helmut Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam do niego sporo sympatii, nie zawsze mu
> wychodzilo na boisku, ale widac ze to mily
> czlowiek i [b]zawsze gral jak umial.[/b] Jesli zalapie
> sie do Slaska, co jeszcze chyba nie jest
> przesadzone, zycze mu powodzenia. Najlepszego
> Marek!
No też nie przesadzajmy. Przypominam mecz w Bytomiu za Płatka, gdzie Marek wprowadzony w końcówce urządził sobie spacerek, czy tam rewię mody. Można lubić Wasiluka, ale pamiętajmy, że swoje za uszami ma i całą niechęć znacznej części kibiców do niego nie jest nieuzasadniona.
-
-
Marek Wasiluk- żegnamy
[b]ŻEGNAMY[/b] [b]OZIĘBLE[/b].Myślałem Maruś,że Ciebie juz dawno sprzedali,mam nadzieje ze to ostatnie dni Twojej "PRZYGODY" z tak wspaniałym klubem jak CRACOVIA.....
sukcesów...na łące
Jednak wierzę w Marka, bo Lenczyk nie może się mylić.
Życzę mu jak najlepiej, bo godnie reprezentował Nasz klub poza boiskiem. Poza tym jest zajebiście inteligentny jak na piłkarza. Na boisku nie zawsze mu wychodziło... Cóż takie życie, mam nadzieję, że zwróci się tylko to 800 tys zł.
Może gdzie indziej się sprawdzi. Mam nadzieję, że chociaż część z tej bańki zainwestowanej w niego się zwróci.
Pasiak 89 no nie moze ... wciskajac nam do 1 skladu Matusiaka co mecz tez sie nie mylil =D
A patrzac na Cracovie "Lenczyka" rzeczywiscie Wasiluk zagral we wiekszosci spotkan. (przypominam ze byl to okres kiedy w srodku gralismy Polczakiem i Wasilukiem i kazda wrzutka w nasze pole karne to byl gol =D )
Wiec Orest musi go lubic.
O tym ,ze Marek pójdzie do WKS ,pisałem tydzień temu... ;) a jest to przyjaciel Klicha ,więć przeprowadza się bliżej Niemiec....o jakieś dwieściekilkadziesiąt km... ;)
Marek powodzenia !
po co go wypożyczamy na rok skoro ma kontrakt do czerwca 2012?
Marek, pokaż im tam wszystkim żeby Cię wykupili!
Pasiak 89 Napisał(a):
> Jednak wierzę w Marka, bo Lenczyk nie może się
> mylić.
To po co sprowadzał Matusiaka do nas?
bo go uczynił piłkarzem wielkiego format, ale ten rozmienił ów kapitał na drobne, a to już nie jest winą Lenczyka.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/wasiluk_wypozyczony_do_slaska jest już potwierdzenie!
Ciekawe czy w umowie wypożyczenia jest zapis o absencji na meczu z Pasami. Ja bym się przy takim zapisie w każdym razie nie upierał.
rotor: dobre, dobre :D
Ja bym wręcz wpisał jako jeden z warunków wypożyczenia nakaz gry od pierwszej do ostatniej minuty przeciwko Cracovii :D
rotor Napisał(a):
> Ciekawe czy w umowie wypożyczenia jest zapis o
> absencji na meczu z Pasami. Ja bym się przy takim
> zapisie w każdym razie nie upierał.
eeeee Rotorze...z takim stażem na forum wieloletnim a takie "herezje" wypisujesz ;)
Nie wiesz ,że [b]Pilchizm POWIADA tako[/b]: Takim graczom wychodzi mecz życia zawsze w meczu z nami :D
Powodzenia Marek!
pewnie zapisu nie ma i znowu stracimy punkty jak to juz sie wielokrotnie zdarzało
Powodzenia
SaNtO Napisał(a):
> pewnie zapisu nie ma i znowu stracimy punkty jak
> to juz sie wielokrotnie zdarzało
Winien być zapis,że w meczu z nami Wasiluk będzie grał ;)
Puszczać wszystkie ataki jego stroną a mamy rozklepany Śląsk 10-0 :D
4 dni później
Śląsk Wrocław - Dinamo Zagrzeb 2:1 (2:0)
Bramki: Sebastian Dudek (25), Dariusz Pietrasiak (39) - Mateo Kovacić (48)
Wasiluk zagrał w pierwszej połowie.
12 dni później
Śląsk Wrocław 9-0 Ślęza Wrocław
Alexandre 5, 38, Łukasz Madej 10, 30, 78, Johan Voskamp 21, Waldemar Sobota, [b]Marek Wasiluk 70, 80[/b] Się rozstrzelał Marek i zero z tyłu.:)
to były rzuty za 3 czy z dwutaktu?
Pasiak_NCE Napisał(a):
> Śląsk Wrocław 9-0 Ślęza Wrocław
> Alexandre 5, 38, Łukasz Madej 10, 30, 78, Johan
> Voskamp 21, Waldemar Sobota, Marek Wasiluk 70, 80
> Się rozstrzelał Marek i zero z tyłu.:)
Przy Oreście chłopak się jeszcze rozwinie.... :)
Marek przez caly sezon moze grac jak z nut ..ale i tak w najwazniejszym momencie cos spie***li :)
44 dni później
powołany przez smude do reprezentacji..
No i znowu mamy przykład, że Wasiluk był zjedzony psychicznie przez kibiców.. gdyby nie oni grał by u nas przynajmniej tak jak w Śląsku. To samo tyczy się Jarabicy jeśli by mu tak nie dokuczali mogło z niego coś być. Nie wiem jak radzi sobie w nowym klubie, ale pewnie przyzwoicie. To samo cisną na Dudzica, a gość na to, że jest z A klasy to wcale nie jest taki najgorszy.
gdzie wy go w tej kadrze smudy widzicie?
podobno w miejsce Wołąkiewicza powołany Broź więc nie wiem skad info o Wasiluku?
chyba za Brozia Wasilewski :p
sorry pojebalo mi sie :) ja go tam jednak nie widze :)
jednak pomyłka:D
a w ogóle to dajcie spokój z tym Wasilukiem bo jak dla mnie to w slasku też pyte gra :p
dodo92 Napisał(a):
>To samo tyczy się Jarabicy jeśli by mu
> tak nie dokuczali mogło z niego coś być. Nie
> wiem jak radzi sobie w nowym klubie, ale pewnie
> przyzwoicie. To samo cisną na Dudzica, a gość
> na to, że jest z A klasy to wcale nie jest taki
> najgorszy.
Marian jak na razie zaledwie 45 minut w 4 meczach, po których jego drużyna jest w czołówce ligi bułgarskiej.
103 dni później
Brawo Marek! W końcu zrobiłeś coś pożytecznego dla Cracovii ;)
Brawo Marek - świetny mecz w Twoim wykonaniu! Asysta i bramka, no, no!
Tak trzymaj!
Dzieki Marek za pomoc!
piotrek67 Napisał(a):
> Dzieki Marek za pomoc!
Jaka pomoc? Chłopak tak "posr...y" ,że mu Śląsk każe do Cracova wracać ,że niemal samojeden rozgniótł dziś ŁKS...
...wreszcie się na coś nap...nie na swoich piłkarzy przydało ;););)
ps: Na poważnie to BRAWO MAREK:) i powodzenia zawsze z wyjątkiem meczy przeciwko Cracovii. To prywatnie naprawdę spoko gość.
ale jaja, po latach treningów i gry w eklasie, Marek wreszcie dobrze wyskoczył do główki. no no, że dośrodkować potrafi, to wiedziałem, ale że zdobędzie bramkę po główce - w to wątpiłem. chylę czoła!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)