empe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Poleci ktoś jakieś nowe, ciekawe gry? Najlepiej
> strategie lub sportowe, ewentualnie jakieś
> wojenne, ale nie interesuje mnie gra przez neta.
> W temacie gier zatrzymałem się 100 lat temu :)
Wojenne typu II WŚ czy wojenne typu walka z obcymi? :P
Obecnie powoli przechodzę Crysis 2 i bardzo mi się podoba (nie ukrywam, że po części pozytywne emocję przenoszę z pierwszej części serii) ;)
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
Wojenne typu Call of Duty czy coś w tym stylu :)
Teraz katuję Cywilizację 5 i mi się podoba, potem sprawdzę Men of War.
empe Napisał(a):
> Wojenne typu Call of Duty czy coś w tym stylu :)
>
> Teraz katuję Cywilizację 5 i mi się podoba,
> potem sprawdzę Men of War.
aa To Cyvil IV lepszy od V
Pany jakby ktos chcial kupic tanio Red Dead Redemtion na ps3 to podbijac na PW
5 dni później
CracoviA-OświeceniA Napisał(a):
> ej Chłopaki potrzebuje pade kupić ;D ma
> ktoś??:D
Logitech F710 bezprzewodowy cena 100zł jak cie interesuje PW na GWARANCJI
chyba tez juz musze zaczac szukac nowego pada bo czuje ze zaraz rozwale na Mortalu :)
Maj to piękny miesiąc, nie wiem jak wy, ale ja już jestem po 2 komuniach, a pod koniec miesiąca czeka mnie trzecia.
Dwóch z tych małych dziadów to chrześniaki, więc już dawno popłynąłem z kasą.
Potrzebuje kupić PSP3004 nowe, najlepiej z jakąś grą w zestawie, jakbyście gdzieś widzieli w promocji czy ogólnie w dobrej cenie to bardzo proszę dajcie znać. Widziałem w MM za 499zł (sama konsola bez gier).
18 dni później
Chce ktoś kupić Gry na Xboxa?
Skate
Skate 3
Far Cry 2
Fifa 10
Def Jam ICON
Night Fight Round 3
Ceny do ustalenia
Nie.
Kajak Napisał(a):
> Nie.
To może na Komputer
Mam
Men of War
Faces of War
i Company Of Heroes
:D
6 dni później
Też nie......
6 dni później
kupiłem Wiedźmina 2 i nie zassał mnie tak, jak jedynka. inna rzecz, że w pierwszą część grałem jako student, więc mogłem sobie pozwolić na kilkunastogodzinne sesje, żeby przejść grę za jednym zamachem. a teraz praca mi na to nie pozwala, więc może i dobrze, że W2 nie robi takiego świetnego wrażenia, jak W1.
to powiedziawszy muszę napisać, że to nadal jest świetna gra. jestem dopiero po prologu, ale zapowiada się fajnie. poza tym jest piękna graficznie - jak Assasin's Creed (jedynka, w dwójkę nie grałem), jednocześnie bijąc Asasyna na głowę fabułą właśnie.
w Wiedźminie Drugim system walki jest bardziej widowiskowy, ale naparzanka jakby mniej frajdy sprawia, przynajmniej mi. no i skutki użycia "znaków" są imho mniej spektakularne niż w jedynce.
suma sumarum - świetna gra, ale nie rzucę dla niej roboty, ani nie wezmę urlopu. ot, będzie co robić w weekendy (zwł. kiedy ligi nie ma :D)
Knurze, a moim skromnym zdaniem Wiedźmin II na głowę bije jedynkę :)
Fabuła świetna, dużo różnych opcji działania, mających bezpośredni wpływ na rozgrywkę, poprawiony (moim zdaniem) sposób walki.
O grafice za dużo w przypadku gier RPG nie lubię mówić, ale przyznać trzeba - jest pięknie.
Muzyka - znakomita.
Jedna z najlepszych gier w jakie miałem przyjemność grać od dawien dawna.
Byłem wczoraj na wyprawie do Empiku w celu zakupu "Wiedźmina 2".
Ze 3 razy brałem go z półki i za każdym razem odkładałem.
Tak se myślę: to już było, nie chce mi się, wtórność i lepsza grafika,może kiedy indziej.
Za to kupiłem se oprócz dwóch kebabów grę" X3 Konflikt terrański" za dwie dychy i terra latam miedzy Uranem a Neptunem i handluje wodą sodową .
Obecnie skończyłem Duke Nukem Forever gra na dzisiejsze czasy jest przeciętna ale grunt że trzyma nadal humor jak za dawnych lat :)
Co do Wiedźmina 2 jeden z lepszych rpg jaka jest na rynku ale nie zaczarowała jak 1cz. :)
15 dni później
no, skończyłem Wiedźmina Dwójkę. mniej więcej w połowie pierwszego aktu olałem w zasadzie zadania poboczne i skupiłem się na głównym wątku - inaczej pewno bym jeszcze tkwił pod Vergen ;)
jedynkę za pierwszym razem chciałem skończyć neutralnie, ale jakoś się tak ułożyło, że skończyłem po stronie ludzi. dwójkę za pierwszym razem przeszedłem po stronie Vernona. inne kluczowe wybory to puszczenie Henselta żywo, ratowanie Triss i rozstanie się z Letho w pokoju - przy czym to ostatnie obliczone głównie pod kątem trzeciej części (bo wierzę, że bedzie, i też będzie można przenieść save). czuję, że Letho, jeśli się go nie zabije w Dwójce, może się pojawić w Trójce i pomóc. ale to tylko takie przeczucie (inna rzecz, że w jedynce zabiłem tego zagubionego wiedźmina i mam do dziś moralnego kaca :P).
co tu dużo gadać - gierka jest genialna, przekonałem się do niej całkowicie. może ma ciut mniej uroku niż jedynka, nie jest aż taką (dla mnie) nowością i zjawiskiem, ale jest świetna. dosć powiedzieć, że na napisach końcowych zostaje w kinie tylko po filmach, które mnie w jakiś sposób mocno poruszyły. a po W2 też obejrzałem do końca napisy końcowe, czując żal i niedosyt, że to już koniec. zresztą, jak się doczeka do końca napisów, to jest maciupeńka niespodzianka.
podstawowe pytanie brzmi: czy brać się za ponowne przejście, tym razem... a zresztą nie powiem po czyjej stronie, żeby ci, ktorzy jeszcze nie wiedzą mieli zabawę w I akcie ;)
ps. żeby nie było, gracz ze mnie kiepski (chyba, że strategie), więc przeszedłem na łatwym poziomie. dla fabuły :D
Zabierz się za przejście gry po stronie S******************* (liczba znaków * losowa) :P
Warto to zrobić choćby po to, żeby jeszcze chwilę w taką świetną grę pograć :)
Też zaczynałem po stronie Vernona, dalej zabiłem Henselta, ratowałem Triss, nie zabiłem smoka i puściłem Letho wolno ;)
57 dni później
wiedzmin... brr :D jakoś mnie nie jara! Ja tam lubie stare dobre GTA :-D !
Mafia: The City Of Lost Heaven, chyba sobie przejdę po raz 15 ;) Gra stulecia moim zdaniem i ta muzyka. Mafia II miała potencjał ale ją ostatecznie spieprzyli i przez to odszedł sam koleś co wymyślił fabułę i cały scenariusz. Podobno wycięli mu pół gry.
10 dni później
A nie znacie jakiejś gry Bokserskiej na PC ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)