Jeżeli chodzi o Murawskiego to myślę ,że może stan boiska zadecydował o tym ,że Muraś nie zagrał w tym meczu. Szkoda ,że ten zawodnik nie jest jeszcze gotowy do gry, bo wobec nierównej formy naszych środkowych pomocników byłby na pewno bardzo poważną alternatywą.
-
-
Puchar Polski 2008/09
17 dni później
Mam nadzieję że trener i piłkarze nie odpuszczą wtorkowego rewanżu !
moj sklad na wtorek:
CABAJ - KULIG TUPALSKI KARWAN DERBICH - MURAWSKI KOSTRUBALA - MIERZEJEWSKI MISAN SACHA - ŚLUSARSKI
Skład ok. tylko zamiast Ślusarskiego wystawiłbym kogoś innego. Myślę, że nawet Moskałę, chodzi o to by nie narażać go na ewentualną kontuzję. Misan ma moim zdaniem podobny styl gry do Ślusarskiego, może odrobina odmiany w postaci Moskita by się przydała, i może jakieś odblokowanie, na które już liczę od roku, ajak się nie uda... Uda się!
ja wystawiłbym defensywę z meczu z Ruchem, może zamiast Szeligi Kuliga.
Zmieniłbym środek. W takich meczach trzeba szukać alternatywy dla Kłusa i Barana.
Murawski cały mecz i młodzi po 45 minut. Kostrubała i Klich.
Nie wierzę jednak, że Płatek nagle przekona się do Kostka, skoro nie było dla niego miejsca w osiemnastce meczowej.
jezeli w PP w ktorym juz odpadlismy nie zagra ktos z dwojki Klich, Kostrubała to Płatek potwierdzi tylko ze jest pseudo trenerem. zreszta udowodnil to juz robiąc z Kostka stopera, jak mial chlop go do siebie przekonac jak chyba w zadnym sparingu nie gral w srodku?
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jezeli w PP w ktorym juz odpadlismy
dlaczego odpadlismy ? przeciez 1-0 do odrobienia nie jest ciezko ! jak my mamy wierzyc w ten zespol w taki sposob to ja dziekuje !
zreszta co to ma znaczyc ''CRACOVIA TO MY A NIE WY(grojki) '' to mam rozumiec ze na stadion przychodzisz nie dla ''grojkow'' tylko zjesc kielbase ?
W wielu wątkach obserwuję, że Santo, któremu znów nick się odwócił, koniecznie chce forumowo zaistnieć. Ignorujmy go to może bredzić przestanie.
Nesta, prośba mała, nie każ mi oglądać mordy Patrycji M. i jeszcze tego ich emblematu. Na wymioty mnie zbiera, ja rozumiem Twoje intencje, ale patrzeć na to nie można.
leszeczek Napisał(a):
> > Nesta, prośba mała, nie każ mi oglądać mordy
> Patrycji M. i jeszcze tego ich emblematu. Na
> wymioty mnie zbiera, ja rozumiem Twoje intencje,
> ale patrzeć na to nie można.
zgadzam sie, mowisz i masz
Dzięki
oczywiscie wszyscy mozecie sie ludzic ze ogramy Polonie, potem ze pojedziemy do Warszawy i pykniemy Legie jak to ktos napisal w innym temacie z pianą na ustach. ja tez chcialbym w to wierzyc ale niestety jestem realistą, z Polonią nie dosc ze nie odrobimy straty to jeszcze przegramy, w najlepszym wypadku zremisujemy bo Płatek wystawi "pół optymalny" skład np. bez Slusarskiego czyli -50% wartosci druzyny.
ja na mecz przychodze dla Cracovii a nie dla najemnikow ktorzy za cciezkie pieniadze nie potrafia utrzymac jednobramkowej przewagi na reymonta i ograc grajacego w 10 czy 9 cienkiego jak dupa węża Ruchu. mało tego ze oni dostają pieniądze to ja za takie widowiska musze placic po 18 złotych.
Wy po kazdym meczu najchetniej zaspiewacie nic nie stalo a mi az na usta sie cisnie urwał mac pasy grac, taka jest roznica. glaskacie pilkarzy ktorzy maja Was w dupie
znowu odpadniemy z Groclinem, smutne to ,
Awaria, z całym szacunkiem, mogę spytać, czemu najeżdżasz na naszą zgodę na forum? Zero napinki, pytam się po prostu czy to zgodne z dobrym obyczajem, bo jak dla mnie to trochę nie bardzo.
Jeśli chodzi o PP to nie widzę sensu w wystawianiu samych dublerów, JEŻELI pierwszy skład jest w pełni sił i zdrowy. Natomiast na miejscu Płatka dałbym szansę Murawskiemu, może w końcu pokaże na co go stać (o ile w ogóle na cokolwiek). Ślusarski jedna połówka max, musi być w pełni formy na Legię, za niego może wejść na drugą połówkę Misan. I jeszcze Mierzejewski od pierwszej minuty.
SaNtO Napisał(a):
>
> Wy po kazdym meczu najchetniej zaspiewacie nic nie
> stalo a mi az na usta sie cisnie urwał mac pasy
> grac, taka jest roznica. glaskacie pilkarzy ktorzy
> maja Was w dupie
'Czy wygrywasz czy nie'
Željezničar Napisał(a):
> Awaria, z całym szacunkiem, mogę spytać, czemu
> najeżdżasz na naszą zgodę na forum?
Nie martw się, są tu tacy, którzy większym szacunkiem darzą kloszardów z łazienkowskiej
(za rzekomo wysoki poziom kibicowski - jak dla mnie paranoja - k.u.r.w.y z ł3 są największym kibicowskim dnem i pośmiewiskiem całej Polski)
Ale na szczęście TO MARGINES. Dla Prawdziwych Pasiaków POLONIA WARSZAWA BYŁA I JEST BĘDZIE w naszych sercach.
A ja myslę, że Santo ma sporo racji...
Może tylko z ostatnim zdaniem bym się nie zgodził.
Heja
Czy ktos wie gdzie moge znalezc dzisiejszy mecz na necie ?(z UK) Dzieki
Nesta Napisał(a):
> leszeczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > > Nesta, prośba mała, nie każ mi
> oglądać mordy
> > Patrycji M. i jeszcze tego ich emblematu. Na
> > wymioty mnie zbiera, ja rozumiem Twoje
> intencje,
> > ale patrzeć na to nie można.
>
> zgadzam sie, mowisz i masz
Mnie się stopka podobała, choć na chwilę wywołała uśmiech na wku*wionej po derbach twarzy. Ale fakt że na dłuższą metę oblicze tego pajaca nie powinno widnieć na naszym forum.
szparec Napisał(a):
> Heja
>
> Czy ktos wie gdzie moge znalezc dzisiejszy mecz na
> necie ?(z UK) Dzieki
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-04-07 15:01 przez
> szparec.
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
ctrl+f => cracovia i masz linki
Co do meczu - łatwo nie będzie, polonia w ofensywie gra coraz lepiej a wszyscy pamiętamy co ostatnio działo się z naszą obroną. Mecz z Ruchem mógł zaciemnić obraz, zobaczymy gdzie stoimy z defensywą po dzisiejszym spotkaniu. W ataku powinno coś wpaść. Liczę na występ Murawskiego.
A ja wam mowie ze dzisiaj wygramy z disco-polo 2:0 i awansujemy dalej, bo w przeciwnym razie spadek bedzie juz tylko i wylacznie formalnoscia. Jesli nie bedzie chceci i zaangazowania nawet w meczu pucharowym to bedzie to zły dotyk.
Bramki: Ślusarski x2
Linki do dzisiejszego meczu są na www.soccer-live.pl lub na www.hqtv.com.pl
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)