Niestety, ale taka jest prawda..... Po wczorajszym meczu ze słabą Polonią Bytom w którym byliśmy o klasę gorsi nie ma co do tego żadnych wątpliwości..... Czy jest jakaś nadzieja na utrzymanie w tym sezonie??? Ja jej nie widzę.... Nie z tym składem.....
-
-
Jesteśmy najsłabszym zespołem w lidze i głównym kandydatem do spadku:-(((
4 dni później
o, jak się cieszę ;)
jak kolega Vasago zaczyna czarnowidztwo na forum - to zawsze potem jest na odwrót. Od tej reguły wyjątków nie ma.
Heh... tu nie chodzi o czarnowidztwo.Naprawde robi sie goraco.Na wiosne juz nie bedzie tak latwo o punkty.Ciekaw jestem czy wlodaze klubu maja wieksze ambicje niz walka o ligowy byt.Juz nawet zomowcy sie z nas nie smieja tylko nam wspolczuja to juz raczej wesolo nie jest...
We wspłczucia zomowców ja bym raczej nie wierzył, ale istotnie sytuacja jest dramatyczna - równia pochyła. A najgorsze jest to, ze nikt nie wie co jest grane.
Jedno jest pewne: nie możemy spokojnie patrzeć na agonoę Cracovii!
Wszyscy wiedza co jest grane tylko nie Majewski.
Wymienić nauczyciela na trenera na gwałt!
Vasago jak zwykle ...
:)
5 dni później
Koszer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> We wspłczucia zomowców ja bym raczej nie
> wierzył, ale istotnie sytuacja jest dramatyczna -
> równia pochyła. A najgorsze jest to, ze nikt nie
> wie co jest grane.
Najgorsze jest to, że zawodnicy nie wiedza sami co jest grane i co graja........
Z przykrością, ale zgadzam się z Vasago.
Z taką grą to i w I lidze nie damy rady!!!
a (wiem to z doświadczenia pewnego) im niżej tym gorzej. W II tym bardziej będzie nie tak.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)