Stefaaan <3 Stefaaan <3 Stefaaan <3
Stefciu, gdzie podziałeś Piotrka Gize? Gdzie podziałeś Bojarskiego? Ojj, przepraszam, znam odpowiedź - Wasiluk Marek, Szeliga, Sławomir and ex-reprezentant Polski Krzywicki Marcin (pozdrawiam Leo Beenhakkera;))
Nie będę się wydzierał, bo nie ma to sensu, nie będę pisał o grze, bo nie ma to sensu :) Napisze o "czymś" takim ciekawym :)
Mam nadzieję, iż 19 września 2008 roku będzie dniem przełomowym. Mam nadzieję, że po tym co dzisiaj usłyszał z naszych ust - Pan Stefek (Burczymucha) poda się... (dymisji?) - też, ale mam nadzieję, że poda się leczeniu. "Panie Januszu - Wyślij Stefana Do Buszu" i sam go pan wypier..., jeśli chociaż trochę zależy panu na Cracovii. Tyle ode mnie.
POZDROWIENIA DLA TYCH, KTÓRZY BYLI NA MECZU I ZDZIERALI GARDŁA DO KOŃCA!
-
-
Cracovia-Legia Warszawa Ziemia Święta piątek 20-00
Ten Majewski to wrzód na dupie , a takich nie łatwo się pozbyć.
tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie mam sił komentowania decyzji Majewskiego.
> Pozostaje się tylko z.a.j.e.b.a.c.
dokładnie ...
Asi@ Napisał(a):
> ciekawe co za osiol wymysla te dowcipy o
> blondynkach
jak to kto? brunetki :)
PS. Ale udało mi się spowodować, że na chwilę towarzystwo przestało myśleć o kiepsko zapowiadającym sie meczu...
Pasiak64 Napisał(a):
> Jest pozytyw!!!! Mamy uniwersalnego
> zawodnika!!!!!! Szeliga może gra w obronie, na
> boku pomocy, na środku pomocy, tylko czekać jak
> wystąpi w ataku!!!!!! przepraszam za ironię
GRAć???? Chyba za duzo powiedziane....
dramat nawet kiełbaski w przerwie były jakieś małe.
3 do 0 Cracovia żegna trenera
STC_Piotrek Napisał(a):
> Jest menda twarda jak szwaby...
i za to kurde troche go lubie. za to ze jest twardy, a to ponim widac. szkoda ze teraz ta twardosc nie dziala na plus tylko na minus..
TEFAL: juz kilka razy cos pisalem ale teraz musze wprost. ALE TY PIEPRZYSZ Z TYM WYZYWANIEM Stefana! PIER..ISZ CZLOWIEKU NA MAXA!!!!!!!!!!!!!!! wielkie wyrazy uznania, dla prowadzacych, ze dezaprobata w stosunku do Majewskiego byla w miare delikatna na poczatku. pozniej zywiol-no ale to juz "poszlo za ciosem". w stosunku do wlasnych pilkarzy, trenerów, kibiców troche kultury. przyjscie na mecz tylko po to zeby kogos wyzywac to szczyt chamstwa i glupoty. osobiscie wstydze sie za to, ze niektorzy przez dluzszy czas krzyczeli bardzo wulgarne slowa pod adresem trenera. moze jestem za dobry, moze za malo stanowczy, ale ....;> nie bede sie powtarzal.
Stefan M. na konferencji (za oficjalną):
[i]Bramka Piotrka Gizy była po naprawdę ładnym uderzeniu i za to trzeba mu pogratulować. Szkoda, że żaden z naszych zawodników tak nie strzelał.[/i]
Strzelał nasz zawodnik Panie Trenerze... Tylko Pan się tego zawodnika pozbyłeś...
Bambusfeld to Ty przestań bo ja do Ciebie wycieczek nie robię,choć własnie przez takich jak Ty Cracovia jest pod wodzą Stefana do tej pory!!!Jesteś juz chyba jedynym który by jeszcze dawał szansę Stefanowi.Poza tym młody jesteś i nerwów może masz dużo ja swoje na Cracovii przeżyłem i nie pozwolę Jej gnoić i ośmieszać w nieskończoność.Twoje posty mnie bardzo drażnią ale milczę,więc po co te wycieczki.....
nic
po prostu nic
a kiedy Piotrek uderzył i trafił tak jak zawsze umiał
schowałem twarz w dłoniach
JANUSZ CZY TY TO WIDZISZ?
Bambusfeld poprostu skoncz pierdolic, stefan niszczy Cracovie a ty mowisz ze go lubisz? chuj mu w dupe
wiecie co powiem moze tak (bo mam wrazenie, ze nie jestem rozumiany do konca) trzeba oddzielic 2 rzeczy: potraktowanie kogos jako 2 czlowieka i uznanie pewnych jego moze nie tyle zaslug co pozytywnych cech, ORAZ racjonalna ocene sytuacji w Cracovii i srodki jakie trzeba podjac. i w tym wypadku moje zdanie jest takie:
1. Majewski w obecnej sytuacji nic nowego nie wymysli, a jak wymysli to strach sie bac i zmiana jest konieczna.
dlatego
2. Aufviederzein (sorry niemieckieog nigdy sie nie uczylem;P ) spiewalem bardzo glosno o laptopie etc tez(czyli nie przez takich jak ja on nadal tu jest:P). ale wyzywanie trenera CRACOVII od epitetów pasujacych jedynie do wislakow i legionistow jest moim zdaniem grubym przegieciem. chyba ze ktos z was ma dowod ze on robi to specjalnie. wtedy obiecuje ze w nastepnym meczu bede jechal na niego ile wlezie (jesli nadal bedzie trenerem)
Tefal: tak czy siak pax, mowilem- moze jestem za dobry bo przezywam lżenie pilkarzy/trenerów CRACOVII ;):P poza tym az taka osobista wycieczka to nie byla;) po prostu nie rozumiem twojej postawy:D
Pinki Napisał(a):
> dramat nawet kiełbaski w przerwie były jakieś
> małe.
>
"no tak ...pensje tez masz małą"- jak powiedziała młoda żona do meża po pierwszej jego wypłacie :)
ps: Faktycznie tak małych kiełbasek jeszcze nie było odkąd Kabanosik je robi.
a tak przy okazji szaconeczek najwyższy dla prowadzących doping. pieśni anty-doktorskie naprawdę na poziomie...nie wiem skąd jakiś żałosny pismak wynalazł ,że nie nadają się do cytowania
.
..choć kto wie czy staropolske "Kowalski Kowalski Ty...&^%$" nie podziałałoby lepiej;)
Chłopaku to rozumie już prawie cała Polska,Majewski nie zasługuje na szacunek jako trener czy tam nauczyciel i jako czlowiek dla mnie też nie zasługuje na szacunek gdyż niszczy moje ukochane: klub i dyscyplinę sportu.Ja życzę sobie i całej Polsce żeby takich ludzi jak on było w piłce nożnej jak najmniej.Chłopie dwa lata zagryzałem zęby ale miarka się przebrała.
A co do prowadzących to mam żal bo powinni jako głos tłumu wyrazić dezaprobatę głosno,dużo wcześniej ,a nie gdy już przegrywaliśmy bo to wyszło właśnie nieelegancko.
Ja mam tylko nadzieje ze gol Pitrka Gizy to był gwoozdz do troomny trenejra. I tyle ...:)
Pinki trzeba uskootecznić spam ...wiesz gdzie...:)
GRA - tragedia
styl - tragedia
wasiluk - tragedia
szeliga - tragedia
krzywicki - tragedia
majewski - tragedia
frekwencja - tragedia
doping - tragedia
miejsce w tabeli - tragedia
przyszlosc - tragedia
jednym slowem TRAGEDIA!!!!!!!!!! dziekuje , tylko nie wiem komu!
Stawowy wroc i napraw to prosze!
Zapomniałes jeszcze o
Kiełabaski tragedia,
pogoda tragedia,
:)
Podobno był na meczu.
Moze ktoś więcej napisac jaki styl preferuje. Bo już nie pamiętam co za jego czasów Groclin grał a z Ruchem mu chyba personalnie "nie zagrało" z zawodnikami.
Dušan Radolský
[edytuj]
Z Wikipedii
Skocz do: nawigacji, szukaj
Dušan Radolský (ur. 13 listopada 1950 w Trnavie), słowacki piłkarz, występujący na pozycji środkowego obrońcy, oraz trener piłkarski. Jako zawodnik grał w kilku pierwszo- i drugoligowych klubach czechosłowackich (Spartak Trnava, Dukla Bańska Bystrzyca i Dukla Tabor). Piłkarską karierę zakończył w wieku dwudziestu czterech lat z powodu kontuzji kolana. Pracę szkoleniową rozpoczął w drugiej połowie lat 80. jako asystent trenera w Spartaku Trnava. Później samodzielnie prowadził DAC Dunajską Stredę, RH Cheb, Sigmę Ołomuniec, FC Koszyce, z którym zdobył wicemistrzostwo kraju, oraz MŠK Žilinę.
W 1997 roku na trzy lata związał się ze Słowackim Związkiem Piłki Nożnej. Został selekcjonerem reprezentacji młodzieżowej, z którą - po porażce z Hiszpanią 0:1 - zajął czwarte miejsce na odbywających się na Słowacji mistrzostwach Europy oraz wywalczył awans na Igrzyska Olimpijskie w Sydney. W 1998 roku przez dwa miesiące jako trener tymczasowy prowadził również dorosłą reprezentację, m.in. w towarzyskim meczu z Polską, wygranym przez podopiecznych Janusza Wójcika 3:1.
Po rozstaniu z kadrą U-21 pracował krótko w klubie ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich Al-Shabab oraz w FC Synot Stare Mesto i Slovanie Bratysława. W lutym 2003 roku piłkarze Slovanu brali udział w obozie przygotowawczym na Cyprze. Jednym z ich sparingpartnerów był zespół Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski. Prezesowi Zbigniewowi Drzymale spodobał się styl gry Słowaków i kilka miesięcy później, zaraz po tym jak prowadzona przez Bogusława Kaczmarka Dyskobolia zdobyła wicemistrzostwo Polski, postanowił zmienić trenera. Miejsce Kaczmarka zajął Rádolský.
Prawie trzy lata spędzone w Grodzisku Wielkopolskim okraszone zostały zdobyciem drugiego w historii klubu wicemistrzostwa (2004-2005) oraz pierwszego Pucharu Polski (2005). Ponadto zespół, w którym wówczas grali m.in. Mariusz Liberda, Sebastian Mila, Tomasz Wieszczycki, Andrzej Niedzielan i Grzegorz Rasiak w sezonie 2003-2004 dotarł do III rundy Pucharu UEFA. Wyeliminował m.in. Herthę Berlin (0:0, 1:0) oraz Manchester City (1:1, 0:0). W meczach trzeciej rundy podopieczni Rádolský'ego nie dali rady Girondins Bordeaux (0:1, 1:4). Dzięki efektywnym występom w Pucharze UEFA wielu piłkarzy Dyskobolii wkrótce otrzymało propozycje pracy w klubach zagranicznych. W październiku 2005 roku po kilku porażkach w lidze trener złożył dymisję.
Powrócił na Słowację, gdzie prowadził Duklę Bańska Bystrzyca.
Od 15 czerwca 2007 ponownie trenował zespół z polskiej ekstraklasy. Tego dnia zastąpił Marka Wleciałowskiego na stanowisku szkoleniowca beniaminka ligi Ruchu Chorzów, który prowadził do dnia 10 września 2008.
Sukcesy szkoleniowe [edytuj]
* wicemistrzostwo Słowacji 1996 z FC Koszyce
* awans na Igrzyska Olimpijskie 2000 oraz IV miejsce na młodzieżowych mistrzostwach Europy 2000 z reprezentacją Słowacji U-21
* III miejsce w lidze słowackiej 2002-2003 ze Slovanem Bratysława
* wicemistrzostwo Polski 2005, Puchar Polski 2005 oraz III runda Pucharu UEFA 2003-2004 z Dyskobolią Grodzisk Wielkopolski
* Trener roku 1999 i 2000 na Słowacji
nie jadam na "co mecz" kielbasek wiec nie wiem czy byly male
ale teraz jadlem i zyje
wiec nie jest źle ;)
Duszan był na meczu, ale to była jego akcja, nie JF
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)