przyczepiacie się do człowieka a gość ma więcej udanych dośrodkowań niż cały zespół Cracovii razem wzięty, jest trochę pokraczny, gość o wzroście 1,60 -1,70 bierze go na skrzydle na raz, biega powoli itp itd i co z tego? ale to nie On popełnia fatalne błędy, które kosztują Nas gole, owszem On też je popełnia, irytuje, ale ma to szczęście że nie skutkują one golami, to naprawdę wielka pomoc usłyszeć w 10min by wypier### a ja mam wrażenie że przynajmniej na ile potrafi na tyle gra, czego nie da się powiedzieć o przynajmniej połowie Naszych zawodników, którzy warunki mają podobno znacznie lepsze od niego ...
-
-
Marek Wasiluk- żegnamy
co qrwa dobrze robi?
Nie ośmieszaj siebie i jego przy okazji
Quentin-z calym szacunkiem, ale Ty chyba inny mecz albo innego zawodnika dzis ogladales... Tyle, juz nie chce nic pisac, bo szkoda mi Wasiluka jako mlodego czlowieka (dzis juz tyle dostal w necie i z trybun), ale pilkarzem to On juz nie bedzie, moze chociaz elektrykiem...
i tu należy się Panem Quentinem - mimo wszystkich słusznych żalów, pretensji do Wasiluka żalu przeplaconych pieniędzy - zgodzić
a ty Twixxxxxx byłeś kiedykolwiek na meczu?
jakimkolwiek.
bo na Cracovii chyba nie.
a mi wasiluk się dzisiaj podobał. i mówie to bardzo poważnie. wygrywał ładnie pojedynki 1 na 1 , w końcówce 2 x zawalił ale jak dla mnie super mecz dzisiaj zagrał. To moje zdanie, a wy nadal płaczcie
Z całą pewnością wolę Wasiluka niż tego pieprzonego idiotę na prawej obronie (no sorry ale inaczej go nazwac nie mozna, szacunek za to co zrobil w tamtym sezonie ale teraz wraz z fryzurą to chyba mu jeszcze mózg odleciał) Gra jak nieudacznik, kompletnie nie myśli, najlepiej rozegrac akcję długą piłką na Ślusarskiego, najlepiej się podłączyc i zamiast wrzucic to się poślizgnac albo stracic. NIE DLA KULIGA!
załóżcie sobie azzuro,dreamer,quentin i nooky fan club drewna z Białorusi
to ja tez dolacze do tego FC, Wasiluk nie jest zly, potrafi wrzucac fajne pilki, tylko trybuny go zaszczuly !!!
Fajne piłki to mu może dwie na początku wyszły. Potem to już niemal każda za daleko. Niektóre tylko fartem jeszcze udawało się utrzymać w boisku. Wczoraj grał fatalnie. Mnóstwo głupich strat. Wiadomo ze jak się wrzuca niemal przy każdej okazji to coś kiedyś musi wyjść, ale my na to czasu nie mamy. Nie jestem zwolennikiem bluzgania na zawodnika w trakcie meczu. Szczerze to mi nie odpowiada. Nie mam pretensji do Wasiluka, bo gra tak jak potrafi. Napewno się bardzo angażuje. To że nic mu nie wychodzi powinien zobaczyć trener i zmienić go jak najszybciej. Maksymalnie w przerwie.
quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> przyczepiacie się do człowieka a gość ma
> więcej udanych dośrodkowań niż cały zespół
> Cracovii razem wzięty, jest trochę pokraczny,
> gość o wzroście 1,60 -1,70 bierze go na
> skrzydle na raz, biega powoli itp itd i co z tego?
> ale to nie On popełnia fatalne błędy, które
> kosztują Nas gole, owszem On też je popełnia,
> irytuje, ale ma to szczęście że nie skutkują
> one golami, to naprawdę wielka pomoc usłyszeć w
> 10min by wypier### a ja mam wrażenie że
> przynajmniej na ile potrafi na tyle gra, czego nie
> da się powiedzieć o przynajmniej połowie
> Naszych zawodników, którzy warunki mają podobno
> znacznie lepsze od niego ...
Pełne poparcie. Kibole-troglodyci cała złość wyładowują na Wasylu, a wszystko psuje kto inny - Płatek! Poprzednio Prezes i Maja.
Jestem powszechnie znany jako ten, który z dystansem podchodzi do umiejętności Wasyla, ale akurat ze Śląskiem nie zagrał najgorzej. Pewnych rzeczy się nie przeskoczy - jeśli gość ma dwa metry, to nie będzie grał w stylu Cannavaro. I to, że dziwnie wygląda, jak biega i że jest podatny na siatki, to nie jego wina. To tak, jakby napieprzać na Moskałę za to, że nie wygrywa główek z obrońcami, a na Ślusarskiego, że rzadko gra prawą nogą - takie są naturalne uwarunkowania, nie?
Dla Was Wasiluk już zawsze będzie przegrany nawet jak zagra dobre zawody. Miał zły początek i już jest osądzony. Proponuje porównać jego wrzutki i Waszego ulubieńca Pawlusińskiego (praktycznie każda to balon, chyba że wyjdzie mu 'strzało-dośrodkowanie'. Gdy Wasiluk źle wrzuci to odrazu bluzgi a wczoraj gdy Plastikowi dośrodkowanie nie wyszło to z trybun poszło 'brawo Plastik jesteś najlepszy' i w żadnym wypadku nie była to ironia. Kulig nawet wrzucać nie umię więc skończcie wkońcu pierdolić i zejdźcie z Wasiluka.
Popieram. Wasiluk jest spoko.
ja nie będę się kłócił z opiniami, patrze na fakty a te są następujące Nowak, Pawlusiński, Kłus, Kulig policzcie ile Ci zawodnicy grający w min 6 meczach w tej rundzie dośrodkowali z wolnych, rożnych lub akcji dobrze, a ile Wasiluk wczoraj i co z tego że kilka razy zagrał źle, skuteczność nawet 40-50% dobrych wrzutek to o jakieś 40% więcej niż mają wymienieni przeze mnie poprzednicy, jechać po Nim możecie, nic mi do tego bo fan klubu nie zakładam, szczególnie na meczu możecie go wyzywać po każdym zagraniu, po zrobieniu koślawej przebieżki ale to nie świadczy o Nim a o Tych co go wyzywają, jemu nie zarzucicie że się nie stara (co najwyżej że nie potrafi, a to nie jego wina że go ktoś wystawia) a o Tych co go wyzywają można powiedzieć jedno mają gdzieś nie tylko Wasiluka a podobno gramy o utrzymanie, kto gra? a kto jest na trybunach to widać poziom zbliżony ... (przynajmniej w pewnej części) i na koniec osobiście uważam że lewa obrona to dla takiego zawodnika mina, tyle że bramkę straciliśmy nie z boku ale ze środka zresztą nie po raz pierwszy, kiks meczu? tym razem nie Wasiluk a jeśli On jest surowy technicznie to współczuje super technicznym zawodnikom Nowakowi, Pawlusińskiemu i innym ... tyle że w Polsce to tak 95% zawodników w ekstraklasie tak ma :/
quentin tylko ze ani Pawlusinski ani Klus nie zajmuja sie dosrodkowaniami z wolnych, wiec nie wiem po co ich wymieniasz.
Moja opinia: Wasiluk był wczoraj naszym najsłabszym piłkarzem.
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> załóżcie sobie azzuro,dreamer,quentin i nooky
> fan club drewna z Białorusi
>
ehhh. dobra jeszcze raz. Marek jak do nas przyszedł był totalnie do niczego i generalnie jest słabym piłkarzem. Jednak z tego co ja zaobserwowałem z trybun zagrał kilka świetnych piłek i wygrał wiekszość 1 na 1. Oczywiście zawalił też kilka ale nie umniejszając mu wczoraj pokazał się jak dla mnie z dobrej strony, za 2-3 lata może będzie dobrym obrońcą.
A jak nie będzie to przynajmniej zrobi postępy.
PS
Szanujmy swoje zdania.
może racja tyle że Kłus mnie drażni 0% skutecznością podań, fakt!!! a Pawlusiński no cóż, jako skrzydłowy nie może tego robić? nie robi bo ... ja nie rozumiem tylko dlaczego jeden zawodnik Pasów nie może przez cały mecz z Ruchem i Legią wykonać choć RAZ dobrej wrzutki (kilkanaście prób), a drugi raz się pomyli, choć kilka innych naprawdę dobrych i już jest wyzywany? to dyskryminacja ludzi wysokich ;), przecież każdy się zgodzi że wiele mu brakuje, do lepszej koordynacji, szybszego biegania itp itd ale chyba nie każdy widzi że w drużynie jest kilkunastu zawodników i poza małymi wyjątkami pozostali nie dali prawie NIC drużynie w tej rundzie, pewnie jeszcze to będzie wina Wasiluka że spadniemy ? tak bo jest drewniany, hahahaha ok to spadamy ...
Wasiluk jest fajny, ale wolałbym, żeby nie grał
(tak tak, jestem uprzedzony)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)