DObrze było, szkoda głupiego błędu i braku komunikacji. Będzie dobrze.
-
-
CRACOVIA- Wisła Kraków
gdzie ci co przewidywali 0-3 0-5????
co do frekwencji w luki po bokach wstawcie ludzi z korony stadionu, schodow itp.
wiadomo ze jak mam stac na B1 rzad 1 miejscie 1 to lepiej na koronie stadionu
a pojemnosc stadionu sie zwiekszyla po przeniesieniu klatki na druga strone.
Mamy łuk!!!
Stadion był wypełniony, pare najniższych rzędów jest pustych bo wiszą flagi i oprawy, a nie są przezroczyste. Pierwsza połowa kozacka - po ostatnim treningu na Wielickiej powiedziałem Plastikowi, że wypada na derby coś ustrzelic, powiedział, że się postara jeśli tylko zagra - zagrał i strzelił :) - Kulig pokazał, że jest bardzo ważnym ogniwem drużyny. Baran walczak jak zawsze, prawdziwy kapitan, wielkie brawa dla Arka. Cabaj pare świetnych interwencji, ale ze dwa razy ciśnienie mi nieźle skoczyło - Marcin mnie kiedyś wykończy :P Doping na początku całkiem niezły, później już tylko momentami, troche skromny repertuar. Druga połowa to szlug za szlugiem, nieźle mnie gotowało jak widziałem te wybicia pod nogi burkom. Mecz przyzwoity, jest niedosyt, ale cóż, przyzwyczaiłem się do tego, że nasz napad nie lubi nas rozpieszczac. Gdybyśmy z lechią i Piastem tak gryźli trawe to mielibyśmy w tym momencie 10 punktów.
Ktoś mi powie, co było mówione po przerwie? - przez gościa w koszulce Arki. Nic nie było słychać.
Kiedy gramy z kundlami w Pucharze Ekstraklasy?
Po 1 połowie na forum gts było coś takiego:
"Na boisku narazie przegrywamy ale od strony kibicowskiej to wogóle porażka , tragedia czy wogóle są tam jacyś kibice Wisły
Cracovia nas miażdzy"
Dla mnie szkoda że nie potrafiliśmy dopingu utrzymać z klasą do końca
czemu te gejowate portale pisza ze bylo 5,5tys ludzi jak bez ogrodek bylo 7
Chciałem podziekować Piłkarzom za 200% normy ,Adamowi za prowadzenie,Radkowi za mobilizacje OpraVcom za dobrą robote :)
Ten mecz jak to gadaliśmy z Adamem i Panem Maćkiem Madeją przed moze być przełomowy jak i dla kopaczy tak i dla nas dopingoojacych !! i mysle ze był.
p.s cyt
"Ktoś mi powie, co było mówione po przerwie? - przez gościa w koszulce Arki. Nic nie było słychać."
Pozdrowienia dla tych co nie mogli być na stadionie z rooznych powodów.
sam sobie odpowiedziales, bo sa gejowate ;]
było ok, mogli nasi dowieźć zwycięstwo, zagrali naprawdę ok - biorąc pod uwagę ich umiejętności, a zieńczuk mnie wyprowadził z równowagi! na derbach w PE trza lżyć psa ile wlezie!
Późno już więc napiszę tylko tyle.
[b]Czemu piłkarze nie grają tak zawsze[/b]:Z
[b]Czemu kibice nie przychodzą tak zawsze[/b]:Z
Blady K S C Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Pozdrowienia dla tych co nie mogli być na
> stadionie z rooznych powodów.
To jedno, a drugie to informacje na temat wyjazdu do Chorzowa.
Panowie media nas nie znoszą za wulgarny brak szacunku do ich wykreowanego z taką pieczołowitością tworu zwanego "wielka i czyściutką wisłą" i nie jest to bynajmniej teoria spisku
Zastanówcie się , w jaki sposób mogą nas-kibiców najbardziej wkur..ić - ano SYSTEMATYCZNIE obniżając nam frekwencję na meczach, bo wiadomo na tym zależy oprócz wyniku każdemu fanowi. Wyniku rzecz jasna nie zmienią z 1-1 na 1-3 dla gts-u, to z frekwencji ponad 7000 zrobili - niecałe 6 tysiecy:/
Patrze na kilka portali i oczom nie wierze - 5500 - myślę, że Goebels byłby z nich dumny w myśl zasady czym częściej powtarzasz kłamstwo - tym szybciej staje się ono prawdą...
PS.ale i tak najważniejsze że NIE DALIŚMY SIĘ PSIUROM :) widac na pierwszy rzut oka, że CRACOVIA to coś więcej niż Barcelona i z nami nie było tak łatwo :P
a ZWYCIĘSTWO jeszcze przyjdzie :)
Polczak, Dudzic, Kulig jeszcze będziemy mieć z nich pożytek...
Przede wszystkim podziękowania dla chłopaków.
Pamiętajmy, że graliśmy z Wisła na fali, jak ona kadrowo stoi i jak teraz jest prowadzona przez Skorżę, to widac. O zmęczeniu nie może być mowy, Barcelona była 5 dni temu i to u siebie. A Wisła jeszcze nie straciła punktu. I na pewno nie odpuściła tego meczu, co to to nie. Bądźmy szczerzy - teoretycznie nie mieliśmy żadnych szans.
Przed meczem remis wziąłbym "w ciemno" teraz czuję lekki niedosyt. Ale bądźmy szczerzy - mogliśmy też przegrać. Choć było blisko zwycięstwa... W drugiej połowie oni po prostu nie wytrzymali, dali z siebie wszystko - a my przecież nie mamy zmienników...
A pierwsza połowa - no palce lizać! Nie wiem kiedy Wisła tak była w lidze gnieciona... Choć odgryzała się nieźle, brawo Cabaj!
Remis uważam za sprawiedliwy. No cóż, na zwyciestwo trzeba jeszcze poczekać...
Szkoda że spuchliśmy po godzinie gry...szkoda że Majewski nie wpuscił wtedy odrazu napastnika, nie miał kto z przodu piłki przytrzymać.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Snadny wszedł zbyt pozno
brawo kurwa ... bez komentarza
w 60 za Szelige Snadny albo nawet ten Moskała Plasti na prawą i bysmy cos ruszyli potem w 75 zmienic Dudzica na swiezego napastnika drugiego i moze bysmy cos ustrzelili
sa juz jakies zdjecia?
prawda jest taka ze nie mielismy kogo wypuscic z lawki, Wisla wypuscila Boguskiego My Wasiluka, bez komentarza to zostawie ... Snadny jeszcze ma czas ... ten mecz mozna bylo tez przegrac, nalezy sie cieszyc z gry (tylko Szeliga odstawal) i oby tak w kazdym meczu a bedzie dobrze ...
supewrbroń Wasiluk to skład mokrego drewna
bez sensu ta bańka wydana
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)