)
2. Fatalnie. Chłopaki się zarżną. Myślałem że kumpel od kieliszka niszczyciela Cracovii - Czerkawskiego - nie powoła naszych (no chyba, ze w podanym celu)
3. Ponoć miała być nowa, genialna, wspaniała, świeża kadra, nie to co za "tego Rohacka" [jak stwierdził "doradca" SuperGów..., przepraszam SuperMario]. Różnice w porównaniu z ostatnią kadrą Rudiego są dwie - nie ma Radwańskiego i Sobeckiego, są za to bramkarz Kosowski z JKH i Rafał Dutka z Wojasa.
-
-
Pasiasty reprezentant
Co do Noworyty i LL, to w podają jakoby są szanse, że zagrają już w Pucharze Kontynetalnym (Dziennik Polski).
Natomiast faktycznie zmiany w kadrze są "imponujące"...
fakt, ale w momencie ogłaszania kadry nie było to jeszcze wiadome.
Może wzorem prominentnych graczy GKS Tychy nasi powiedzieliby Ekrothowi gdzie mają kadrę?
ofi podaje, że Kowalówka też jest powołany.
8 dni później
Cieślicki powołany do kadry U20 na mecze z Czechami (7-9.11)
przez to Tomek będzie "wyłączony" już od 2.11 :(
na stronie PZHL Wajda jest na rezerwie
Zgadzam się z tym co pisze Nurek.Nasi powinni zrezygnować z kadry w tym sezonie.Są różne sposoby.Może to cyniczne ale dobro Klubu jest ważniejsze od pomysłów Ekrotha czy Czerkawskiego.Przynajmniej w tym trudnym dla nas sezonie.Zawsze było tyle plucia i narzekania że Rohacek powołuje tylu naszych do kadry.To może teraz jest czas żeby inni pokazali co są warci,a nasi mogliby nieco odpocząć przed dalszymi bataliami.Dobrze byłoby obronić tytuł mistrzowski..........
4 dni później
za hokej net:
[i]Władze mistrza Szwecji, HV Jönköping zapowiedziały, że nie pozwolą swoim zawodnikom jechać na zgrupowanie reprezentacji przed turniejem Karjala Cup.[/i]
O! To mi się podobie ;)
Noworyta , Wajda i Kłys rezygnują z kadry - by podleczyć kontuzje
(to mi się też podoba)
Brawo, jestem zdecydowanie za tym pomysłem, nice play ;) :P
Mam mieszane uczucia, co do tych kontuzji.
Ja tam nie mam żadnych skrupułów.Ekroth może czekać Cracovia nie .....
ja też nie mam. Jakby odpuścili za Rudiego - to może, ale skoro inni odpuszczali "za Rohacka" to teraz my możemy.
Czy plecy moga boleć tylko Parzyszka, Sarnika a fochy strzelać może tylko Proszkiewicz?
Czas przełamywac monopole!
35 dni później
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=3792&x=0
Przylansuję kolegę ;)
Gratulacje dla Michała:)
W meczu z Stocznią właśnie on wpadł mi w oko. Szybko jeździ, dobrze operuje krążkiem, aż miło się go ogląda:)
5 dni później
WĘGRY U20 - POLSKA U20 3-2 (0:0, 2:2, 1:0)
Bramki:
0 - 1 Ziółkowski - Kulas 23:12
1 - 1 Koger ? Orban ? Nagy 24:59 (w przewadze)
1 - 2 Cieślicki ? Połącarz 32:21
2 - 2 Fekti 33:46
3 - 2 Papp 54:20
Co prawda mecz tylko towarzyski,i przegrany ,ALE DRUGĄ BRAMKE DLA POLSKI STRZELIŁ ĆIESLICKI .
dzis wygrana U-20 5-1 z Wegrami
1bramka i 2 asysty Cieslickiego
09:44 4 na 5 0:1 Polacarz Pawel ( Cieslicki Tomasz )
34:27 5 na 5 0:2 Winiarski Piotr ( Ziolkowski Tomasz )
35:45 5 na 5 0:3 Polacarz Pawel ( Cieslicki Tomasz )
41:47 5 na 5 1:3 Mestyan Istvan ( Toth Adrian )
44:24 5 na 4 1:4 Cieslicki Tomasz ( Wrobel Marek )
48:49 5 na 4 1:5 Szewczyk Maciej ( Struzyk Mateusz )
mecz jeszcze nie skończony :)
Ćieslicki moze stanowic o sile Cracovii w przyszlosci ? !!!
P. Połącarz to ciekawy gość.
7 dni później
Estonia U20 - Polska U20 2:4 (0:0, 0:2, 2:2)
Bramki
20:17 5 na 5 0:1 Tomasz Cieslicki ( Marek Wróbel )
29:29 5 na 4 0:2 Kasper Bryniczka ( Maciej Szewczyk - Mateusz Strużyk )
48:05 5 na 4 1:2 Igor Lavrov ( Artjom Abramov - Artjom Minin )
49:34 5 na 5 1:3 Mateusz Strużyk ( Maciej Szewczyk - Kasper Bryniczka )
50:28 5 na 5 2:3 Mihkel Vorang
57:23 5 na 5 2:4 Jakub Witecki ( Radosław Galant
tu całosc http://www.hokej.net/?c=mdAktualnosci-cmPokazTresc-35-20187
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)