oziq, zapewniam Cię że dla Filipiaka wyniki meczy nie mają znaczenia.
Optymistycznie patrząc, jesli przyjdzie inny trener, to dobrze byc w PP wciąż w grze
-
-
Puchar Polski 2008/09
Koniec 2-3 !!!!!! :))))))
Ciesze sie ze zwyciestwa, ale przyznam, ze po cichu liczylem na jutrzejsza konferencje prasowa.
Ok gramy dalej, teraz atrakcyjny rywal na Kaluzy.
oziq Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Jest" - zależy, z której strony patrząc.
> Jeżeli w świetle Stefana to raczej jest to
> smutna wiadomość ...
Czy ja wiem... z punktu widzenia, że graliśmy z rezerwami drugoligowego Górnika Łęczna i wygraliśmy po dogrywce - to jest to oszałamiający sukces myśli trenerskiej...
Odpuszczamy lige bo na puchar idziemy ;)
Jest jeden pozytyw - kontuzja Szeligi. Nikomu źle nie życzę, ale może niech lepiej odpocznie. Po bramkach pewnie do łask wróci Moskała, sam nie wiem czy się cieszyć czy smucić. Jeśli miałby strzelać i w ekstra to ok., ale tam nieco wyższy poziom.
Jednak mam nadzieję, że po wymęczonym zwycięstwie z rezerwami drugoligowca, akcje Stefana mnie wzrosły
Agnan zgadzam się z Tobą. Bo tak logicznie patrząc zremisowaliśmy... Ale awans jest... Zresztą, nie będziemy sięgać po daleko idące wnioski. Tak jak kiedyś pisałem, w każdym meczu wierzę w wygraną Pasów, ale jeśli to miałoby zadecydować to ze Śląskiem niech przegrają.
OBYM TYLKO RUMCAJSA W MECZU Z POLONIĄ BYTOM NIE WIDZIAŁ.
A propo - z kim kolejny mecz PP? Wiadomo już?
Z czego Wy sie cieszycie? 3-2 z drugo ligowcem w dogrywce w tym bramka z karnego. Z tego co wiem Gównik zagrał jeszcze nie pełnym składem.
leczna zagrala prawie drugim skladem wiec nie ma sie co cieszyc ogolnie dramat ta gra co byla dalej jest
dobrze jest, porazki i tak na Januszu wrazenia nie robia wiec warto przezywac chocby takie male szczescia.
Ten mecz to żaden sukces. Górnik grał tylko z 5 zawodnikami z pierwszego składu, my - sami wiecie.
a co nie mozna sie cieszyc? Ty lepiej zaczni na mecze jezdzic bo chyba kibicem sukcesu jestes, tyle z mojej strony
Ja tam lubię jak wygrywamy , a Stefan prędzej czy później i tak przeminie..................
Pasiak_Rabka Napisał(a):
> Z czego Wy sie cieszycie?
Cieszymy się ze zwycięstwa Cracovii. Jak zawsze. Inna sprawa, że - też jak zawsze - nie wszyscy :P
Dokładnie, cieszmy sie z wygranych, bo za stefka nie ma ich za wiele.
Mamy czas do 29 października.
Z nowym trenerem może coś nam się uda nawojować w tym pucharze.
Ze stefanem, choćbyśmy na Zagłębie Sosnowiec (albo Promień Opalenica) trafili, możemy nie dać rady
dobrze ze awansowalismy moze nowy trener cos tam ugra
Jaki nowy trener, nie będzie najprawdopodobniej nowego trenera! :(
Kajak nie desperuj. Pograj w jakie gry relaksujące albo co... (skoro na hokej nie chodzisz)
Obserwator Napisał(a):
> Ten mecz to żaden sukces. Górnik grał tylko z 5
> zawodnikami z pierwszego składu, my - sami
> wiecie.
>
my - z Szeligą i Wasilukiem, więc wystawiliśmy najcięższe Stefanowe działa...
Tak, jak zapowiadał, pierwszym składem...
według niego pierwszym, oczywiście...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)