Gliwice nie są tak daleko... Na pewno go zobaczymy jeszcze u siebie na meczu z Piastem!
-
-
DO WIDZENIA BOJAR!!!! Pamiętaj: U nas zawsze jesteś "U siebie"!
MARCIN, dzięki za wszystko, bez dwóch zdań jesteś legendą Cracovii nieodmiennie kojarzącą się z odrodzeniem po wieloletniej trzecioligowej tułaczce!
Nigdy nie zapomnimy Twojej ambicji, zaangażowania w każdym meczu i tego, że oddałeś serce naszemu klubowi!
Pamiętaj, że zawsze gdy będziesz gościem na Kałuży (a wierzę, że będziesz jeszcze wielokrotnie) będziesz "wśród swoich" i zawsze powitamy Cię z radością!
BOJAR = dozgonny szacunek!
Powodzenia na dalszej drodze życia (piłkarskiej i nie tylko)!
Szacun Bojar!
Szacuneczek i podziękowania.
PODZIĘKUJMY MU GORĄCO W SOBOTE!!!!!
Szacunek
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
dzieki za te ponad 4 lata.Nigdy nie zapomnę bramki w 2 giej lidze z LKS em
Dzięki za wszystko co zrobiłeś dla Cracovii. Dzięki za wszystkie bramki. Szkoda... :(
Dzieki za wspaniale chwile, zawsze bedziesz mile witany u nas na stadionie!
Dziękuje za te wszystkie bramki i asysty
Powodzenia, dzieki. To jak narazie jedyna rzecz ktorej Kosmatemu nie wybacze nigdy. Bojar to klasa sama w sobie. nie powiem, ze chcialbym zebys strzelil nam gola, ale mam nadzieje ze w jakis inny sposob udowodnisz Majewskiemu swoja racje.
pozdro!
ps. u nas zawsze jestes "u siebie" i tak juz bedzie:)
Za ambicje, zdrowie i serce włożone w grę w Pasach należy się chłopu wielki szacunek. Oby jak najwięcej zawodników pokroju Marcina w naszym klubie.
Ogromne słowa uznania..
Bambusfeld Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (...) nie powiem, ze chcialbym zebys
> strzelil nam gola, ale mam nadzieje ze w jakis
> inny sposob udowodnisz Majewskiemu swoja racje.
Ja nie mam nic przeciwko, byśmy wygrali z Piastem 5-4 po 4 bramkach Bojara ;)
dzięki za wszystko !!!!
Za pozbycie się Bojara -rumcajs wielkie h.. ci w d.....
Szacunek dla ciebie Bojar!!!
Dzięki Marcin za to, że przyszedłeś pomóc Cracovii w Jej powrocie do ekstraklasy i zawsze grałeś na maxa.
Dzięki Bojar za wszystko... a było tego trochę.... Powodzenia w życiu i nowym klubie.
Jak mój synek podrośnie, pokażę mu Twoją bramkę z Legią i opowiem o gościu który na zawsze wszedł do Panteonu Cracovii.
Dzięki Marcin, odwiedzaj nas często z dzieciakami.
Miałem nosa robiąc sobie fotkę z Bojarem podczas zimowych przygotowań na Wielickiej.Będę miał to zdjęcie na pamiątkę wielkiego(TAK WEDŁUG MNIE)WIELKIEGO piłkarza.Koszulkę od Ciebie Marcin tak jak powiedziałem będę nosił dozgonnie.Nigdy nie zapomnimy Ciebie MARCIN!!!
Jesteś jednym z wielu piłkarzy Cracovii,ale jednym z niewielu,którzy pozostaną w naszej pamięci przez długie,długie lata.
[b]Bojar w Cracovii to już legenda,ale trwała legenda klubu!!![/b]
Wielkie dzięki Marcin! Byłeś moim ulubionym graczem Cracovii!!!
Dla mnie będziesz tym kim dla kibiców OM jest Didier Drogba - żywą legendą!
Powodzenia w dalszej karierze!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)