Zastanawiam się po tym meczu, czy Wasiluk nie powinien zacząć np. grać w szachy, piłka to nie dla niego.
-
-
Derby w PE na r22 - czwartek godzina 20-00 (Tylko piłka!)
tylko nie w szachy
Wiecie co jest najgorsze? Ze zaplacilismy za niego taka kase i po pierwsze nie ma szans sie zwrocic, a po drugie - Felipe nie odda go za mala kase, wiec nikt go od nas nie wykupi.
No to niech przez 20 lat sprząta piłki i sprzęt po treningach młodzieży - to się może zacznie zwracać.
Na obecnej obsuwie różnych aktywów to 20 lat może i tak będzie dobrą inwestycją.
Zawsze może robić za tyczkę u geodety Ćmikiewicza.
BoRut: fakt, ze gdy rusza atak przeciwnika jeden na jeden, to Wasiluk stoi jak tyczka i czeka albo az przeciwnik go przejdzie, albo sie przewroci, nie ma nic wspolnego z osoba trenera, poza tym, ze sciagnal takiego "zawodnika".
gaudeamus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zastanawiam się po tym meczu, czy Wasiluk nie
> powinien zacząć np. grać w szachy, piłka to
> nie dla niego.
proponuję w pingponga. Nasi "stołowi" cienko przędą, więc ktoś z takim zasięgiem ramion byłby dla nich zbawieniem. A i poziom (III liga) odpowiedni. No i biegać nie trzeba tyle co w piłce.
Wbrew pozorom, poziom gry w III lidze tenisa stołowego wcale nie jest słaby. Mało który forumowicz wyszedłby z piątki z takim graczem.
JASZCZUR_JAW Napisał(a):
> Nihat Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Po pierwszej bramce dla Wisły zauważyłem
> że
> > Małecki rzucał niemiłe epitety w kierunku
> > sektora gości.
> > Z jego ust wyczytałem k...y j....e.
> > Nie jestem pewien, mogę się mylić ale
> jeśli
> > rzeczywiście tak było to pokazuje ewidentny
> brak
> > profesjonalizmu z jego strony.
>
> Tak dokładnie było, widziałem że krzyczy coś
> w stronę sektora gości i przypatrzyłem się
> specjalnie na ruch ust.
"Dobry" jesteś,nie ma co ?!
Z takim sprytem zatrudnij się może w CBŚ
A może jeszcze coś więcej pocisnął, tylko na ułamek sekundy odwróciłeś wzrok i nie zauważyłeś tego ?!
Więcej obiektywizmu a mniej nienawiści i jakichś kolejnych teorii spiskowych !
>
Kajak Napisał(a):
> W piłkę to Nasz zespól grac nie umie , ale za
> to narzuciliśmy zomowcom swój styl gry........
Jaki "swój" styl ?!
Chyba ci się móżdżek zlasował z tej podjarki !
Grali pyte od początku do końca !!!
"swój styl gry" to chyba chodzi o to, że Skorży się Majewski we śnie objawił i kazał mu grać tójką obrońców. Co jak widać im wyszło na dobre.
Faramir Napisał(a):
> Kajak Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W piłkę to Nasz zespól grac nie umie , ale
> za
> > to narzuciliśmy zomowcom swój styl
> gry........
>
> Jaki "swój" styl ?!
> Chyba ci się móżdżek zlasował z tej podjarki
> !
> Grali pyte od początku do końca !!!
A Tobie się nie zlasował przypadkiem ?
A o ironii słyszałeś ?
O kulturę nie pytam...
Faramir ciężko i powoli myśli ....
Przywykł gostek do forum UBeckiego i mysli ze wszedzie ma doczynienia z debilami.
ja mysle ze z tych transferów nic nie bedzie. jedyne czego moge oczekiwac to ze gdy zaczniemy grac ofensywna pilke przy owym trenerze to sie okaze ze Krzywicki jest niezłym napastnikiem. bo obecnie nie mozna tego nijak stwierdzic..
wasiluk mnie rozbil dwoma akcjami. jak mu sie pilka odbila w POLU KARNYM od TYLU glowy i malecki byl sam na sam(dobrze ze jest ciotą) i przy tej bramce jak kulig strzelal to ten gosc patrzyl sie w ogole w druga strone i zamiast obserwowac boisko to sie szarpal z marcelo no i potem sie jeszcze sral do sedziego chociaz tak ewidentnego spalonego to ja jeszcze w swoim zyciu chyba nie widzialem
Kajak Napisał(a):
> Przywykł gostek do forum UBeckiego i mysli ze
> wszedzie ma doczynienia z debilami.
Wszędzie tylko kurna spisek i knowania.
Wszędzie psy !
Wszędzie GTS !
W każdym poście jest moc ironii i cynizmu w kierunku Pasów.
Tak naprawdę, to forum jest zdominowane przez kibiców Wisły. Jest ich tu ich co najmniej połowa.
Ale jesteście chorzy !
p.s.
Jeśli tak myślisz, to faktycznie, w twoim przypadku mam do czynienia z de....m
Faramir, zbastuj
zapisałeś sie na forum 40 godzin temu i co post to obrażasz zasłuzonych Pasiaków.
to pierwsze i ostatnie ostrzeżenie
Co tu dużo pisać. Ten mecz to była obrona Częstochowy tyle, że z innym dla nas zakończeniem.
Faramirowi brakuje opieki psychiatrycznej.Nie podoba się to won.
pasiasty81 Napisał(a):
> Wbrew pozorom, poziom gry w III lidze tenisa
> stołowego wcale nie jest słaby. Mało który
> forumowicz wyszedłby z piątki z takim graczem.
Ale Wasi Luke to nie "przeciętny forumowicz". Marek jest wybitnym talentem sportowym. Dałby sobie radę.
a jeśli by nie dał nie, no to inaczej:
sekcja koszykówki na razie nie potrzebuje wzmocnień. Ale w przyszłości - kto wie...
albo, czy ja wiem... Można założyć w Cracovii sekcję "drwalstwa sportowego". Przecież są nawet w tym Mistrzostwa świata...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)