Szeliga zagrał dobry mecz
-
-
Sławek Szeliga - Witamy w Pasach !
Szeliga z lechia zagral lepiej niz Boljewic. Czy naprawde widzicie u niego tylko bledy? Tyle pilek co odzyskal to szacun, a nie mowie o tych, ktore wybil, zfaulowal, przerwal i nie dal wyprowadzic akcji bksowi. Nie gra do przodu ale od tego sa inni. Troche weicej obiektywizmu.
ja chętnie go bronię ale dziś kilka zbyt łatwych strat i dużo chaosu. będzie lepiej,bo potrafi
Dobry mecz Sławka, podobnie zresztą jak w Zabrzu.
Jak nie widzieliście dobrej gry Szeligi w sobotę.
Jak nie widzieliście wspaniałego przechwytu i podania na 3-ą bramke
To dajcie chłopy se spokój z komentowaniem meczy.
Sławkowi przeważnie się dostawało po meczach, cóż takie życie defensywnego pomocnika :) Podtrzymuję zdanie że w tamtym sezonie był jednym z najlepszych o ile nie najlepszym, grającym najrówniej graczem. Swoją drogą pamiętam że dostał też wyróżnienie w "Piłce Nożnej" jako najjaśniejszy punkt drużyny w sezonie. Niestety wielu z jego gry pamięta tylko niecelne podania, a te niestety mu się zdarzają ale cóż nie jest i nie będzie nigdy wirtuozem. Na boisku daje z siebie zawsze 100% a może i więcej, w poprzednim sezonie i na jesieni był jednym z nielicznych którzy nie przechodzili obok meczów. Wykonuje dużo czarnej roboty na boisku i za to szacunek. Żenujące są komentarze z trybun w których jedzie się z Szeligą, no ale ktoś musi zawsze obrywać, dawniej był Wasiluk, Polczak, na jesieni doszedł Radomski. Teraz obrona gra solidnie, pewnie, widać ich dobrą grę, więc idzie na najmniej widocznego Szeligę :)
trafiles w sedno, teraz juz to rozumiem. zawsze musi byc ktos po kim sie jedzie inaczej by forumowicze i stadionowi krzykacze oszaleli. obrona i bramkarz gra dobrze wiec trzeba bylo sobie znalesc cel, niewidoczny w ofensywie Szeliga pasuje idealnie
ano takie są fakty. Ja tez nie moge znieść tego ,że nawet teraz jak drużyna 4-y mecz z rzedu na elPasso daje z siebie ostatnie siły, pięknie gra i zwycięża...to ciągle potrafia się znaleść "napierdalacze" od upatrzenia sobie ofiary i demotywowania go w trakcie meczu!!!!
Reagujmy na trybunach, tłumaczmy gostkowi jednemu z drugim ,że działają na szkodę Cracovii. Może choć część zrozumie.
10 dni później
Kurcze dzis ładny mecz a strzał też ładny..taki soczysty:) ładnie Sławek:)
Ładny mecz? Nasz środek wogóle nie istniał dzisiaj. Mam nadzieje, że już więcej nie zagrasz w tym sezonie.
Początek miał dobry, ale potem już coraz gorzej.
widze, ze niektórzy tylko narzekac potrafią..ale cóż tacy juz niektórzy są...
Ja mam nadzieje że Sławek jeszcze pokaże na co go stać
Pokaże na co go stać? Jak chcemy coś osiągnąć to takie przeciętniaki nie mogą grać w pierwszym składzie. Chyba,że co rok chcemy się bić o utrzymanie to już prędzej go widzę w jedenastce.
Mamy dwóch lepszych defensywnych pomocników (Bartczak, Nawotczyński) perspektywicznego Boljewicza, ale takiego zmiennika ze świecą szukać
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mamy dwóch lepszych defensywnych pomocników
> (Bartczak, [b]Nawotczyński[/b]) perspektywicznego
> Boljewicza, ale takiego zmiennika ze świecą
> szukać
O ile wiem to Nawotczyński jest środkowym obrońcom.
Nawotczyński grywa również w pomocy.
Miałem na myśli Radomskiego, nie wiem co za chochlik wrzucił mi Nawotczyńskiego. (popatrzyłem na czas wpisu i zrozumiałem:) )
15 dni później
Bardzo dobry mecz Sławka! Obserwuję jego grę od kilku meczów (ma u nas... dużo negatywnych komentarzy) i facet gra naprawdę przyzwoicie. Ja nie widzę w jego grze dużo strat (jak nie którzy to dostrzegają), ma dużo odbiorów i [b]ambicja![/b]! Nie jest na pewno wirtuozem futbolu i nie możemy się z jego strony spodziewać kilkudziesięciometrowych rajdów, ale to bardzo solidny zawodnik!
10 dni później
Chciałem Ci osobiście podziękować za ten mecz. Dałeś z siebie wszystko. Tak to jest, że jeden ma umiejętności a drugi serce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)