JEST!
GOL DLA CRACOVII!!!Znakomita kontra Pasów. Po pięknym dośrodkowaniu popisał Dariusza Pawlusińskiego, piłkę w bramcę umieścił Jakub Kaszuba.
-
-
DOŚĆ PIEPRZENIA: NIEDZIELA, 12.10., godz. 16.00, PIAST GLIWICE
Ciekawe czemu my gramy z kontry????????????
Ale dobrze że gola zdobył Kaszuba to może być gwóźdź do trumny Moskały:D
Może nieładnie napisane ale nier traktujmy tego dosłownie!!!!
Gwóźdź do trumny ... nieudacznika.
Mecze za panowania Rasputina wszystkie wyglądają tak samo.Pełne trybuny , trudni przeciwnicy porywająca gra, no ale jakoś się mimo wszystko dało dowieźć ten cenny remis do końca. Tylko te koszulki zupełnie do tej drużyny nie pasują.
Widzów: 700 ?
ale jaja nawet jakos mi lepiej ze tego nie widzialem
Nie byłem bo nie mogłem.
Czy ktoś moze opowiedzieć co tam się działo?
Czy broda został trafiony jednym chociażby pomidorem? (pomidory chyba można wnosić na stadion? JEsli nie, proponuję od następnego meczu dodawać do kiełbasek!)
Czy dało się odczuć (usłyszć) stosunek trybun do stefana?
były pomidory ?:D
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> były pomidory ?
>
> haec habui dicere
> --------------------------------------------------
> ------------
> Każdy to powie, majewski niszczy Cracovie !
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
chciałbym ale nie sądzę :)
http://www.cracovia.pasy.net/index.php/cr_site/pilka_nozna/mecze/puchar_ekstraklasy/pe_cracovia_piast_gliwice
Tu podają, że było 300 osób... No i mamy te legendarne 300... Czy o to Prezesowi chodziło ? :(
Właśnie wróciłem. Ogólnie bardzo piknikowo. Po niezłej pierwszej połowie,druga w naszym stylu( czyli do dupy i bez stylu). Na majewskiego słyszałem pojedyncze okrzyki,ale pomidorów nie było. Dziwny spokój... cisza przed burzą...?
Na moje oko to bardziej bliżej liczby 700 niż 300 było na meczu.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> >
> Tu podają, że było 300 osób... No i mamy te
> legendarne 300... Czy o to Prezesowi chodziło ?
>
>
Spokojnie to tylko PE. W lidze będzie więcej niż 300, bo 300 to będzie przyjezdnych.
Napewno 300 nie było bo jak mowiłem w którymś wątku mnie nie bedzie to najwyżej 299:)
No chyba że dołączył jakiś nowy kibic zachęcony grą pod wodzą Majewskiego!!!!
Mozęcie mi powiedzieć kto był kapitanem?
Co wy robicie? Wy footbol Cracovii niszczycie!!!
kapitanem był Olszewski
Kapitanem był Olszewski
po dzisiejszym meczu powiem : Klich i wszystko jasne ! :-)
Ludzi naprawde malo, choc wiecej niz 300 osob. Dawno nie pamietam tak niskiej frekwencji.
Klich tym meczem udowodnil, ze zasluguje na miejsce w podstawowym skladzie. Jesli Majewski na niego nie postawi w Warszawie to chyba bedzie slepy!
W sumie przyzwoity wystep Kaszuby, ciut lepiej niz zwykle Wasiluk, Szeliga na swoim poziomie. Krzywicki natomiast wzniosl sie na "wyzyny" - jesli dwumetrowy napastnik przegrywa wszystkie pojedynki glowkowe, a nawet uchyla sie od pilki, o ktora trzeba zawalczyc w powietrzu, jesli przez caly mecz nie oddaje ani jednego celnego strzalu i ma powazne problemy z celnym podaniem to ja nie mam pytan. Do dzis mi sie wydawalo, ze gorzej niz Krzywicki gral do tej pory juz sie zagrac nie da. To niebywale, ale dalo sie. Kiepsko wypadl tez Witkowski, ale widac, ze po prostu bardzo mu brakuje ogrania.
Ogolnie przez okolo 30 minut gralismy niezle i z pomyslem, ale potem wszystko wrocilo do normy. Majewski w przerwie sciagnal Klicha oraz Klusa i na srodek wystawil Dynarka i SZELIGE!:> Dalszy komentarz chyba zbedny, prawda?
BTW: na meczu byl Robert Jonczyk i choc to pewnie nic nie znaczy, to BARDZO bym chcial, zeby znczylo. Bardzo.
O dziwo bardziej niż Majewskiemu oberwało się Krzywickiemu. Jak słusznie zauważył depesz on albo nie skacze do główek albo jak już wyskoczy to przegrywa. A od każdego rywala o głowę wyższy.
ale co to za problem przepchnąć 180 centymetrowemu ubitemu chłopowi takiego szkieletora?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)