To będzie z pewnością inny mecz niż te pierwsze trzy w sezonie
i najpewniej nasza drużyna zaprezentuje sie dużo lepiej
bo otrzyma mega wsparcie z trybun
Wiem że zagramy lepiej niż dotychczas
ale pewności nie ma żadnej czy wynik będzie korzystny
Meczu niestety nie zobaczę
ale w niedziele o 19,30 wkładam koszulke
i co
tak jak wszyscy zrobię wszystko co mogę
żeby pogonić obszczymurów
Akurat w derbach to tak naprawdę huy z Majewskim
Trzeba pogonić burki i brozki do budy
-
-
CRACOVIA- Wisła Kraków
damy rade
derby to derby
Majewski mistrz qli i trener; 19,30 rekord Usaina Bolta na 200m i godzina rozpoczęcia meczu; mecz opbywa się w ostatnim dniu miesiąca igrzysk olimpijskich, wakacji i w przeddzień rocznicy napaści hitlerowców na Polskę.
Paranaukowo i przesądnie nie jest najgorzej.
To znaczy chcesz aby planetoida nazywala sie z angielskiego Geodrunk-Oder Fan?
A ja sądzę że będzie tak.
1. do 30 minuty nic nie będzie siedziało i jacyś kretyni rozpoczną zadymę.
2. Szybko stracimy bramkę i zamiast dopingować będziemy wyzywać Szteffana i sąsiadkę
A prawdziwego dopingu nie będzie mimo że na pewno nasi dadzą z siebie wszystko.
A być może jacyś imbecyle znów wymyślą jakiś protest na trybunach specjalnie przeciwko Cracovii
Obym się mylił
Myśle,że nasz super trener SM dojdzie do wniosku,że Baran i Pawlusiński są za słabi i posadzi ich na ławce,a wprowadzi juniorów żeby się wypromowali.
A nasz ukochany V-ce Prezes JT będzie zadowolony,że Kulig siedzi na widowni,bo to jego wina,że nie załatwił nic w Łęcznej,a poza tym juniorzy biorą mniejszą kasę i nie pyskują!
A jakby co to winni będą kibice bo za słaby doping itp,itd.
Jedną z bramek zdobędzie Szeliga.... Będzie to bramka samobójcza... na 0:3.
MAJEWSKI OUT !!!
SZELIGA OUT !!!
Otwarta na derby bedzie D? Bo kupił bym tanszy bilet i przeszedł na C.
Tym razem bilety sa dostepne dla wszystkich,ceny niezbyt wygorowane...Nie bedziemy miec zadnej wymowki jesli nie bedzie kompletu publicznosci.Taki wystep jak w Gdansku skutecznie zniechecil jakas tam czesc fanow,ale mimo wszystko licze ze te 6 tys luda przyjdzie,szczegolnie ze kobitki za zeta wchodza.
Tak btw na D nie ma krzesełek to zarząd ustala liczbe biletów?
nawet jakby byly, to i tak zarzad ustala liczbe biletow :D
takich kolejek na wielickiej to dawno nie bylo ;]
Michal Karwan powiedzial :
Zanim zmierzycie się ze Śląskiem, czekają was derby Krakowa i niezwykle trudne mecze z Ruchem Chorzów i Legią Warszawa.
- Przed derbami Wisła jest faworytem. Nie straciła punktu, świetnie prezentuje się Paweł Brożek. Ale te mecze jak zawsze rządzą się swoimi prawami. Ciężko się bawić w typowanie. Mogę w swoim imieniu obiecać, że damy z siebie maksimum. Musimy teraz szukać punktów w każdym meczu.
a Dokladnie ''Ale te mecze jak zawsze rządzą się swoimi prawami''
kuuu....rwa mac to dlaczego od kiedy awansowalismy nie wygralismy meczu skoro rzadza sie innymi prawami ? jakimi sie pytam?
moze kiedys sie rzadzily bo pilkarzom chcialo sie biegac i nie za takie pieniaadze jakie dostajecie dzis"! paranoja ku...rwa
asx poważnie? dopiero pod koniec tygodnia wybieram sie po bilet, nei braknie?
ja dzisiaj stałem ponad godzine w kolejce po bilet ...
Ja wam radzę się pospieszyć :)
Byłem dzisiaj kupić karnecik (i nawet zniżkę otrzymałem dalej :D), ale nie o tym.
Znajomi co przede mną kupowali bilety powiedzieli, że chcą na C7, a Pani powiedziała, że można kupić tylko na C9 i C11, więc radzę się pospieszyć.
Aha no i kurde miałem się zapytać ile zostało wydanych biletów na D?!
Nie chodzi mi o ilość sprzedanych, a ogólnie oto ile tam będzie mogło wejść osób?
Znowu będzie tak, że D będzie świeciło pustkami, bo będzie na niego 500 biletów?!
Już po zakupie biletu - 1,5 h stania.
Ps.Podziękowania dla Pasiaka z Niepołomic za zapłacenie za bilety - nie można było płacić kartą:( (niezły jest zamęt na Wielickiej raz można płacić kartą, a raz nie).
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> kuuu....rwa mac to dlaczego od kiedy awansowalismy
> nie wygralismy meczu skoro rzadza sie innymi
> prawami ? jakimi sie pytam?
rządzą się innymi prawami. Gdyby nie to, w każdym z tych 8 meczów (no, moze oprócz tego u nas półtora roku temu, gdy Wisła była rozbita i grała kichę generalnie) dostawalibyśmy baty że ho-ho.
Kadrowo są oni od nas kilka klas mocniejsi. Niektóre mecze graliśmy wręcz przeciw reprezentacji Polski. I derbów oni nigdy nie odpuszczają, grają na maksa.
A co było? "Dostaliśmy" tylko 2 razy. A tak naprawdę mogliśmy 7 razy. I jeszcze parę razy ewidentnie pomógł im sędzia. W remisie u nas 1;1 - wyrównanie po urojonym wolnym, Baran wyleciał z boiska, za większy drugi faul Błaszczykowskiemu nic się nie stało. U nas rok temu - druga bramka po dwumetrowym spalonym...
W pierwszym meczu, 4 lata temu, też kończylismy w dziesiątkę, i też wyrzucenie było chyba zbyt pochopne...
Były derby za Stawowego na Reymonta, gdzie wg mediów byliśmy faworytem. I przegraliśmy 3:0. Były derby 0:0 u nas (przedostatnie chyba) i też mieliśmy niby ten mecz wygrać. Ale nie. Bo derby rządzą się swoimi prawami, że zawsze psy wygrywają :(
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Były derby za Stawowego na Reymonta, gdzie wg
> mediów byliśmy faworytem. I przegraliśmy 3:0.
Według mediów - bo Wisła akurat parę meczy nie grała. Ale derby oni zawsze będą grac... Tak naprawdę to media urobiły atmosferke, ale faworytem była Wisła...
> Były derby 0:0 u nas (przedostatnie chyba) i też
> mieliśmy niby ten mecz wygrać.
I to był ten jedyny mecz, kiedy naprawde oni nie byli silni.
> Ale nie. Bo derby
> rządzą się swoimi prawami, że zawsze psy
> wygrywają
>
A sam kolega przed chwilą napisał że byłó niedawno 0:0.. więc nie wygrali.. :D
a ja pamiętam derby u nich wygrane 4:1. My byliśmy w 4 lidze oni w I i oni mieli masę reprezentantow Polski. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)