Marcio Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I tak należy trzymać, marcin111.
>
> Jesteśmy kibicami Cracovii a nie jakiegoś tam
> psiego pomiotu i naszym zadaniem jest wspieranie
> Pasów a nie dywagowanie czy damy radę czy nie.
> Wiara góry przenosi!
> Wszyscy w niedzielę na mecz i nie ma to tamto
> :-)
>
>
Najpierw na trening piątkowy ;)
-
-
CRACOVIA- Wisła Kraków
Miszczu2007 Napisał(a):
> A ja widze przesłanki, bo będą grać u siebie
> [b]przy pełnym stadionie[/b]
mam nadzieję, acz wątpię....
ja przesłanek nie widze, nadzieii sobie nie robie ale jezeli zedre gardlo i wygramy to bede mocno mocno szczesliwy :)
co do dopingu to jak jzu im mamy jechac to w bardziej wyrafinowany sposob niz wtsk na okretke
Kajak Napisał(a):
.Moze
> bysmy poszli wszyscy na basen GTS i nasikali im
> tam?
Ciekawa akcja;-)
Tyle licze, ze nie będzie sytuacji jak w meczu z ŁKS - jest doliczony czas gry, a tu już 70% stadionu wyszło
na ŁKS'ie przeszedł tajfun i ludzie uciekali ;]
a o której jest ten trening piątkowy, bo na www.tylkocracovia. pl jeszcze nie podali.
Tajfun to przeszedł przed meczem :P
ano wlasnie Sant0 uderza w istotny punkt programu:
wisła to STARA K....
wisła je...jest
wisłe trzeba pier.dolić!!!!! -> no wlasnie, sami to spiewamy a malo z tego sobie tak naprawde robimy..ja ten wers interpretuje jako totalne ignorowanie, ktore moim zdaniem jest bardziej bolesne niz ciagle wyzwiska(choc pocisnac im jakos inteligentni mozna) innej nterpretacji nie dopuszczam..dlaczego cala rzesza ludzi spiewa jedno a robi dokladnie odwrotnie? moze pora na zmiane taktyki? ja tych sk..tez nienawidze i tez spiewam wtsk, ale zastanaiwam sie ciagle nad sensem tego dzialania jesli jest zbyt intensywne.
to poco spiewasz? jakby kazdy komu to nie pasuje przestal spiewac ta denna piosenke to moze by w koncu zniknela ze stadionu. jeszcze pol biedy jak gniazdowi pojada i pocisnie caly stadion na maksa ale jezeli zaczyna jakis chlop na c11 i podchwytuje reszta potem zaczyna ktos na c2 itd i leci to co 5 minut to rzygac sie chce
jest tyle innych piosenek a my spiewamy taka padaczke
Dosyć często śpiewamy łapy łapy, wtsk to dno, ale innych nikt na C śpiewać nie będzie, bo nikt innych nie zna...
a znają jakąs piosenkę o Cracovii czy tylko WTSK ?
znów poł meczu wtsk, w 80min pół stadionu wyjdzie i .. no co dalej? krok w tył
Panowie tu są wątki o meczu a nie o dopingu. Idźcie z tym na głos z trybun.!!!!
A tymczasem żelazna defensywa Kulig -Polczak, Karwan, Fafel nie dopuści wrogich zastępów pod cytadelę Cabaja :)
szkoda ze Tupal bez formy bo był pewniejszy i twardszy niz Karwan(choc wieksze ryzyko kartki)
Dobrze byłoby potwierdzić Bośniaka do składu, ale to pewnie nierealne! Szkoda!
ok byłem dziś po dodatkowe bilety :) już wiem jak to jest z tymi nazwiskami ;)
Pani powiedziała,że: "pisze nazwisko na bilecie po to żeby osoby kupujące więcej niż 1 bilet nie pomyliły ich"
ponoć do miejsca na bilecie przypisany jest pesel i każdy musi mieć ten właściwy bilet przeznaczony dla niego. paranoja swoją drogą.
byłem dzisiaj przed 18 i miła niespodzianka kupiłem 3 z 4 ostatnich biletów na C5-c12
na A już nie ma. :) ciekawa sytuacja ;)
Ale jak oni będą to sprawdzać? Nie mam zamiaru siedzieć na tym miejscu, które mam na bilecie.
A kobiety gdzie będą siedzieć? Bo na biletach dla kobiet też wpisywane były pesele :D
mimo że będzie ciężko mecz jest do wygrania, i nie ma to tamto :)
ale jednego jetem pewien im wiecej WTSK na trybunach tym nasze szanse maleją !!! grajków z wisły to tylko mobilizuje podwójnie żeby nam dołożyć a nasi piłkarze niestety skrzydeł dzięki temu nie dostaną !!!
tak więc HEJ HEJ CRACOVIA tak mocno ażeby CRACOVIA = zespół + MY kibice !!!
Dajmy z siebie wszystko i wten sposób zmuśmy naszych piłkarzy do maksymalnego wysiłku, a nie wkółko WTSK bo się biegać niechce !!!
Agnan Napisał(a):
> A kobiety gdzie będą siedzieć? Bo na biletach
> dla kobiet też wpisywane były pesele
Proste. Na kolanach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)