co do kradzieży szczątków opravy to oni się skompromitowali nie my. Napewno tego nie zdobyli, tylko ukradli. Przeciez nie walczyliby o szczątki opravy. Jeszcze się tym podniecają przynajmniej jakby nam flagę skroili.
-
-
CRACOVIA- Wisła Kraków
szkoda tej opravy ale nic wiekiego się nie stało.
po tym co wypisują pieski na forach oraz po żałosnej relacji skwk widać że boli ich to ze kibicowsko powoli stajemy na nogi
http://fotovideo.eev.pl/viewtopic.php?p=24#24
Tutaj kilka zdjęć
Haha czworonogi uważają,że należały im się trzy karne!!!!!!
To tylko fani "wielkiego" gts-u mogli wymyśleć - ŻAL
Czemu w drugiej połowie nasi tak siedli? Na dobrą sprawę wisła zamykała nas cały czas na naszej połowie. Czy to było zalecenie Majewskiego czy efekt grania na maksa pierwszych 45 minut? Jeśli mieliśmy się cofnąć i bronić wyniku - to jest poważny błąd Majewskiego. Szkoda trochę, bo była opcja wygrać z psami. Kibicowsko - coraz lepiej!
Panowie - szczególnie zwracam się tutaj do naszych Ultrasów - co prawda nic wielkiego się nie stało w związku z tą jednorazową zużytą meczową oprawą, której część cichaczem pod osłoną nocy zamiast na śmietniku znalazła się w posiadaniu uradowanych popcorn-fanów telefoniki, ale powiedzmy sobie szczerze że coś jednak się wydarzyło...
Można się śmiać z ich "niezwykłej chuligańskiej akcji" :), którą nawet obserwatorzy z innych nieprzyjaznych nam klubów traktują z dużym przymrużeniem oka, ale zastanówmy się przez chwile co by było gdybyśmy stracili zamiast jednorazowego i zużytego transparentu po meczu, np. jakieś nasze prawdziwe i wartościowe flagi (?)
Otóż wydaje mi się - że wśród Oprawców lub w ich bliskim środowisku MOŻE znajdować się osoba podszywająca sie pod kibica Cracovii. Tych dziwnych zbiegów okoliczności jest poprostu troche za wiele... i jakoś nie chce mi się wierzyć w zwykłą gadatliwość i niefrasobliwość...
Trzeba przeanalizować całą sytuację, zastawić pułapkę i złowić piesiunia :) - a potem odpowiednio i przykładnie go ukarać...
Taka naszła mnie refleksja.
Pozdrawiam
przyłączam się! trzeba złowić piesiunia :)
tak wogóle - bardzo dobry mecz (oczywiscie jak na polską ligę)
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tak wogóle - bardzo dobry mecz (oczywiscie jak na
> polską ligę)
Własnie moosze sobie zaraz powtoorke oglądnąć..bo drąc ryja wiele akcji mi umknelo...Bartowi zresztą tez....buhahahaha :)
Obserwator Napisał(a):
> Czemu w drugiej połowie nasi tak siedli? Na
> dobrą sprawę wisła zamykała nas cały czas na
> naszej połowie. Czy to było zalecenie
> Majewskiego
dla mnie jest to niestety raczej pewne ...
atmosfera na meczu bardzo przyjemna :)
po meczu zresztą też
Ro Man Napisał(a):
> tak wogóle - bardzo dobry mecz (oczywiscie jak na
> polską ligę)
Powiedz swojemu koledze po piórze niejakiemu Błońskiemu który jak zwykle korzystając z okazji by przypiepszyć Cracovii wygłosił wczoraj w audycji "Szybka piłka" na II PR TVP- że poziom meczu był mizerny. czekam na wynik obustronnej analizy i ostateczny wynik.
z kibice net wpis jakiegoś psiura:
"Ja sie odniose do sytuacji z transparentem. Otóż jedna osoba od nas nie wchodzi na sektor przed meczem, (ale wchodzi na teren stadionu, ten kto byl na ksc wie o co chodzi). Tam gdzie stoją wozy transmisyjne spędza sobie w spokoju cały mecz (tam nie ma płotu na murawe) Po meczu Ksc sciaga flagi, ale niestety odnoszą je drugą stroną stadionu (to flaga była głównym celem), zbierają transy itp. W tym czasie spokojnie, niepostrzeżenie spod ich sektora ten chłop od nas ciagnie ponad 40 metrów transu blisko sektora dla przyjezdnych, tam go zbiera w kupe i wrzuca nam na kraty, zostaje on troche podarty na kracie, ale całość ma w sumie 48 metrów (do "i moc" włącznie) i prezentuje sie okazale."
no to kurwa grubo sie dzieje
Proponuje zakończyć dywagacje i sprawy Opravców zostawić Opravcom. Do dobrych rad jest wielu, do roboty znacznie mniej.
Brawo dla chłopaków! Kawał porządnej ultrasowskiej roboty!
Nie mówmu panowie że nic sie nie stąło bo to jednak było nasze..e A co gdyby to jednak były flagi... ehhh
Tak się składa, że flagi to jest coś najważniejszego i to w pierwszej kolejności się pilnuje więc akurat o to bym tak się nie martwił. Dziwne jest jednak to, że Nas ochrona stara się wywalić z każdego możliwego miejsca na stadionie a wiślak może sobie stać bez żadnych problemów?
Wiadomo, ze nie zostali na stadionie sami. Przeciez ich eskortowala policja.
Nic dziwnego, ze im sie udalo cos ukrasc.
Niebiescy asekurowali cala akcje, przeciez wiadomo, ze...(nie chce mi sie pisac po raz kolejny tego, o czym wszyscy dobrze wiemy)
"Zgodnie z tradycją wisła z policją!
to chyba watek pilkarski mial byc ;) skoro jednak wszyscy o oprawie dodam swoje 3 grosze ... jak bardzo siegneli dna pokazali na meczu z Sosnowcem w tamtym roku ... powiem szczerze nie spodziewalem sie ze az tak dramatycznie sie staczaja ... jak widac jedyna ich szansa na zablysniecie to wykorzystanie Naszych opraw i chwala im za to, ze wiedza, kto w tej kwestii jest lepszy ...
nie obrazicie sie jesli przytocze czesc postu niejakiego "Gwiaździstego" z forum wisły i skomentuje u nas
"Emocje już opadły, więc na spokojnie. Wygran z Barceloną zaszkodziła naszym grajkom. Oby nie wystąpił u nas "Syndrom Legii" czyli co innego mówią w wywiadach zawodnicy (o walce w derbach od pierwszej minuty), a co innego robią na boisku. I połowa to dramat (dreptanie w miejscu). II połowa to dominacja połączona z nonszalancją pod bramką Pacaja. Nie mozna się upajać przewagą dla samej przewagi skoro nic bramkowego z tego nie wychodzi. I tak nasi piłkarze zrobili prezent Filipiakowi i jego grupce zwolenników, dla której remis z Wisłą u siebie to jedne z najwyższych osiągnięć w historii i radości co niemiara na pół roku, albo i więcej. Dla nich Wisła to Barcelona. A nazywanie tego "widowiska" na kałuży- derbami to są już najzwyklejsze żarty. Frekwencja i atmosfera jak z II lub III ligi. Dlatego tymbardziej powinno się golić takich frajerów, co kilka następnych kolejek będzie oddawać naokoło bo wszystkie siły wypruli z nami."
ja na to forum nie zaglądałem dobrych pare lat i rzeczywiscie jakos lepiej mi się żyło. ja się zastanawiam kto tu ma kompleksy?
wisła podobno zrobila nam prezent, nie wiem jak Wy ale ja wcale nie jestem zadowolony bo czuje wielki niedosyt ze nie udalo sie wygrac i wcale nie zamierzam przez pol roku chodzic z podniesiona glowa bo zdaje sobie sprawe ze gramy fatalnie
zarzut o frekwencji jest wręcz komiczny, bo przeciez był komplet więc w jaki sposob miala byc wieksza? atmosfera była jak z II albo III ligi ale na trybunie dla gości. i to niby my podczas opracy spiewamy wtsk gdy sama oficjalna strona stowrzyszenie kibicow rzeki na swojej stronie umieszcza filmik jak wyciagaja sektorowke i jadą po żydach. generalnie cała strona skwk jest żenująca
przed derbami i zaraz po jeszcze było śmiesznie ale teraz to już kończe romans z ich śmiesznym forum.
p.s ktos tam jest fanem miszcza :D
p.s 2. o kibice net to juz nawet nie wspominam, jesli ktos tam nie byl po derbach to niech nie wchodzi (to podobno my sie napinamy na necie, mozna rowniez sobie poczytac "dyskusje" na forach onetu czy interii..)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)