Szeliga zawalil bo podal na 40 metr. bylo wystarczajaco duzo czasu i miejsca zeby naprawic blad. nieogarniacie ? tylko ze taka mamy defensywe ze jej sie tym razem nie udalo zatrzymac akcji albo Wisniewski nie trafil w Pilarza..
-
-
Sławek Szeliga - Witamy w Pasach !
koldarx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szeliga zawalil bo podal na 40 metr. bylo
> wystarczajaco duzo czasu i miejsca zeby naprawic
> blad. nieogarniacie ?
Kolejny błąd Szeligi był taki, że po niecelnym podaniu ruszył do przeciwnika zostawiając całe puste pole karne. Gość z Lechii mija Szeligę jednym prostym podaniem i drugi zostaje sam na sam z bramkarzem.
Długo broniłem Sławka, ale dzisiaj straciłem do niego serce. Jeśli w meczu z Zagłębiem nie zagra Dąbrowski to Stawowy jest rzeczywiście oderwany od rzeczywistości i grają u niego wyłącznie nazwisko
Szeliga razem z Żytką powinni sobie kupić białą brodę, wąsy, perukę, czerwony płaszcz i czapkę, worek, okulary oraz sanie wraz z zaprzęgiem reniferów, a następnie udać się do Laponii. Po to by 6 grudnia przyjechać do Krakowa w stroju Świętego Mikołaja i dopiero wtedy hojnie rozdawać prezenty - jednak na własny koszt i wyłącznie w swoim własnym imieniu, a nie czynić tego w imieniu zacnego najstarszego klubu piłkarskiego na jego koszt i co tydzień. Wszak piłkarzyki Lechii, Piasta czy Ruchu nie są grzecznymi dziećmi i nie zasługują na prezenty tylko raczej na rózgi, a dla Świętego Mikołaja, Dziadka Mroza czy Befany jest miejsce wszędzie ale nie w naszej drużynie. Nam potrzeba raczej ludzi z charakterem Wilhelma Zdobywcy, a nie dobrotliwych filantropów czy wspaniałomyślnych darczyńców.
Slawek poprostu nie nadaje sie gry jaka preferuje Stawowy a obarczanie go jeszcze dodatkowo rozgrywaniem to juz wogole jakies nieporozumienie.
Nie tylko Sławek nie nadaje się do takiej gry, nie nadaje się do niej większość naszej kadry, z obrońcami na czele.
75 dni później
Może albo inaczej, na 100% nie jesteś "orłem" w piłce, może wielu Cię krytykuje za to, ale są też inni, którzy doceniają Twoją postawę w Cracovii :)
Sławek, to jest osoba, która została pozytywnym "szefem" w szatni. Oglądałem parę filmików z szatni i widać w nich, kim dla drużyny jest jej kapitan - bez względu czy gra czy grzeje ławę. Warto to docenić, bo Sławek ma bardzo pozytywny wpływ na atmosferę w drużynie. Jeżeli chodzi o postawę sportową, to należy docenić wszechstronność takiego zawodnika, który może w kryzysie kadrowym łatać dziury. Nie jest ideałem (kto jest ;) ) ale można na niego liczyć.
Sławek - dzięki :)
Mam nadzieje że nie skończy tak jak Plastik :(
Na pewno należy mu się szacun za całokształt ale do grania wolałbym innych zawodników
Dajesz radę Slavo!
No w koncu kilka pozytywnych komentarzy. Calkiem fajnym meczyk w Lodzi. Szacunek
Dawno nie widziałem takiego wyluzowanego i tak bezbłędnego w grze do przodu Sławka. Brawo za mecz.
PS Sławek, niezły masz wokal :)
6 dni później
Sławek dziś tragicznie. Straty pod własną bramką. Biegałeś jakbyś był nieobecny. Może te 4 wygrane cię oszołomiły ?? Trzeba wziąć się w garść.
W 1szej połowie było bardzo przyzwoicie.
W 2giej - zasłona milczenia...
Slawek zostal w szatni w przerwie bo go praktycznie nie bylo po wznowieniu gry.Ogrywali go jak juniora i decyzja gdzie sie machnal normalnie trampkarska.
Coz,kubel zimnej wody na glowe i do przodu panie Slawku!!!
6 dni później
Slawek o malo mnie o zawal nie przyprawiles! Przepros zespol i Krzyska!
Niewiele braklo a przegralismy przez Ciebie...Gdybys nie wybil tej pilki na rozny - Piasta nie mielibysmy w kolejnych akcjach u siebie w polu karnym .
S ławek czy Ty naprawdę chcesz "grać" w Cracovii do 67 roku życia ? - litości ! :)
V Kolumna !!!
Szeliga jesteś strasznie słaby. Dobrze, ze Ciebie Pilarz zjechał.
Sławek i Bartek to dwóch piłkarzy, którzy powinni jak najszybciej pożegnać się z Pasami, po prostu zajmują miejsce w kadrze. Dziś mógł nam Szeliga po raz kolejny "załatwić" mecz, dzięki Pilarzowi mamy punkt, który po I połowie przyjmowany byłby jak klęska, po II należy za niego dziękować losowi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)