[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/7402/bojarrg1.th.jpg[/IMG]
Dzięki za wszystkie mecze!
Dzięki za zaangażowanie i serce do gry!
Dzięki za wszystkie gole a zwłaszcza "TEN JEDEN GOL":
[url]http://youtube.com/watch?v=1dNV9QLn6vo[/url]
ps: z DP :"Wczoraj po raz ostatni trenował z Cracovią Marcin Bojarski, który grał w niej przez cztery i pół sezonu.
- Będę grał w Piaście Gliwice, oba kluby dogadały się już na 99 procent, teraz tylko mają podpisać odpowiednie dokumenty - mówi Bojarski. Koledzy serdecznie żegnali się z "Bojarem", kapitan zespołu Arkadiusz Baran powiedział: - Wielki szacunek dla Marcina, wykonał w Cracovii kawał dobrej roboty. Oby każdy z piłkarzy wniósł taką cegiełkę do klubu."
-
-
DO WIDZENIA BOJAR!!!! Pamiętaj: U nas zawsze jesteś "U siebie"!
Dzięki Marcin!
"You'll never walk alone" ;)
DZIĘKI BOJAR!!!!!!!!
ja tez Ci bardzo dziękuje...
mam nadzieje, że pojawisz sie kiedys w naszym klubie-choc juz pewnie w innej roli...
mam tez nadzieje ze pojawisz sie na dzisiejszym spotkaniu w English Football Clubie!!!!
Dzieki i powodzenia w Gliwicach.
dzieki Marcin
Dzięki Marcin! Wspominaj nas dobrze!
Będziemy pamiętać - zwłaszcza ten gol z Legią:):):), ale także 1 derby na Reymonta, Marcin był wtedy w reprezentacyjnej formie.
Dziękujemy za wszystko. Wracaj do nas często, i powodzenia w Piaście!
Odwaliłeś Marcin kawał dobrej roboty.
Dziękuje!
Dzięki WIELKIE i powodzenia!!!
Dzieki wielkie , powodzonka!!
i kto teraz będzie do nas machał z boiska przed każdym dłuższym podaniem :(
dzieki Marcin.
Dzięki Bojar za wszystko co zrobiłeś dla naszego klubu. Bez Ciebie Cracovia napewno nie była by tą Cracovią którą jest teraz.
Dzieki za zaangazowanie i za serce w Bialo-czerwone PASY!!
Dzięki!!!
Dziękujemy!!!
Odszedl Baster,Wacek odchodzi Bojar, 2 moich idoli piłkarskich:(. Powodzenia bo jeszcze pare lat na I ligowym poziomie mam nadzieje pograsz.
dzieki BOJAR ! bedziesz symbolem odrodzenia CRACOVII !
wielkie dzięki. powodzenia!
Dzięki, powodzenia. Walić Stefana-konowała,nie miej żalu do klubu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)