No dobra, przecież wyeliminowaliśmy pludrów. I to mi wystarczy.
-
-
Puchar Ekstraklasy - temat zbiorczy ...
no ale to młodzicy to i tak dobrze, pocieszenie jest takie że gts nie wychodzi z grupy jak się patrzyłem na Skorże po meczu to aż mi sie go szkoda zrobiło - czerwone kartki, Głowacki kontuzja, pierwszy skład zmęczony, bez awansu z grupy :D mają za to swoje faulowanie... według mnie ten mecz Cracovia powinna więcej z pierwszego składu ludzi dać i mecz powinien się odbyć przy pełnych trybunach - połowę tańsze bilety...
wielkie dzięki dla Piasta Gliwice ;)
Grali za nerwowo, zabraklo wyrafinowania, spokoju, czemu sie trudno dziwic, bo przeciez nie graja na co dzien przeciwko pilkarzom o tak wysokich umiejetnosciach. Ale na pewno to spotkanie sporo ich nauczylo, a jednoczesnie Platek mial okazje zaobserwowac, ktorzy zawodnicy zaplecza rokuja najlepiej na przyszlosc.
Ciesze sie, ze Arek zszedl caly i zdrowy, bo bezsilna wscieklosc gts-ow wyrazona paskudnymi faulami (szczegolnie wejscie Maleckiego prosta noga w naszego zawodnika) mogla sie i dla na niego zle skonczyc.
Właśnie, polityka naszego klubu jest żałosna. Ten mecz mogło oglądać sześć tysięcy kibiców, ale nasz liczyrzepa jeszcze raz sie przekona, że chytry dwa razy traci.
Gwardia to rzeźnicy.
Koszer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No dobra, przecież wyeliminowaliśmy pludrów. I
> to mi wystarczy.
Mylisz się.
Wynik nie miał znaczenia, choćby Wisła wygrała nie awansowałaby dalej bo Piast wygrał ze Śląskiem.
@ greets for Sherlock Holmes :)
Widok trybun-serce pęka.Brawa dla zarządu i prof.Filipiaka.Prosimy o jeszcze droższe bilety i podwyżke dla ludzi od marketingu.
Artur Płatek (Cracovia): - .....Pierwsza diagnoza, jaka doszła do nas ze szpitala jest taka, że Maciej Łuczak ma otwarte złamanie kości śródstopia. Oby to się nie sprawdziło.
Po pierwsze:
Drodzy (prawie) piłkarze:
Łuczak, Kurowski, Tupalski, Milosević, Dudzic, Dynarek, Klich, Uszalewski, Tatara, Kaszuba, Krzywicki, Baliga.
Albo się opamietacie i zaczniecie w koncu grac jak na zawodnikow Cracovii w derbach przystało, albo WYJAZD z naszego Klubu chocby dzisiaj! Czy wy do k*rwy nędzy nie widzicie jaką padakę gracie? Podbiec do piłki wam sie nie chce? Nosz k*rwaaaaaaaaa.
Daliscie tak dupy jak tylko mogliście. Chyba by was wypadalo wpisac do tematu "Onie przeszli do historii.,," jako antyprzyklady.
Po drugie:
Droi Panie trenerze, lepiej żebyśmy w sobote przejechali po Jagielloni jak walec, bo jesli jeszcze tam damy dupy to ja @#$!.
Po trzecie:
Widok trybun: żal. Normalnie sie serce kraja. Mamy BOSSa jak ch*j - zdolnego przywódce z głową nie wiadomo gdzie. A tabisz to chyba za kare na te mecze chodzi skoro jako pierwszy ze wszystkich opuscił parking swoim służboym Peugetem palac przy tym gumy [1 minute po gwizdku].
skorza wkurzony -ogladać jego zdenerwowanie bezcenne!.Liczę że pódzie precz ,a na miejsce skorzy czeka stefan maja majewski.
Gralismy składem juniorskim i myslę że Płatek dobrze widzi ze król jest nagi.
Z tego zespołu co dziś grał ekstraklasowe umiejetności ma Olszewski,Milosewic,Tupalski,Baran.
Jako zawodnicy na zmianę lub uzupełnienie składu Klich ,Dudzic,Kaszuba i Radwański.
Dla reszty ekstraklasa nawet na ławkę to za wysokie progi.
Mamy bardzo szczupłą kadrę ,szczególnie w ofensywie ( nie mamy w zasadzie kim straszyć).
By nie mieć problemu z utrzymaniem potrzebujemy 3-4 nowych zawodników minimum ale TAKICH MAJACYCH EKSTRAKLASOWE UMIEJETNOSCI!!!.
Po pierwsze muszę ochłonąć po meczu.
Po drugie muszę ochłonąć po lekturze wpisu Rock'a (część 1 i 2, bo część 3 zrozumiała)
Po trzecie muszę ochłonąć po lekturze podpisu człowieka chorego psychicznie. Po prostu - żal człowieka, któremu choroba aż tak spustoszyła mózg.
Takim składem przeszkadzać można, ale konstruować akcję i stwarzać zagrożenie pod bramką z ataku pozycyjnego to już nie bardzo. Widać było że potrafili pograć czasem piłką a to cieszy. Śląsk w pierwszym składzie też nie dawał rady Wiśle osłabionej brakiem dwóch gości.
traba Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Artur Płatek (Cracovia): - .....Pierwsza
> diagnoza, jaka doszła do nas ze szpitala jest
> taka, że Maciej Łuczak ma otwarte złamanie
> kości śródstopia. Oby to się nie
> sprawdziło.
>
Od razu bylo widac, ze faul Maleckiego byl szczegolnie brutalny - wejcie na pelnej szybkosci wyprostowana noga w stopy Luczaka. Nie wierze, by nie zdawal sobie sprawy co moze spowodowac. Powinien dostac dyskwalifikacje tak dluga, jak dlugo bedzie sie leczyl nasz zawodnik.
Za Interia
Cracovia - Wisła Kraków 0:0
Żółta kartka: Cracovia - Bartłomiej Dudzic; Wisła - Cleber, Mauro Cantoro, Arkadiusz Głowacki.
Czerwona kartka na drugą żółtą: Wisła - Cleber (64). Czerwona kartka: Wisła - Patryk Małecki (68-za faul)
Sędzia: Tomasz Mikulski (Lublin).[b] Widzów 1200.( w tym 350 Wisły )[/b]
To się spece o marketingu nażarli pieniędzy... zarobili w h..uj
A na oficjalnej 3 000 luda widzieli - nieźle najeb..ani musieli być
aby widzieć potrójnie - według nich pełny stadion musiał być - co za jaja ( jak na Białorusi ;-)
Widać wyraźnie, że bez względu na ustawienie nie mamy kompletnie "siły rażenia". Z tyłu gra wygląda nawet, nawet całkiem poprawnie, dwu- trzy- krotna asekuracja. Obrońcy nawet piłkę potrafią wyprowadzić. Pomocnicy i nawet napastnicy w okolicach 60 - 80 metra jeszcze grają, ale później to niestety już nic.
Widać wyraźnie, że w "masie spadkowej" pozostawiono kompletne nie przygotowanie fizyczne. 30 minut gramy OK, 15 doganiamy ambicją, przerwa, 15 minut gramy OK, 15 ambicją, 15 ledwie się ruszamy byle doczłapać do końca. I nawet zmiany nie dadzą nic... bo jeżeli nowo wprowadzeni nie mają komu zagrać, a w 3-4 nie poprowadzą całej gry.
hahahah 350
Maciek trzymaj się, a temu kutafonowi powinni przyjebać kare za takie zagranie. Pól roczna dyskwalifikacja.
a ja wezme w obrone naszych pilkarzy. po pierwsze gralismy z pierwszą druzyna wisly, chlopaki sa mlode i nie ograne,dzisiejsza lekcja jest bezcenna i napewno zaprocentuje. podobalo mi sei zaangazowanie wszystkich zawodnikow, tylko... braklo chyba pomysłu.
pozatym zwroccie uwage ze wisla pozniej bronila sie rozpoczliwie w swoim polu karnym(czemu nie ma sie co dziwic) wiec kazdy atak byl wlasciwie biciem w mur.
bylo dobrze, jeste zadowolony
Nie mamy w tej chwili kreatywnych facetów z jajami. Gra w przewadze zablokowała naszym psychikę. Stanęli.
groźby wobec Małeckiego będą wycinane. wiem, emocje straszne, a M. to kawał chuja, ale powstrzymajcie się przed grożeniem mu otwartym tekstem.
Jeden z naszych sponsorów omal się nie spowodował mych łez wzruszenia nad "dramatem" sąsiadek:
[url]http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,wid,10609354,wiadomosc.html?ticaid=17095&_ticrsn=5[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)