Że Cię lubię, to Ci dobrze życzę. Mam dziwne przeczucie, że daleko zajdziesz.
Szkoda tylko kasy jaką Jaga za Ciebie od nas dostała, bo w zamian Cracovii dałeś niewiele.
-
-
Marek Wasiluk- żegnamy
Rock
Strzelił bardzo ważnego karnego z Odrą W........i to tyle z jego strony:)
Marek to typowy czysciciel ... przy boku doswiadoczonego stoper napewno wygladal by lepiej niz u boku Polczaka - ale u nas byl juz spalony. Powodzenia ( ciekawe ile nam za niego dali ? macie jakies inf ? )
Powodzenia, jesteś fajny gość i porządny z Ciebie facet.
Obawiam się, że jeszcze za Tobą zatęsknimy.
Skoro nie możesz już strzelać goli Śląskowi, to nie zapominaj o gts i betonach.
Powodzenia Marek!
Jestem przekonany, że w Śląsku będą mieli więcej cierpliwości niż u nas!
bez żalu i nie wracaj
uff, kamień z serca
Ja uważam, że robili mu wielką krzywdę ustawiając go na pozycji lewego obrońcy, w pomocy... to typowy stoper!
A potem, gdy już zaczęli go stawiać na stoperze, był lekko "spalony"...
Miałem okazję oglądać razem z nim jeden mecz w knajpie - miał wtedy kontuzję. Okazało sie, że bardoz sympatyczny i mocno nam kibicujący gość (czego z trybum nie było widać ;)) Nie pił żadnego trunku (czyli pozytywnie jak na sportowca :) )
Dziękuję, bo trochę dobrego dla nas zrobił :)
Marek Wasiluk to zawodnik o doskonałych warunkach fizycznych i dobrej jak na swój wzrost technice, tylko niestety ma bardzo duze braki w koordynacji ruchowej i ogólnej sprawności fizycznej, co przekłada się też na nienajlepszą gre głową. Uważam , żę Wasiluk był ( być może i dalej jest) bardzo dobrym materiałem na dobrego stopera, tylko pechem Marka jest to ,że jako piłkarzowi przyszło mu dorastać w Polsce, albo ,że zbyt późno spotkał na swojej drodze Oresta Lenczyka. Przypuszczam ,że jakby sie urodził, w którymś z krajów Europy zachodniej, to garałby dzisiaj w dobrym klubie w dobrej lidze, choć przy Orescie jest jeszcze szansa ,że poprawi swoje wady i stanie się dobry zawodnikiem polskiej ekstraklasy
Powodzenia Marek w dalszej karierze
Powodzenia.(tylko nie w meczu z nami :) ) Obyś nie wracał już do nas :)
Pozdro :)
w Cracovii Ci nie wyszło, ale jesteś spoko gość i dlatego życzę Ci sportowej kariery.
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marek to typowy czysciciel ... przy boku
> doswiadoczonego stoper napewno wygladal by lepiej
> niz u boku Polczaka - ale u nas byl juz spalony.
> Powodzenia ( ciekawe ile nam za niego dali ? macie
> jakies inf ? )
Marne 100 tyś a B-jaga dostała od nas 8 razy tyle.Cracovia robi dobre interesu ala Świerczok.
Świerczok - nie zarobiliśmy na ewentualnym transferze. Pytanie, czy grając w Cracovii też byłby tyle wart, na zawsze pozostanie tajemnicą. Kibice Polonii twierdzą, że nie bardzo u niego z główką
Wasiluk - tutaj przepłaciliśmy sporo w stosunku do przełożenia na grę i wyniki
Klich - duzy sukces przy sprzedaży tego zawodnika, mierząc cenę do możliwości
Nie ma masakry, Klich kryje wszystko ;)
Narazie.
Slapi1988 Napisał(a):
> Marek to typowy czysciciel ... przy boku
> doswiadoczonego stoper napewno wygladal by lepiej
> niz u boku Polczaka - ale u nas byl juz spalony.
> Powodzenia ( ciekawe ile nam za niego dali ? macie
> jakies inf ? )
tylko czy On gral jako stoper? ja go widzialem wszedzie na boku obrony (przewaznie) w srodku pomocy, na boku pomocy a nawet w ataku (choc to raczej juz byla kwestia depseracji wynikajaca z wyniku) tak naprawde nigdy powaznie nie pogral jako stoper i biorac pod uwage ze gral w slabym zespole trudno akurat od Niego oczekiwac ze ten zespol podniesie na wyzszy stopien, pozyjemy zobaczymy, powodzenia Panie Marku
ian thorpe Napisał(a):
> Świerczok - nie zarobiliśmy na ewentualnym
> transferze. Pytanie, czy grając w Cracovii też
> byłby tyle wart, na zawsze pozostanie tajemnicą.
> Kibice Polonii twierdzą, że nie bardzo u niego z
> główką
> Wasiluk - tutaj przepłaciliśmy sporo w stosunku
> do przełożenia na grę i wyniki
> Klich - duzy sukces przy sprzedaży tego
> zawodnika, mierząc cenę do możliwości
> Nie ma masakry, Klich kryje wszystko ;)
Nie liczysz tych zawodników którzy są na kontrakcie nie grają a trzeba im płacić.
23 dni później
ktoś się orientuje czy Wasiluk został już wykupiony z Cracovii? jeśli tak to za ile?
jedzie do Spały na zgrupowanie Śląska, ale oficjalnego info nie ma
http://www.slaskwroclaw.pl/7881118.dhtml
Rany boskie - miesiąc temu:D
Ajj nawet nie gadaj kupiliśmy go za 300tyś euro sprzedaliśmy za [b]100tyś ZŁ[/b]... Ale wkontrakcie ma zapisany % od sprzedaży :)
567 dni później
http://www.90minut.pl/news/217/news2170227-Marek-Wasiluk-odchodzi-ze-Slaska-Wroclaw.html
Cracovia ponownie zainteresowana pozyskaniem Pana Marka.
Rozmowy trwają choć zawodnik dogadany jest już z Górnikiem.
ee 17 meczy /3 bramki??? Takiej średniej to nasze "gwiazdki" z ataku nie mają :D I to od kilku lat :D
mam nadzieje, że to jest żart, chociaż mnie on zupełnie nie śmieszy...
Jankesie, to może nie być żart. Człowiek z żelaza zapewne ma informacje z samego sztabu szkoleniowego.
Proszę nie załamuj mnie;)
Człowiek z żelaza Napisał(a):
> http://www.90minut.pl/news/217/news2170227-Marek-W
> asiluk-odchodzi-ze-Slaska-Wroclaw.html
>
> Cracovia ponownie zainteresowana pozyskaniem Pana
> Marka.
> Rozmowy trwają choć zawodnik dogadany jest już
> z Górnikiem.
Chyba jednak złe info Panie Wszystko Wiedzący
http://www.90minut.pl/news/217/news2171361-Marek-Wasiluk-bliski-przejscia-do-Widzewa.html
Ufff!!!!!!!
Snajper ales mi newsa zapodal bo po wczesniejszych nie moglem usnac a do tego
zastanawialem sie czy nie podejsc do sasiada po pampersa bo balem sie ze pomocze przescieradlo ze strachu przed tym transferem.To co ten blazen robil na boisku w koszulce Cracovii wolalo o pomste do niebios!
Pamietny rajd wielbladzi Marka w meczu z Piastem w Sosnowcu do dnia dzisiejszego doprowadza mnie do salwy smiechu i Potterowych zajadow :D:D:D
KruszynaKSC Napisał(a):
> Ufff!!!!!!!
> Snajper ales mi newsa zapodal bo po wczesniejszych
> nie moglem usnac a do tego
> zastanawialem sie czy nie podejsc do sasiada po
> pampersa bo balem sie ze pomocze przescieradlo ze
> strachu przed tym transferem.To co ten blazen
> robil na boisku w koszulce Cracovii wolalo o
> pomste do niebios!
Bez przesady. Ja bym raczej błaznami nazwał tych, którzy go wystawiali na pozycjach lewego obrońcy, pomocnika, albo wystawiali do składu na śliskim mokrym boisku... Jako stoper spisywał się nieżle i był perspektywiczny, co zresztą się potwierdziło potem w Śląsku.
Podpisuje się pod postem Agnana. Wasiluk to nie skrzydłowy albo lewy obrońca, tam ja bym się lepiej nawet prezentował. W środku obrony jednak radził sobie nieźle. W tym momencie to nie wiem czy i u nas bynie powalczył o skład, to dopiero jest smutne.
To był typowy obronca na czyszczenie i przy doswiadczonym stoperze ( chyba u nas na forum slowo klucz) który nim pokieruje grał by naprawę niezle.
Nie wierze w to co czytam ale coz kazdy ma swoje spojrzenie na pilkarzy.
Ktos kiedys wyliczyl ze ten blazen partolil w 3meczach przy jednym dobrze zagraanym.
Nawet jak gral na srodku to baboli robil tyle ze az oczy bolaly od patrzenia na to jak go przeskakiwaly mikrusy przy dosrodkowaniach!
Po co w ogóle wałkować temat tego Pana, Panowie trochę powagi..
Ostatni news jest o tym ,ze jednak przechodzi do Cracovii:(
Koniec swiata
......to definitywnie nie moj ulubieniec
Jest za darmo? Jest! To go biorą.
Hosek nie jest pierwszego wyboru jak mówi prezes? Nie jest, bo trzeba zapłacić
Jakieś pieniądze...
Ja liczę jednak, ze to jednak jakiś chory film jest z tym Wasilukiem.
Tel
To jest po prostu skandal!!!
Powrót do kopania się po czole!!!
Mam nadzieję, że jednak do tego nie dojdzie!!!
Dajcie chłopakowi kopnąć piłkę... u Nas na boku grał słabo, w środku nieco lepiej... w Śląsku już przyzwoicie... w zestawieniu ze stoperami nie radzącymi sobie na zapleczu ekstraklasy powinien ich nakryć kapeluszem. Czysta karta.
Sam mam obiekcje zazwyczaj co do większości naszych nabytków, ale gnojenie zanim kawałka murawy u Nas powąchał to gruba przesada. Kiedy od Nas odchodził był psychicznie przeorany przez trybuny i skoro sam chce wrócić, to znaczy, że czuje się mocniejszy :), nie sądzę żeby sam hajs był na tyle przekonujący.
DSS Napisał(a):
> Dajcie chłopakowi kopnąć piłkę... u Nas na
> boku grał słabo, w środku nieco lepiej... w
> Śląsku już przyzwoicie... w zestawieniu ze
> stoperami nie radzącymi sobie na zapleczu
> ekstraklasy powinien ich nakryć kapeluszem.
> Czysta karta.
żartujesz? 5 razy mu piłki kopnąć nie dadzą i już zaszczują. Trybun naszych nie znasz?
Nieważne czy nauczył się wreszcie grać czy nie . Ma wielką łątkę na plecach
"Wasiluk z którego się szydzi".
WS sie ucieszy, będzie se mógł grać Żytką do końca swych dni w Cracovii....
powrot legendy...
Nie oceniałem do tej pory praktycznie żadnego transferu zanim zaczął grać u nas, poza może Marciniakiem (do którego nie byłem przekonany, potem zmieniłem trochę zdanie po jesieni, ale na wiosnę zaczął grać to czego się obawiałem), ale Marka Wasiluka oglądałem na żywo wystarczająco dużo razy żeby móc go oceniać, natomiast cały czas widzę wypisywane brednie, że odbudował się w Śląsku...
Niestety tak nie było, jego gra była identyczna jak u nas...
Gdyby Marek Wasiluk 'odbudował się' (cokolwiek to znaczy) w Śląsku, to Śląsk by go nigdy nie puścił, a jak już, to za solidną kasę. Jak gra Marek Wasiluk wiemy dobrze. Niestety.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)