W barwach Cracovii rozegrał sześć sezonów, na Kałuży przyszedł z Proszowianki Proszowice. Gra na pozycji lewego obrońcy i właśnie dziś obchodzi swoje 30. urodziny. Mowa oczywiście o Krzysztofie Radwańskim któremu z tej okazji składamy najszczersze życzenia, samych sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym. Wygranych spotkań w pasiastych barwach dużo, dużo zdrowia.
Sto Lat
-
-
30. urodziny Krzysztofa Radwańskiego
Najlepszego Fąfel
Wszystkiego najlepszego!
Ciągu do przodu, wygranych meczów i dużo zdrowia!
W dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Być może masz i inne życzenia, więc też życzę ich spełnienia. wszystkiego najlepszego.
Naj
100 lat!!!
NO i chociaz jednego gola w barwach Pasów ;)
WszystkiegoNajlepszego!!!
W końcu bramki dla Cracovii w I lidze! Należy Ci się!
I zdrowia - żeby nie było takich kłopotów jak ongiś z okiem...
Najlepszego!
100 lat. Najlepszego
choć nie należe do wielbicieli jego talentu zycze Wszystkiego NajPasiastszego w zyciu prywatnym i zawodowym;)
100 lat Fafel ! i dzieki za wszystko co zrobiles dla Pasow do tej pory!
Sto lat,sto lat..... :)
i dzieki za koszulke na Noworocznym 4 lata temu :D
2611 dni później
To jaki będzie wynik?
Krzyszto Radwański: 2:1 dla Cracovii po dobrym meczu. Jestem pasiakiem, nie będę tego ukrywał. Trzymam kciuki za Cracovię, jestem jej wdzięczny, że dała mi zagrać w ekstraklasie. (WIKTORIA)
Rozumiem, ze Radwański to Pasiak, ale jest wątek "Dalsze losy naszych byłych zawodników, trenerów". Po co dublować?
Edit. Przepraszam, nie popatrzyłem na datę...
Ten wątek powstał w 2008 roku , a więc jest historyczny i podlega pod konserwatora zabytków.
A pan Radwański swoją deklaracją o kibicowaniu Cracovii mocno mi zaimponował , zawsze powiadali o nim że mu bliżej do tamtych, a tu taka miła niespodzianka.
Też zawsze myślałem,że Fąfel jest pieskiem,a tu taka niespodzianka :) Jeśli już o nim mowa,to warto nadmienić,że był bardzo ułożonym człowiekiem.Cichy,spokojny.Tytan pracy!(dosłownie).Przecież jeszcze grając w 3 lidze(już za ery Filipiaka)wstawał codziennie do pracy na 6 rano i stamtąd dopiero meldował się na treningach.Zresztą nie wszyscy o tym wiedzą,ale podobnie robił Siemion.
Spóźnione zatem wszystkiego najlepszego za ostatnie 7 lat :)
Ładnie zabrzmiały te słowa- najlepszego !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)