Kilka zdań komentarza.
Dzięki, TOM76, za link - dzięki temu mogłem obejrzeć, choć obraz czasami "stawał".
Mecz nam nie wyszedł, ale to nie powód, moim zdaniem, by od razu jeździć po drużynie i Majewskim jak po burej suce. To już braliśmy :D.
Zawodnikowi Piasta wyszedł strzał nie z tej ziemi, bo do tego momentu bylismy lepsi. Dwa strzały Dudzica... przy pierwszym miał mało miejsca i był krótki kąt, zrobił co mógł, natomiast tę sytuację sam na sam powinien wykorzystać. Druga połowa już nędzna, ta akcja Wasiluka - gdyby lepiej podał to kto wie...
Ja już byłem sceptyczny co do wyniku gdy się okazało że Kaszuba wchodzi za Moskałę. Dwóch dwudziestolatków w ataku, a jedne kompletnie nie ograny w lidze :(
Piast dobrze grał w obronie (co zdaje sie nei nowina) i jeszcze pierwszy mecz w I lidze, no przyłożyli się. A my - bez Kuliga, bez Kłusa i bez możliwości sensownej zmiany w ataku.
Moze gdyby Dudzic strzelił skończyłoby sie 3:0 dla nas bo by tamci musieli sie odkryc...
W ogole nie grali prawą stroną. Plastki nie szukał gry, ale też i wszystko szło na lewą.
Reasumując - spokojnie. Nie poszło, ale liga ma 30 spotkań. Pamiętajcie, co powiedział Baran w DP. Potrzebne jest wsparcie kibiców. A mamy ekipę przetrzebioną kontuzjami więc należy o tym pamietać...
-
-
Piast Gliwice - Cracovia 2:0
Kurde Agnan chciałbym tak jak TY...
Dla mnie najgorzej grał Karwan. Tak bym chłopakowi poradził, niech zacznie trzyć chrzan, może tam karierę zrobi, a z Cracovii WON!!
farciarz2 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chciałbym się zapytać: CZY STAWOWY JEST WOLNY ?
> Co on teraz robi?
Jest wolny, A w chwili obecnej ( jeśli się nie mylę w identyfikacji głosu) to komentuje dla Orange tv. (do spółki z F.Surmą) mecz naszej sąsiadki ;):)
czy my wogóle kiedyś wygraliśmy w karwanem na środku obrony ???
Mat3king Napisał(a):
> Dla mnie najgorzej grał Karwan. Tak bym
> chłopakowi poradził, niech zacznie trzyć
> chrzan, może tam karierę zrobi, a z Cracovii
> WON!!
Karwan grał najlepiej w odbiorze i najgorzej podawał. W sumie zagrał jak cała drużyna: obojętnie.
ps. od siedemdziesiątej minuty piję... nie oglądam. Do siedemdziesiątej Karwan wygrał większość piłek i wszystkie podał do przeciwnika.
Iniemamocny2 Napisał(a):
> Mat3king Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dla mnie najgorzej grał Karwan. Tak bym
> > chłopakowi poradził, niech zacznie trzyć
> > chrzan, może tam karierę zrobi, a z
> Cracovii
> > WON!!
>
> Karwan grał najlepiej w odbiorze i najgorzej
> podawał. W sumie zagrał jak cała drużyna:
> obojętnie.
>
> ps. od siedemdziesiątej minuty piję... nie
> oglądam. Do siedemdziesiątej Karwan wygrał
> większość piłek i wszystkie podał do
> przeciwnika.
>
>
>
> ,,OUR REVENGE WILL BE THE LAUGHTER OF OUR
> CHILDREN''
> Bobby Sands
>
>
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2008-08-09 18:40 przez
> Iniemamocny2.
Najlepiej w odbiorze grał Polczak (szkoda karnego) grał pewnie, a Karwan wcale nie grał zbyt dobrze w odbiorze, raz zostawił samego zawodnika Piasta i mało brakło do kolejnej bramki.
Tomecki czy dalej bronisz brodatego capa?.Tu nie chodzi o Stawowego .Tu chodzi o normalnego trenera który sprawi ze drużyna będzie wiedzieć co ma grać ,a mecze to będą widowiska (a nie nudy ala ddr).Za Stawowego co by o nim nie mówić człowiek nie mógł się meczu doczekać .Teraz wizyta na stadionie to obowiązek .Meczy nie da się ogladać!!!.
A jak slysze bajkę rumcajsa Cracovia będzie grac ofensywnie to ogarnia mnie pusty śmiech.
potter Napisał(a):
> Tomecki czy dalej bronisz brodatego capa?.
Potter juz Ci to kiedyś tłumaczyłem, ale do ciebie nie dociera , nie bronię Majewskiego!
Poprostu jesli ja nie piszę : 'Majewski wyp...z Cracovii" to ty to sobie tłumaczysz, że ja go bronię.
Nie rozkręcaj tematu o Stawowym, Farciarz2 zadał pytanie ja odpowiedziałem i tyle w temacie Stawowego.
Stawowemu co prawda z Arkę nie wyszło ale w Krakowie gdzie zna środowisko piłkarskie, ma lepszy przegląd piłkarzy z niższych klas znalazłby na pewno kilku stosunkowo niedrogich ofensywnych zawodników, którzy klasą nie ustępują naszym a wręcz ich przewyższają. Tak jak kiedyś odkrył Gizę.
Nie no Panowie nie może tak być. Majewski wyp...j. Aż sie boje co to będzie z derbami jak będziemy tak grać jak teraz
Meczu nie oglądałem meczu i z tego co czytam to chyba nie chcę.
Inauguracja - rozumiem
Pierwszy sprawdzian - rozumiem
Beniaminek - jako tako rozumiem
Styl - NIE ROZUMIEM !!!
Tak jak napisałem wyżej, nie widziałem tego na własne oczy. Ale czy problem leży tylko w Majewskim? Nie wiem... Wygląda to tak, jakby piłkarzom się nie chciało grać... Trzeba to zmienić, jest na to czas jeszcze. Jest dużo niespodzianek (Lech 2:3 i mimo wszystko Legia 2:2), dlatego myślę, że nie można panikować. Był to dla nich pierwszy sprawdzian, bo meczów z Soligorskiem nie liczę. Za tydzień u siebie z ŁKS'em. Będzie to wszystko można zobaczyć na żywo i ocenić. Bo powoli nadchodzą Derby, a mi ciężko będzie przyjąć kolejną porażkę.
"CZY WYGRYWASZ, CZY NIE... JA I TAK KOCHAM CIĘ! W SERCU MOIM - PASY !!! I NA DOBRE I NA ZŁE..."
Mat3king Napisał(a):
> Iniemamocny2 Napisał(a):
> -----
> > Mat3king Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Dla mnie najgorzej grał Karwan. Tak
> bym
> > > chłopakowi poradził, niech zacznie
> trzyć
> > > chrzan, może tam karierę zrobi, a z
> > Cracovii
> > > WON!!
> >
> > Karwan grał najlepiej w odbiorze i
> najgorzej
> > podawał. W sumie zagrał jak cała
> drużyna:
> > obojętnie.
> >
> > ps. od siedemdziesiątej minuty piję... nie
> > oglądam. Do siedemdziesiątej Karwan
> wygrał
> > większość piłek i wszystkie podał do
> > przeciwnika.
> >
> >
> >
> > ,,OUR REVENGE WILL BE THE LAUGHTER OF OUR
> > CHILDREN''
> > Bobby Sands
> >
> >
> >
> >
> >
> > Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2008-08-09 18:40
> przez
> > Iniemamocny2.
>
>
> Najlepiej w odbiorze grał Polczak (szkoda
> karnego) grał pewnie, a Karwan wcale nie grał
> zbyt dobrze w odbiorze, raz zostawił samego
> zawodnika Piasta i mało brakło do kolejnej
> bramki.
Polczak popełnił dużo więcej błędów pod bramką niż Karwan i sprokurował rzut karny. Proponuję obejrzeć jeszcze raz meczyk, będą powtórki.
Nie od dzisiaj widać ,że żaden zawodnik nie będzie wypruwał żył za kadencji Majewskiego.Za taką sytuację braku ducha w zespole odpowiada w 75% trener.Postępy robi bo czytam że wpadkę z Piastem PRZEMYŚLI.
Jestem tego samego zdania. To był słaby mecz Polczaka. M.in. dwa razy dopuścił do strzału głową niższych od siebie napastników. Karwan był w tym meczu pewniejszy.
juz cala prawie liga odgapila ta nasza ''lokomotywe'' wraz z tym jeb...nym slaskiem
aaa chuj z tym wszystkim odechciewa sie wszystkiego przez jebanego majewskiego ;/
ciezkie zycie jest Pasiaka
Rewelacja.
Przegrywamy na neutralnym terenie z jednym z głównych kandydatów do spadku po katastrofalnej grze.
A h im w dupe wszyscy wszystko odgapiaja od nas,rumcajs out!!!
Dzieki Orange TV ogladnalem juz 12 druzyn Ekstraklasy.
Slabszych od nas niestety nie zauwazylem.
moze to nie temat ale slask jeszcze jedzie "wiec wstan"
ja tez ogladałem dzisiaj łks, odre, wisle, bytom, teraz slask i lechie i wszyscy graja lepiej od nas
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)