A tak się rozmarzyłem... plany poczyniłem... a tu tylko 2 cyfry siadły... ehhh...
-
-
No i nie zostałem milionerem :-(
i tak lepiej ode mnie
ja tez nie
...i nie bedziecie mieli darmowych specjali
Ty też nie
20 zakładów i ......... 15 tylko siadła
http://img150.imageshack.us/img150/6416/27149983622c8d5ec919np0.jpg :)
Jak to wyczarowales? :D
Photoshop IMO ;P
znów mnie oszukali........ żeby chociaż za dwójkę płacili melona....
11 zakładów i dwie trójki .
jutro przerzucam je na multi z plusem
Trafiłem 6 cyfr, 2 razy po 3:D, czyli kupony sie wrocily :D
2 zakłady i jedna cyferka trafiona, następnym razem się uda :)
4 zakłady zero trafień :D
Kurde a ja trafiłem 6- te i co ja teraz będę teraz z tą kasą robił. Od razu napadną pobiją- przerąbane.
Podaj adres. ;)
Daj Drumlakowi - chłop jest w potrzebie.
Taki groszami jak 9 mln myślisz, że można Drumlaka podratować? Przecież mu na waciki nie starczy?
Trafiłem 6, ale kupon podarłem bo nie będę sie dzielił, po raz kolejny zostałem oszukany, mówią że 35mln, a chcą dać marne 8, które oszczędnemu Drumlakowi który jeździ komunikacją miejską na nic by nie wystarczyło ;)
Panowie, rozumiem, że robicie sobie bekę... nie gra się w gry o ujemnej wartości oczekiwanej, zresztą co ta "kumulacja" miałaby zmienic? lol
klasyczny efekt stada
A ja trafilem 6-ke! I to nie jest beka!
Normalnie wszytskie 6 liczb trafilem! Tylko na 10 zakladow, kazda jest w innym (innej linijce)... W dodatku gralem na "chybil-trafil", wiec to wszytsko przez te cholerna maszyne! Specjalnie tak rozrzucila mi te cyferki! Pojde i ja wylacze z pradu;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)